Prokleta rasa, a neznate bit doma, u božjo mater!!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nedelja gosposki dan, smo malo jedli, zdaj pa chillamo vsi po vrsti, po dolgem času umirjena nedelja noben
nebo najedal, gledam že tretji dvd, ko opet zvoni na vratih. Neki žlahtniki. Že tretji obisk danes.
Pa kaj ste zmešani al kaj vam dela? A nimate kaj za počet doma? Zjutraj bo malo bol dolgo spali, pol bi jedli, malo
chilate, grete mogoče s frendi na pir (tisti ki se vam javijo na telefon danes; jaz se že dvema nisem), mogoče
malo babo žgete bol dolgo, pogledate kaki film,..

Al je nujno potrebno gnjavit žlahtnike? Te pa malo iz jeze malo zares prašam teto ki sta bla? "Ja pri stricu Tonču sma že bla na kavi,.."
bonk.gif

Pa p*čkomaterno ludi, a nimate malo manir na današnji praznik, da bi folk rad bil v krogu družine, če vas bo kdo hotel
vas bo že poklical in povabil na malo hrena in šunke.

Pa ok, ne rečem zvečer prideš na 2 špricera, ne pa mi čez dan lazit okoli, ko majo vsi radi mir...

Sn tak v gatah brez majce ležal ko krapavca in študiral svojo grozljivko, ko me opet cingl doli zmoti
stupid-1.gif

Da ko odprem vrata bi tistega tak zasekal, da bi mu koža na glavi počla
cry12bpy.gif

Pa glejte kako je vreme zunaj, ite malo šetat na pohorje al ob kako jezero, ne pa da gnjavite vse brate in sestre kaj jih mate!

Dajte bit doma oz. pokličite, če se vam ne javijo vete kok je ura...

Rasa neolikana!

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Jaz sem se že davno tega nehal oglašati na stacionarni telefon in hišni zvonec. Iskanje težav.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mene je ravno malo prej poklical kolega če gremo njegov RD zapit. Mi je kr pasalo rečt, da sem do 20h v službi. Ker itak smo zmenjeni, da se v torek dobimo, a neee, je treba še prej 1x za generalko pit
tongue-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Bod vesel da nis rinu na obalo, kamor je danes drvelo 1/5 prebivalcev slo
uf-1.gif

B81

22. jul 2007
37.699
10.959
113
Jutri bo baje še hujše.
No, meni je to vseeno, če papež pride, se vstanem pa rečem, da sem z malo zmenjen...so že navajeni.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Jutri bo baje še hujše.
No, meni je to vseeno, če papež pride, se vstanem pa rečem, da sem z malo zmenjen...so že navajeni.

Isto pr meni, se naredim francoza, da morem na šiht; nujn primer.
cheer.gif

Sicer pa v nedeljo popoldne ko je bajta polna sekine družine, mene in starcev, težko rečeš, da vsi zdaj nekam gremo
smile-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Za veliko noč je čisto normalno, da se gre naokoli, pravzaprav je to tradicija.

...seveda moreš zmeraj malo "žegna" pojest.
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Za veliko noč je čisto normalno, da se gre naokoli, pravzaprav je to tradicija.

...seveda moreš zmeraj malo "žegna" pojest.
grin1.gif

V ponedeljek mogoče, ne pa v nedeljo.

Pred minuto zvonil zvonec, sem že bil
jezen.gif

Se je soseda samo ustavla in prnesla malo potice, sem že za mizo
grin1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Jaz ne vem kaki je vaš običaj samo pri nas je tak, da se danes hodi okoli žegn jest. Seveda tudi k nam pridejo jest in pit.

Družinski praznik in ga preživiš v krogu svoje družine.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
No, pri nam je danes eden prišel malo pofirbcat direkt ob 12-ih med župo in glavno jedjo.

Zgleda, da enim ni in ne bo nikoli jasno, da znajo nekateri čudaki na tem svetu imeti na praznik v nedeljo ob 12-ih celo kosilo.
bonk.gif

Nazadnje urejeno: