Citat:
Uporabnik dentex pravi:
Fadil ne sekiraj se, Slovenci smo genetsko okvarjeni, dokazano z študijami, imamo okvaro pri nekem encimu, ki drži ravnotežje med LDL in HDL. Holesterol sam po sebi ni problematičen, lahko ti povem, da si največ sranja naredimo z extremi kot so vegetarjanstvo, veganstvo in stres. Dodamo še zdravo mero kavč športov in ne gibanja pa gre vse skupaj u 3PM.
Če uživaš vsega v merah normale ni problemov vendar moraš tudi fizične aktivnosti prilagoditi tako, da tudi kaj pokuriš ne samo nabijat. Predvsem jej naravno ne nekih kwazi prečiščenih sintetik od margarin, pa nemastnih z antibiotiki nafilanih meskov in zelenjavo, ki zemlje tudi videla ni.
Tolk cajta pa maš, da se. Kdaj pa kdaj spraviš na trg pa od branjevk kupiš zelenjavo. Jej naravno in polnomastno pa ni nobenih težav. Vse kar sem spremenil, je da si špogam malo boljše stvari za jest pa sem snel 20 kil v 9 mesecih pa holesterol ni zrasel. Pa če mi zapaše faj masten odojek pa čebula pa kruh to tud pojem. Če je treba kaj zelenjave vase spravt, je malo težje ampak gre, pšanc pa če ni domač pohan ocvrt na masti ga pa ne pogledam