Normalna stvar, nekaj me zdravje hebe zadnje čase, pol je pa tako!Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Eh, saj še en let ni, odkar so jo poslali
No, res pa je tudi, da bi jo Pony Express dostavil prej, pa četudi bi 5x obkrožil Zemljo...
Bo Car povedal, kako pa kaj.
(pomojem se je v kakem avtomatu zataknila, potem so pa imeli remont, jo našli in poslali naprej. Jaz sem za kolega, ki nima kreditne, naročil ene špegle iz osovraženih zda (zdaj so še bolj osovražene!) in tracking se je ustavil na Jamajki, kjer je še danes (kmalu bo pol leta). Gre za nekakšne kolesarske špegle z dioptrijo, ki morebitnemu lopovu ama nč ne koristijo...)
Tole pa lahko potrdim. Dobro kilo težak paket, 5+ evrov v notranjem prometu.Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Da ne omenjamo kako so spet bolano podražili storitve s 1. avgustom. Pride že ceneje pošiljka par 10 kg iz anglije kot malo večje pismo iz Lj v Kr....
Ne da se mi preveč gonit eno in isto, ampak ok: Lej, če pride paket iz tujine tako hitro in ga dostavi Pošta je ok, če pa hodi iz enega v drugi konc Slovenije, pa ni ok? Pa saj dostavljač je isti v tem primeru,a ne?Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Ja, za te cene in razdalje, ki jo mora premagati pošta v Sloveniji pa res ni nobeno presenečenje, da je naslednji dan pošta že na naslovu.
Kaj potem reči, ko dobiš iz evropskih držav paket, ki je v 4-5 dni pri tebi pa daš par eurov.
Ni problem v Sloveniji kvaliteta storitev, problem je cena, ki bi morala biti vsaj 20% manjša.
Aha. Jaz sem mislil, da pošiljajo prek JamajkeCitat:
Uporabnik erikson pravi:
To je Jamaica, New York (tam ima USPS sortirni center / carinsko pošto). Od tam gre naprej v tujino, tako da je to zadnja lokacija v ZDA.
Je šlo morda za ponaredek?
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Danes sem dobil pošto (čestitko), poslano iz MB v LJ 28.10.2013.
Kar se tiče paketne dostave, jo Pošta v kurtzu... Nekomu prodaš štedilnik, pa pride do naslovnika s polomljenim steklom na vratih pečice, kljub temu, da je bil kvalitetno zapakiran (s stiroporom in folijo) ter z vsemi možnimi nalepkami za lomljivost. Vzrok za tole pa je, da šoferji kombijev ne vidijo ležečih policajev, lukenj, znakov za omejitve hitrosti ipd.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Po feedbacku sodeč jih motijo malo višje cene pri Pošti, po drugi strani pa je pri resnih firmah prevladala kvaliteta Pošte in so prišli nazaj. Pa prosim brez raznih bedastih komentarjev, to niso moje besede, to so mnenja uporabnikov storitev.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Normalna stvar, nekaj me zdravje hebe zadnje čase, pol je pa tako!Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Eh, saj še en let ni, odkar so jo poslali
No, res pa je tudi, da bi jo Pony Express dostavil prej, pa četudi bi 5x obkrožil Zemljo...
Bo Car povedal, kako pa kaj.
(pomojem se je v kakem avtomatu zataknila, potem so pa imeli remont, jo našli in poslali naprej. Jaz sem za kolega, ki nima kreditne, naročil ene špegle iz osovraženih zda (zdaj so še bolj osovražene!) in tracking se je ustavil na Jamajki, kjer je še danes (kmalu bo pol leta). Gre za nekakšne kolesarske špegle z dioptrijo, ki morebitnemu lopovu ama nč ne koristijo...)
Resno pa je to skoraj nemogoče. Samo na brzino, sem že 100x sicer povedal, 99% pošte oddane v Sloveniji je naslednji delovni dan dostavljena. Naslednji dan, ne naslednje leto! Obstajata samo dve možnosti, ali se je nekam zataknila na kakšno bolj nevidno mesto ali pa je fora kje v pošiljatelju... Lahko prilimaš sliko, recimo žig?
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Danes sem dobil pošto (čestitko), poslano iz MB v LJ 28.10.2013.
Velik pošte pošljemo/prejmemo v SLO in vedno pride na destinacijo naslednji dan, če je oddana pravočasno...
Se pa zgodi da so težave s pošto nekje iz MB, ker vedno prihaja z par dnevno zamudo, no pa ni problem v pošti ampak
v tej osebi, ki si zmisli da je dal na pošto pravočasno... žigi na kuverti pa pač ne lažejo...
p.s. morda je kakšen soseda ko je brskal pri sebi našel kakšno staro kartico, ki jo je pomotoma dobil in le to po slabem letu
vrgel v tvoj kaselc?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Tole pa lahko potrdim. Dobro kilo težak paket, 5+ evrov v notranjem prometu.Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Da ne omenjamo kako so spet bolano podražili storitve s 1. avgustom. Pride že ceneje pošiljka par 10 kg iz anglije kot malo večje pismo iz Lj v Kr....
Škoda, ker nisem zadnjič vprašal koliko bi stal 3,8kg paket v nemčijo. Kot sem nekaj gledal cenik, bi šlo skoraj proti 50 evrom?! Še dobro da je prodajalec -nemec plačal dhl poštnino, ker je poslal napačno. Na ebayu jo on zaračuna 9,90 evra.
Za enkrat zaračunano jo bo sedaj plačal 3x.