Prokleta rasa, a neznate bit doma, u božjo mater!!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
K sreči nimam teh težav kot ostali ker nimam nobene žlahte in smo danes samevali in bi bili veseli vsakega ki bi pozvonil na naš zvonec

Kako nimaš žlahte?
confused-1.gif
(ne premoreš enega strica ali tete po bilokateri strani, makar moževi)

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Da ko odprem vrata bi tistega tak zasekal, da bi mu koža na glavi počla
Zdejle sem pa kr mal cviknal.
cry12bpy.gif

Če že doma žlahtnikom glave odpiraš, kaj delaš šele z neznanci na feštah...
shocked-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Jaz pa sn šel včeraj raje od doma.......pa ne zato, ker mi nebi blo fajn doma.....ampak zato, ker sn vedo kak bo......tečniobiski.press ko pridejo pa ti tam neke tečnarijo, ker jim je pač dolgčas, medtem ko bi človek rad malo tišine miru...itd

Zato sn jaz včere.....šel malo chilat ob dravi vun....pa šel pogledat, če še tiste bajtice male stojijo
wink-1.gif

Edino en labod me je zagušo ko sn ležal tam doli .........pa sn mu pol reko naj neha če ne bom tebe klical da mu nardiš špago v lapah
smile-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Pa samo tvoje ime sn mu omeno.....je reko s totim pa nočem met sranja pa je spizdo
hysterical-1.gif

Drugače, pa sn vabo na pir iz vljudnosti.......pač sedel sn tam doli pa sn se spomno malo.....sn mislil, daj kliči ga pa mu časti en pir viš, da ga recesija daje, da pubec kje nea shira
smile-1.gif

Pa še za one zadeve sn mislo, da bi rekli kako stvar al dve.....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ufff v nedeljo boš težko mene dobil z bajte. Sn bol doma po kavčih in po babi gor, mogoče zvečer kaka pijača
smile-1.gif

Da bi se spomno za event, bi prišo, pa mi nisi omeno,... Sn se pa javo, to pa je tuji nekaj
smile-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Sn mislil, da ti bo potegnilo, kaj je glavni vzrok, da kličem......boš pa ti naslednič poklical pa pir často pa je
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nedelja gosposki dan, smo malo jedli, zdaj pa chillamo vsi po vrsti, po dolgem času umirjena nedelja noben
nebo najedal, gledam že tretji dvd, ko opet zvoni na vratih. Neki žlahtniki. Že tretji obisk danes.
Pa kaj ste zmešani al kaj vam dela? A nimate kaj za počet doma? Zjutraj bo malo bol dolgo spali, pol bi jedli, malo
chilate, grete mogoče s frendi na pir (tisti ki se vam javijo na telefon danes; jaz se že dvema nisem), mogoče
malo babo žgete bol dolgo, pogledate kaki film,..

Al je nujno potrebno gnjavit žlahtnike? Te pa malo iz jeze malo zares prašam teto ki sta bla? "Ja pri stricu Tonču sma že bla na kavi,.."
bonk.gif

Pa p*čkomaterno ludi, a nimate malo manir na današnji praznik, da bi folk rad bil v krogu družine, če vas bo kdo hotel
vas bo že poklical in povabil na malo hrena in šunke.

Pa ok, ne rečem zvečer prideš na 2 špricera, ne pa mi čez dan lazit okoli, ko majo vsi radi mir...

Sn tak v gatah brez majce ležal ko krapavca in študiral svojo grozljivko, ko me opet cingl doli zmoti
stupid-1.gif

Da ko odprem vrata bi tistega tak zasekal, da bi mu koža na glavi počla
cry12bpy.gif

Pa glejte kako je vreme zunaj, ite malo šetat na pohorje al ob kako jezero, ne pa da gnjavite vse brate in sestre kaj jih mate!

Dajte bit doma oz. pokličite, če se vam ne javijo vete kok je ura...

Rasa neolikana!

stupid-1.gif

Očitno ti gre predobro v življenju, ne skrbi, kmalu ti bo boljše, za tebe. Ko boš imel žlahto, ki jih lahko prišteješ na prste ene roke, ko boš imel prijatle, znance, na katere se lahko zaneseš, jih boš še prekleto vesele, ko se to bodo pres vrati narisali. Pa magari samo za "en kufe".
Verjetno ti gredo tud starejši naživce a...?
stupid-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ma ne, sem ultra družaben človek, ampak če se za praznike nimam kam dat, pošljem SMS ali pa pokličem; "si za kafe" al pa
koga povabim domov, nena pa se kr nekomu f00knem na vrata za praznik.

Rasa nima danes več kulture. Nemoreš da nedeljo pa še na praznik prit na obisk. Al pa barem pokliči, če se ti ne javijo,
pol ti je lahko jasno da jim ni do družbe.

Mene so klicali 4je, dvema (ki sta mi pasala) sem se javil, dvema pa ne. Zvečer pošleš nazaj SMS: sorry tel. sem mel
v avtu/na tiho; kaj si želel?

Jaz recimo v nedeljo med 12 in 14 niti ne kličem folka na mobič; če že res hočem na kafe, ker vem da majo kosilo,
prečekiram MSN, kliknem; greš na kavo, in to je to,...

Ne pa da fol pride na obisk ob 14 ko vsi nabasani od hrena in šunke ležimo po kavčih,...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sam sej - v to raso spadaš tudi ti, a ne? sej so tvoja kri, oz. si ti njihova...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sam sej - v to raso spadaš tudi ti, a ne? sej so tvoja kri, oz. si ti njihova...

Kok jih človek pač "prizna" za svoje. Eni so taki, da si ne zaslužijo našega priimka, spet drugi so taki da si tega ne zaslužimo mi,
ampak neke osnove kulture pa še vedno veljajo. Sej smo sklenli, da naslednje leto "praznujemo" pri seki na bajti, vsi izkloplnjene
mobitele.

Se zaklenem v dnevno z petimi DVDji in me ni ven do večera.