Aja, ce mislis tak malo rekreativno, potem tega ne rabis, pravim samo, da je topNikoli slišal, sem moram preveriti za kaj se gre, pa mi je vrglo tole:
(http://www.lekarnanaklik.si/p-3479-...-zdravilo-naposim-methandrostenolone-v-o.aspx)
Sicer tole: "kar se pokaže kot povečana rast mišične mase v zelo kratkem časovnem obdobju" se sliši zelo privlačno verjetno vsakomur, ampak nad tem "kar dodatno poveča telesno maso" nisem ravno navdušen, pa čeprav mi je jasno, da ni možno ojačati rok in ne povečati (skupne) telesne mase.
"Že v nizkih odmerkih metandrostenolon pri ženskah povzroči izredno mišičavost, pri dnevnih odmerkih višjih kot 30 mg pa se izrazijo neželeni učinki (ginekomastija, povišan krvni tlak, aknavost in plešavost)." Upam, da je to res samo za ženske, ker pač ženske niti ne potrebujejo ne vem kako močnih rok, niti ni vizualno privlačno (vsaj meni) niti ni (upam) potrebe za to pri njih.
"Pri dolgotrajni uporabi metandrostenolona lahko nastanejo okvare jeter." OK, saj razumem, da ni mišljeno za dolgotrajno uporabo, se pa ne sliši ravno privlačno
"Zato vam uporabo te snovi odsvetujem pa čeprav jo je užival tudi Arnold Schwarzenegger." Pravi na koncu odgovora na linku gospa iz lekarne.
V vsakem primeru je verjetno potrebno dvakrat premisliti pred uporabo Dianabola, ugibam
Ok zares, to blo pred 22 leti, ko nisi najbolj vedel, kaj je ok in kaj ne... in manjko znanja "trenerja"...potem sem zacel spremljat Groma in videl, da blo vse to narobe...