Uf kje so ti cajti, ko smo se ga lahko brezbrižno nagonili do amena...
Kamp Belvedere nad Izolo, dopoldan s kolegom opaziva tablo za domače vino. Hitro pobaševa flaše, ki jih najdeva in se odpraviva do bajte, kjer naj bi prodajali vino. Rahlo opita, fejst zgovorna, strašno prijazno pozdraviva lastnika hiše, poveva da bi rada malo vina dobila, da sva videla v kempu tablo. Pove da ta tabla ni zanj, ampka da ravno tako lahko dobiva vino...
Isti večer so doli v Simonovem zalivu špilali Tabujevci. Se okoli enih zjutri primajemo dol, varnostnik na obali teži za vstopnino. Pa mu rečem, da mi ne more računat, ko je pa še ene pol ure do konca koncerta, pa ded ne odstopi. Se s kolegom slečeva do boksarc, cunje dava babam, flaše fukneva v morje in smo lepo plavali mimo varnostnika...
Bil je mraz in pihalo je, tako da namesto da bi mokre gate stran fuknu, sva jih šla sušit na WC. Preostanek večera sem z eno luštno deklico preživel na pomolu, drugi dan pa sem prehlad fasu...
Maturantski ples v CDju, fešta po celi Ljubljani, nabasni ko marije, se zjutraj odločimo, da gremo malo na Šubičko babnce pecat. Vsi še zrihtani, se postavimo pred vrata, od deklin zahtevamo cifre, od dedov pa 100 tolarjev.
Isti dan smo še podirali rekord v paradi, tako da smo bili nabasani do šestih zvečer, od prejšnjega dopoldneva.
Na maturancu v Španiji, nabasani ko marije, kolega pelemo v sobo, ker ni mogel stat. Objame školjko, kozla in zaspi objet s školjko. Od kozlanja se drugemu želodec dvigne, in ker je bil skret zaseden sem mu predlagal, da naj kozla čez balkon...
So bili zgleda navajeni...
Enkrat smo ga donfali ob Ljubljanici na plaži v Trnovem. Sem bil tako nabasan, da mi je Ljubljanica tekla v napačno smer. So bile pa fleten deklice iz oblikovne vedno poleg...
:
Za moj rojstni dan smo pri kolegu tolkli hammer-slammerje. Nato smo prišli do kafane, jest ves nabasan vozil (kafič 1 km stran) s čelado na glavi. Pridemo tja, vprašajo kaj delam s čelado na glavi, pa rečem, da nimam airbagov...
Pred prakso sva s sošolcem šla na 0,5 travarice na tešče. Po fotrovsko...
Teh dogodivščin je toliko...
Ko bil s to pametjo, ki jo imam sedaj, lahko še enkart 16 star...