Black Cube JJ ali....

delter333

Guru
21. maj 2010
2.812
2.564
113
Notranjska
Evo vidim da se o tem nič kaj ne govori pa odprem svojo prvo temo.
Obrazložitev, sem desni volilec ne pa volilec SDS. Sem pa za popolno razjasnitev zadeve okoli prisluhov, vsebinsko in iz vidika naročnika. Ker so Nika, mediji na veliko insinuirali kot naročnika SDS in JJ pričakujem transparentno rešitev. Sova nima tu kaj počet, kot vidimo temveč policija. Pričakujem rešitev situacije v časovnem obdobju pred naslednjimi volitvami, z neizpodbitnimi dokazi in odstranitev JJ iz politike.
V nasprotnem primeru je lahko naročnik nekdo iz tujine in je Black Cube samo proksi služba, v tem primeru je prišlo do velike notranje zlorabe sistema in institucij s strani vladajoče garniture.
Jaz sem osebno mnenja da se je zgodilo slednje, zakaj?
Edino dejstvo in znan podatek je da je Slovenija odstopila od tožbe proti Izraelu, medtem ko je še pred mesecem izredno aktivno pri tem postopku sodelovala.
Nihče v glavnih medijih se ne sprašuje tega.
To je resnično vmešavanje tujine v notranje zadeve države.
Torej če bo šla zadeva v pozabo in SDS s prisluhi nima nič bodo vse zavili v tančico skrivnosti, nacionalne varnosti, no upam da JJ doseže vsaj umik Nike iz vseh javnih nastopov in funkci in umik inštituta 8.marec.
V primeru da je prišlo do narocila prisluhov s strani JJ pricakujem da policija opravi svoje delo še PRED naslednjimi volitvami in sledi tožba. Pravzaprav kakršen koli epilog pričakujem in vsi bi ga morali pričakovati v najkrajšem času, veliko prej kot je to standard v naši državi.

zakon

Guru
16. maj 2008
9.615
1.197
113
toti Maribor
JJ že špila butla. Ne vem kaj ga toliko moti Marta Kos? Aja usmerjanje pozornosti.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.584
8.728
113
Moje vprašanje je, ali je JJ tak strateg, da je plačal in na limance ujel akterje na posnetkih že davno pred volitvami. Tole je bilo posneto na začetku golobizma, ker so preveč "nahajpani" ala "jači smo od sudbine".
Če bi Izraelci, kot taki načrtovali in in akterje posneli še preden so vedeli, da bodo posnetke potrebovali? Dvomim.

Moje mnenje pa je, da ima Janša precej prste pri tem. Se pa umik od tožbe tudi nekako preveč soupada s tem. Mah... fooknjena država smo....

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

delter333

Guru
21. maj 2010
2.812
2.564
113
Notranjska
JJ že špila butla. Ne vem kaj ga toliko moti Marta Kos? Aja usmerjanje pozornosti.

Butla bo lahko špilal le do neke mere, če poti vodijo do SDS in osebno njega policija to lahko razišče in potegne ustrezne zaključke.
Če za prisluhi stoji nekdo drug nima veze ali JJ špila butla, ker dejansko je.
V tem primeru je bil izigran. To je v bistvu zame najbolj zanimivo dogajanje okoli volitev in z zanimanjem spremljam kakšen bo zaključek.
Moje mnenje je da bo neko mutenje, in pogrevanje teme za vsake volitve, patrija je zgodovina, kovid ne prime, ostane Črna magija.
Zato bi bilo za vse dobro da pride do jasnega epiloga. Čakamo....

delter333

Guru
21. maj 2010
2.812
2.564
113
Notranjska
Moje vprašanje je, ali je JJ tak strateg, da je plačal in na limance ujel akterje na posnetkih že davno pred volitvami. Tole je bilo posneto na začetku golobizma, ker so preveč "nahajpani" ala "jači smo od sudbine".
Če bi Izraelci, kot taki načrtovali in in akterje posneli še preden so vedeli, da bodo posnetke potrebovali? Dvomim.

