Citat:
Uporabnik vejca pravi:
K sreči nimam teh težav kot ostali ker nimam nobene žlahte in smo danes samevali in bi bili veseli vsakega ki bi pozvonil na naš zvonec
Kako nimaš žlahte?
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
K sreči nimam teh težav kot ostali ker nimam nobene žlahte in smo danes samevali in bi bili veseli vsakega ki bi pozvonil na naš zvonec
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
Kako nimaš žlahte?(ne premoreš enega strica ali tete po bilokateri strani, makar moževi)
Zdejle sem pa kr mal cviknal.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Da ko odprem vrata bi tistega tak zasekal, da bi mu koža na glavi počla
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Torej edinka si ti, in so ti starši umrli in edinec je tvoj mož in tut njemu se je isto zgodilo, in edinci so bili tut obojni starši?
Wird stuff.
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Pa samo tvoje ime sn mu omeno.....je reko s totim pa nočem met sranja pa je spizdo
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
končno nekdo ki mu je jasn pravi pomen nedelje
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nedelja gosposki dan, smo malo jedli, zdaj pa chillamo vsi po vrsti, po dolgem času umirjena nedelja noben
nebo najedal, gledam že tretji dvd, ko opet zvoni na vratih. Neki žlahtniki. Že tretji obisk danes.
Pa kaj ste zmešani al kaj vam dela? A nimate kaj za počet doma? Zjutraj bo malo bol dolgo spali, pol bi jedli, malo
chilate, grete mogoče s frendi na pir (tisti ki se vam javijo na telefon danes; jaz se že dvema nisem), mogoče
malo babo žgete bol dolgo, pogledate kaki film,..
Al je nujno potrebno gnjavit žlahtnike? Te pa malo iz jeze malo zares prašam teto ki sta bla? "Ja pri stricu Tonču sma že bla na kavi,.."
Pa p*čkomaterno ludi, a nimate malo manir na današnji praznik, da bi folk rad bil v krogu družine, če vas bo kdo hotel
vas bo že poklical in povabil na malo hrena in šunke.
Pa ok, ne rečem zvečer prideš na 2 špricera, ne pa mi čez dan lazit okoli, ko majo vsi radi mir...
Sn tak v gatah brez majce ležal ko krapavca in študiral svojo grozljivko, ko me opet cingl doli zmoti
Da ko odprem vrata bi tistega tak zasekal, da bi mu koža na glavi počla
Pa glejte kako je vreme zunaj, ite malo šetat na pohorje al ob kako jezero, ne pa da gnjavite vse brate in sestre kaj jih mate!
Dajte bit doma oz. pokličite, če se vam ne javijo vete kok je ura...
Rasa neolikana!
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sam sej - v to raso spadaš tudi ti, a ne? sej so tvoja kri, oz. si ti njihova...