Jaz sem napisal, da so v mestu včasih bili problemi. Ti si napisal, da jih ni bilo, na podlagi izkušenj ENE tvoje kolegice.
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Nisem opazil da bi kdo z "leve" strani sedaj koga na forumu označil za domobranca, izdajalca... Se motim?
Medtem ko sem samo jaz npr. do sedaj bil vse, od komunista, do Stalina, UDBOvca, rablja, klavca..., čeprav bolj kot večina ta najbolj glasnih, obsojam VSE poboje in želim, da se enkrat za vselej razčisti in najde krivce od vrha navzdol, žive ali mrtve.
Samo en problem je z mano, ne ploskam ko Kaja in Co. limajo gor res zelo objektivne interpretacije zgodovine.
ampak, priznaj, ploskal pa si, ko se je Tito z avtom mimo tebe peljal
zdaj ko veš, da je izdal ukaze za grozljive poboje, bi morda lahko zaploskal, tudi zahtevi po obsodbi kumunističnega terorja...
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
No, bom pa razložu.Citat:
Citat:
--------------------------------------------------------------------------------
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
--------------------------------------------------------------------------------
Ded je bil partizan , bil je komunist in zelo dober človek.
To troje ne gre skupaj.
Razloži prosim!!!
Noben partizan še dandanes NOČE povedat kdo je delal povojne zločine. Celo več, ŠČITIJO zločince. Dober človek pa zločincev ne ščiti. Kaj pravš?
A si s tem priznal, da so VSI partizani zločinci?Citat:
Torej če bi tvoja žena ubila sosedo bi šel takoj tožit policiji?
No vidiš. In če res niso vsi krivi, bi morali ti "pošteni" partizani obelodaniti zločince. Brez skrbi da vedo kdo konkretno je to delal. Če hočejo oprat svojo, kao pošteno čast, morajo to naredit, sicer ostanejo sokrivci zločinov.Citat:
Niso vsi partizani krivi.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Zradi mene lahko odstranimo v muzej kip vsakega papeža, ki je ukazal delati zločine...
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
No vidiš. In če res niso vsi krivi, bi morali ti "pošteni" partizani obelodaniti zločince. Brez skrbi da vedo kdo konkretno je to delal. Če hočejo oprat svojo, kao pošteno čast, morajo to naredit, sicer ostanejo sokrivci zločinov.Citat:
Niso vsi partizani krivi.
Ampak redko kater partizan ima čisto vest. Če že ni konkretno klal, je pa pokazal koga je treba po njegovem zaklat.
Citat:
Uporabnik Anubis pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Zradi mene lahko odstranimo v muzej kip vsakega papeža, ki je ukazal delati zločine...
Potem lahko odstraniš domala čisto vse.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Anubis pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Potem lahko odstraniš domala čisto vse.
In koliko kipov teh papežev imamo na javnih površinah?
Aja. Zanimivo, da so pa vsi nasprotniki teh državljanov FLRJ, tako stari in mladi, ženske in otroci itd.... pa po tem datumu še zmeraj ostali domobranci, kolaboranti in izdajalci.Citat:
Pa nisi slišal, da so formalno bili partizani demobilizirani že marca 1945, tako da s tem nimajo ničesar skupnega.
Od tedaj naprej so bili le državljani FLRJ.
Kakopak. Največ pojma o prijateljstvu in odnosih imajo partizani in komunisti, ki so po vojni delali zločine.Citat:
Stardec ti nimaš pojma o prijateljstvu in odnosih res ne. žal...
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Aja. Zanimivo, da so pa vsi nasprotniki teh državljanov FLRJ, tako stari in mladi, ženske in otroci itd.... pa po tem datumu še zmeraj ostali domobranci, kolaboranti in izdajalci.Citat:
Pa nisi slišal, da so formalno bili partizani demobilizirani že marca 1945, tako da s tem nimajo ničesar skupnega.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Izdajalec oz. kolaborant ni pravno stanje, ampak dejansko
Tudi danes so še med nami.
Zločinec oz. partizan - komunist tud ni pravno stanje, ampak dejanskoCitat:
Izdajalec oz. kolaborant ni pravno stanje, ampak dejansko
Tudi danes so še med nami.