Moje mnenje pa je, da ima Janša precej prste pri tem. Se pa umik od tožbe tudi nekako preveč soupada s tem. Mah... fooknjena država smo....
To ni problema ugotoviti, Pipanova in Zala dobro vesta kdaj sta vodile posnete razgovore. Sam sem mnenja da so v nekem trenutku prišli do Goloba in mu predstavili kaj vse je še na lagerju, od tu umik tožbe, posnetkov pa tudi ni več.
Kako dobiš izvajalce in potem tudi naročnika lahko Apollo kaj več pove, sem pa prepričan da sredstva in postopki obstajajo.

• Všeč mi je
Reactions: uncle_sam

tomi

Guru
1. sep 2007
19.766
11.151
113
MB

kot je pisal Apollo8 pa tudi drug iz branže zna potrdit, to nisi bil one shot deali ampak napeljevanje ki je lahko trajalo več časa da se vzpostavi zaupanje ... dosti prej kot pa bi naj izraelci prišli k jj na kavo.

jaz mislim da ni on sposoben tega speljat, ne operativno ne denarno.
če bi bil on za tem, bi tudi že povedali vsi s kom so dejansko sedeli.

jaz mislim da so se nekomu precej vsedli, in sedaj jih je pošteno strah oz. jih ima nekdo v žepu.

erikson

Guru
25. avg 2007
25.487
8.821
113
Moja teorija je, da so bili najprej na sestanku s svojimi v hotelu (Izraelska ambasada?), potem pa so šli med potjo nazaj na letališče obiskat še dobrega prijatelja enega od njih JJ (česar on ni nikoli zanikal).

Vir informacij je taksist, ki jih je dostavil do Trstenjakove. Nika pa je za obisk izvedela preko svojega dobrega znanca v taksi vodah, ki je organiziral brezplačne prevoze na volišča v zameno za njen boj proti Uberju.

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.540
792
113
tu in tam
Moja teorija je, da so bili najprej na sestanku s svojimi v hotelu (Izraelska ambasada?), potem pa so šli med potjo nazaj na letališče obiskat še dobrega prijatelja enega od njih JJ (česar on ni nikoli zanikal).

Vir informacij je taksist, ki jih je dostavil do Trstenjakove. Nika pa je za obisk izvedela preko svojega dobrega znanca v taksi vodah, ki je organiziral brezplačne prevoze na volišča v zameno za njen boj proti Uberju.
Ja, z svojimi diplomati se greš sestati v hotelu, na Trstenjakovo greš spotoma na kavo in poklepetat o vremenu, čisto slučajno jih pa prevaža Jefim..gnilozna teorija, bi rekel..

böc

Guru
1. avg 2007
2.497
544
113
Ja, z svojimi diplomati se greš sestati v hotelu, na Trstenjakovo greš spotoma na kavo in poklepetat o vremenu, čisto slučajno jih pa prevaža Jefim..gnilozna teorija, bi rekel..
Saj je povedal, njega so šli povprašat o razmerah na bližnjem vzhodu. Predvidevam, da o tem ali napasti Iran ali ne in kako se posvetovati kako to narediti.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.384
4.896
113
Po mojem, ker sami ne vejo. Fajn pa je bilo, ker so zastonj žrli, in upali, da karkoli se bo potem razapletlo, bodo oni zaslužni za provizije.
Vedno poudariš to da so zastonj žrli - jaz te povabim na ene bolonjez špagete k Jagru v Hoče (si vseeno manjša kapaciteta), provizije od navideznega posla pa ti vnaprej povem, da ne dobiš. ;)

Ja načelno imaš prav, lakomnost na provizije, ali pa poslovno "kuzla v rit skače" pa poberejo vsako drobtino, ki bi lahko z mize padla.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.584
8.728
113
Vedno poudariš to da so zastonj žrli - jaz te povabim na ene bolonjez špagete k Jagru v Hoče (si vseeno manjša kapaciteta), provizije od navideznega posla pa ti vnaprej povem, da ne dobiš. ;)

Ja načelno imaš prav, lakomnost na provizije, ali pa poslovno "kuzla v rit skače" pa poberejo vsako drobtino, ki bi lahko z mize padla.
Ni treba hvala. Zaenkrat se mi ni traba prodajat za šapo špagetov :p
Se pa dramatično sliši če rečeš; "qrba si žrl na tuje stroške, a". Daj priznaj. :D

• Haha
Reactions: Samo Svoj