Tale baza mi pa res ni jasno.Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Ne drži. Pošta je ogromno investirala v nov informacijski sistem, ki pa deluje slabše kot prejšnji. Prej je vpisala davčno in so se ostali podatki sami izpolnili. Sedaj mora vse podatke vnesti ročno. In na vsaki pošti imajo svojo bazo.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Seveda se ni dosti spremenilo! Pa se kdo vpraša zakaj? Zato, ker je lastnik država, ki ne vlaga nič...
A to je zdravo prehranjevanje?Citat:
Uporabnik Car pravi:
Po moje Pošta cilja predvsem na zaposlene na poštah, to je že kar lepo število. Tako kot pri prodaji blaga, ko se zaposleni bašejo s čokoladkami in piškoti, da naredijo normo.
Bolj ali manj neumne ideje. Elektronska tablica je smiselna, če imaš dokumentni sistem (zakaj bi ga Pošta rabila za to, koliko bo prihranila?) in predvsem, če imaš prijatelja dobavitelja take opreme, ki bo s poslom s Pošto udobno preživel nekaj poslovnih let. To slednje bo edino ključno, ko se bo na Pošti to vpeljalo.Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:Pošta je še v časih Jugoslavije, dosti se ni spremenilo od takrat. Npr. podpisati se na elektronsko tablico namesto v en blok papirja je nemogoče, dobiti SMS ali klic namesto listka v kaslc, nemogoče, poslati nekaj z odkupnino brez da 5x pišeš iste podatke na listke, nemogoče, itd.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Bolj ali manj neumne ideje. Elektronska tablica je smiselna, če imaš dokumentni sistem (zakaj bi ga Pošta rabila za to, koliko bo prihranila?) in predvsem, če imaš prijatelja dobavitelja take opreme, ki bo s poslom s Pošto udobno preživel nekaj poslovnih let. To slednje bo edino ključno, ko se bo na Pošti to vpeljalo.Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:Pošta je še v časih Jugoslavije, dosti se ni spremenilo od takrat. Npr. podpisati se na elektronsko tablico namesto v en blok papirja je nemogoče, dobiti SMS ali klic namesto listka v kaslc, nemogoče, poslati nekaj z odkupnino brez da 5x pišeš iste podatke na listke, nemogoče, itd.
SMS-i, klici: ali si res želimo, da Pošta vodi register osebnih podatkov skupaj s telefonskimi številkami? Kaj na to reče informacijski pooblaščenec?
Na tem forumu se precej benti čez storitve Pošte. Z njimi nimam nobenih težav. Ko mi je Pošta pripeljala sušilni stroj, mi je njihov zaposleni sam predlagal, da ga spraviva dve nadstropji više. Mami sta poštarja štedilnik tudi dostavila v kuhinjo.
Včasih mora človek razmisliti, kaj je z njim narobe, da ima težave z drugimi.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
SMS-i, klici: ali si res želimo, da Pošta vodi register osebnih podatkov skupaj s telefonskimi številkami? Kaj na to reče informacijski pooblaščenec?
Na tem forumu se precej benti čez storitve Pošte. Z njimi nimam nobenih težav. Ko mi je Pošta pripeljala sušilni stroj, mi je njihov zaposleni sam predlagal, da ga spraviva dve nadstropji više. Mami sta poštarja štedilnik tudi dostavila v kuhinjo.
Včasih mora človek razmisliti, kaj je z njim narobe, da ima težave z drugimi.
Ja, itak, da ti bo svojo privat cifro dal!Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pa saj na vsaki nagradni igri prostovoljno daš svoje podatke. Že nekaj časa razmišljam da bi lokalnemu poštarju rekel za GSM cifro ali pa mu svojo dal. Bi kdaj hitro kaj rešila če bi imel njegov gsm.
Citat:
Uporabnik Matic78 pravi:
WTF a je to hec al je pa pošta na kakem Ižu ali pa Silbi?