Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Lokalov, ki so cash-only se v velokem loku izognem. Je dovolj drugih ki operirajo s plastiko. Na pošti... Hja, položnic in računov ne plačujem tam, po povzetju ne naročam (predragi stroški...)
Predvidevam, da na vprašanje natakarice, kaj lahko prinese, ti odgovoriš z vprašanjem lahko plačam s kartico in (seveda v odvisnosti od pritrdilnega odgovora...) šele potem naročiš pijačo...
Pa še ena neumesna: včeraj grem tankat na OMV, dve blagajni, na vsaki ena stranka, jaz čakam ''vmes'', kjer bo prej... na desni ženska srednjih let... prva kartica ne dela, druga kartica ne dela, poskusiva znova, spet ne dela, brska po denarnici, na koncu najde tisih 47€... hitrost moderne tehnologije, plača pa z dinozavrom. Na levi starejši gospod, plačuje s kartico... in traja... traja... nakar ugotovita skupaj s prodajalko, da je v napačno napravo tipkal pin, ne vem sicer zakaj sta tam bile dve podobni škatlici... in potem se gospod nasmeji svoji napaki, se obrne še proti meni in lepo počasi pove, da se je zmotil in nato spet lepo počasi tipka po ''pravi škatli''.
Končali sta obe stranki približno ob istem času, vmes bi lahko pojedel sendvič, nato sem vrgel 103€ pri blagajni, štirica, je v redu, v redu, hvala in nasvidenje, gospod, še pike za skodelice, ne potrebujem in že sem bil v avtu...