Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Ma dej, spodbujanje alkoholizma in hvaljenje na to temo ni lih nekaj, za kar bi ti človek rekel WAU
Povej raje in opiši kje vse si ga vtaknu in kam
Pa malo teh študentskih pivskih prigod more bit.
Enkrat z enim sošolcem s katerim sma vedno hodla pit, grema v trgovino, namečema skupaj kok sma mela drobiža,
in ni blo za več kot pa za domači rum. Ne bodi zbirčen, vzamema liter pa na tolar nama je ostalo še za malo kokakolo.
Hitro letim domov cuknem 2 kozarca in že se dobima na "ovinku" ulice. Grema do bližnjih blokov, se vsedema na pinkponk mizico
in lepo začnema sisat. Itak nama kole takoj zmanjka, še vrežema ene 3 čiste, tako chillama ko je bla že pona ura, ko kolega
dobi noro željo po še več kokakole. In pazi zaj majstora. Ded gre harat po balkonih prtličja. Jaz nabasan ko tibetansko govedo peska
"držim" stražo, medtem ko on izvaja operacijo "žejen". Itak se model kak je vstopil na balkon pref00kne, z glavo zažge v šajbo,
se napol nokautira, zbudi lastnika, ki ga je že držal za vrat
Prvo je pokasiral 3 okol kepe, nato pa ga je starc zvlekel v kuhinjo češ da bo klical policijo,... Kolega je imel jebeno srečo,
da je v žepu imel hack-sack žogico, in da je starega prepričal da sma zunaj nabijala žogico in da mu je leta "padla" na balkon
in je pač hotel po njo, ipd, ipd,... Nevem kako mu je uspelo, a starc ga je spustil, šeprej pa je moral pokazat s kom je bincal,
jaz pa kot piščanec pod balkonom vlekel na ušesa, ko je starc prišel ven čekirat če res obstajam v moji pijani glavi ni blo drugega kot pa:
"A sta našla žogico?"
Stari nama je pol pobral podatke, češ da naju bo prijavil, pa s tistega pol ni blo več nič,...
Itak pa pol dalje pijema na drugi lokaciji pa eden bol pogumen kot drugi; "Če bi me še stari malo držal, bi se vstal pa ga pref00kal",
"Ja če te nebi vun spusto bi jas not prleto zatabo s palco"
Še danes po 10ih letih se temu smejima ko budale,...