Prokleta rasa, a neznate bit doma, u božjo mater!!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ah dej no. povej raje od kje so te sorodniki, mogoče so se glih mimo peljali, al jim pa msn glih ne dela. če so starejši verjetno ne znajo sms poslat, oz. se jim zdi ful lepo, da se oglasijo, ker včasih je bil to veseli dogodek! Kakorkoli... takega odnosa ne moreš imet.

In tud svaka čast teb, da ti je vrhnunec praznikov cel dan dvd-je gledat...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sej lepo to! Pa sej veš, da je tko povsod. sej nisi edini...

no na srečo mi takih problemov nimamo...
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.705
9.912
113
40
MB
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
končno nekdo ki mu je jasn pravi pomen nedelje
grin1.gif

Tak nekak
smile-1.gif

Sicer pa kaj se tebe tiče, ti pa še v petek zvečer ne pokličeš za pir, kajšele v nedeljo čez dan
grin1.gif

če sn začel šparat zaj, 50€ bo mi ostalo ta mesec, do šestdesetega leta še pa wuuuf me ni več
grin1.gif

D_K

Guru
24. sep 2007
3.067
845
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ma saj nismo nobenega nagnali, še vsak je dobil južino in belo kavo; brez izjeme, ampak
po tretjem obisku si izčrpan, torej nič kaj praznično,...

Bom malo zagovarjal nedljske obiskovalce :p :

Čisto razumem, da ti ne paše in da je lepo, da se ti nekdo najavi preden pride ampak...
Bodi srečen doler imaš koga, ki te obišče. V glavnem pa folk med tednom tak nima časa za obiske, tak da jim ostanejo potem še samo prazniki in nedelje.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
končno nekdo ki mu je jasn pravi pomen nedelje
grin1.gif

Tak nekak
smile-1.gif

Sicer pa kaj se tebe tiče, ti pa še v petek zvečer ne pokličeš za pir, kajšele v nedeljo čez dan
grin1.gif

če sn začel šparat zaj, 50€ bo mi ostalo ta mesec, do šestdesetega leta še pa wuuuf me ni več
grin1.gif

50 ti bo ostalo?! Kje pri hudiču delaš da pri teh recesijskih časih lahko še šparaš povrhu?!!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ma ja, ampak vseeno se pokliče, pa se najavi.

jaz tut med tednom nimam cajta za obiske. Če nimam časa sem zaposlen, delam sicer tut med vikendom, ampak
tut ko ne delam, mi tako paše malo na hrbtu bit, čekirat nove grozljivke in se basat s sladoledom, in niti slučajno
kakega strica za pranašat...