Polemika-SLO1

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Nisem opazil da bi kdo z "leve" strani sedaj koga na forumu označil za domobranca, izdajalca... Se motim?
Medtem ko sem samo jaz npr. do sedaj bil vse, od komunista, do Stalina, UDBOvca, rablja, klavca..., čeprav bolj kot večina ta najbolj glasnih, obsojam VSE poboje in želim, da se enkrat za vselej razčisti in najde krivce od vrha navzdol, žive ali mrtve.

Samo en problem je z mano, ne ploskam ko Kaja in Co. limajo gor res zelo objektivne interpretacije zgodovine.
bonk.gif

ampak, priznaj, ploskal pa si, ko se je Tito z avtom mimo tebe peljal
grims-1.gif

zdaj ko veš, da je izdal ukaze za grozljive poboje, bi morda lahko zaploskal, tudi zahtevi po obsodbi kumunističnega terorja...

Ker so nam znani zločini krščanstva in katolištva, a bomo tudi to obsodili in prepovedali?
Jaz sem za.
Do vseh zločinov imam enako stališče, jih obsoditi in kaznovati. Mislim, da s tem noben na tem forumu nima problemov.

Glede domobrancev, ko mi nek uporabnik razlaga od kdaj so začeli delovati. Razširjam skupino in jo poimenujem kolaboranti oziroma izdajalci, sodelavci okupatorja, ki so od same okupacije naprej prvo neorganizirano nato pa organizirano (tudi kot domobranci) sodelovali z nacifašizmom.

Torej ko bomo obsojali, ne delajmo razlik pri zločincih, ideologijah in religijah, seznam bo kar dolg.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Citat:
--------------------------------------------------------------------------------

Uporabnik stardec pravi:

Citat:
--------------------------------------------------------------------------------

Ded je bil partizan , bil je komunist in zelo dober človek.

To troje ne gre skupaj.

Razloži prosim!!!
No, bom pa razložu.
Noben partizan še dandanes NOČE povedat kdo je delal povojne zločine. Celo več, ŠČITIJO zločince. Dober človek pa zločincev ne ščiti. Kaj pravš?

Torej če bi tvoja žena ubila sosedo bi šel takoj tožit policiji?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Sej ne pravim, da ma to veze s tabo. To ma veze s partizani zločinci.
Povedal si tako, kot da partizani zato nočejo izdat zločincev, ker so pač sami ali njihovi družinski člani po vojni delali zločie.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Ja no. Niso vsi partizani krivi. Sej ne pravim da je prav da so bili povojni poboji sam eni so si zaslužil eni pa so bili pač žrtev maščevanja ki ga jst čist dober razumem.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Niso vsi partizani krivi.
No vidiš. In če res niso vsi krivi, bi morali ti "pošteni" partizani obelodaniti zločince. Brez skrbi da vedo kdo konkretno je to delal. Če hočejo oprat svojo, kao pošteno čast, morajo to naredit, sicer ostanejo sokrivci zločinov.
Ampak redko kater partizan ima čisto vest. Če že ni konkretno klal, je pa pokazal koga je treba po njegovem zaklat.

Nazadnje urejeno:

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
525
109
43
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Zradi mene lahko odstranimo v muzej kip vsakega papeža, ki je ukazal delati zločine...

hysterical-1.gif

Potem lahko odstraniš domala čisto vse.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Niso vsi partizani krivi.
No vidiš. In če res niso vsi krivi, bi morali ti "pošteni" partizani obelodaniti zločince. Brez skrbi da vedo kdo konkretno je to delal. Če hočejo oprat svojo, kao pošteno čast, morajo to naredit, sicer ostanejo sokrivci zločinov.
Ampak redko kater partizan ima čisto vest. Če že ni konkretno klal, je pa pokazal koga je treba po njegovem zaklat.

Pa nisi slišal, da so formalno bili partizani demobilizirani že marca 1945, tako da s tem nimajo ničesar skupnega.

Od tedaj naprej so bili le državljani FLRJ.

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
525
109
43
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Anubis pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Zradi mene lahko odstranimo v muzej kip vsakega papeža, ki je ukazal delati zločine...

hysterical-1.gif

Potem lahko odstraniš domala čisto vse.

In koliko kipov teh papežev imamo na javnih površinah?
hysterical-1.gif

Preobračaš in se smeješ sam iz sebe. Nisem jaz govoril o kipih, sem le repliciral na tvoj post. Se strinjam, takih kipov ni veliko, nosijo pa nekateri od teh zločincev celo svetniški sij in jih častijo milijoni nevednih ljudi po vsem svetu. Upam, da nisi en izmed njih.
rolleyes-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Pa nisi slišal, da so formalno bili partizani demobilizirani že marca 1945, tako da s tem nimajo ničesar skupnega.

Aja. Zanimivo, da so pa vsi nasprotniki teh državljanov FLRJ, tako stari in mladi, ženske in otroci itd.... pa po tem datumu še zmeraj ostali domobranci, kolaboranti in izdajalci.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Stardec ti nimaš pojma o prijateljstvu in odnosih res ne. žal...
Kakopak. Največ pojma o prijateljstvu in odnosih imajo partizani in komunisti, ki so po vojni delali zločine.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:

Aja. Zanimivo, da so pa vsi nasprotniki teh državljanov FLRJ, tako stari in mladi, ženske in otroci itd.... pa po tem datumu še zmeraj ostali domobranci, kolaboranti in izdajalci.

Izdajalec oz. kolaborant ni pravno stanje, ampak dejansko
smile-1.gif

Tudi danes so še med nami.

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:

smile-1.gif

Tudi danes so še med nami.

nadaljujte s čiščenjem....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat: