Polemika-SLO1

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Trpim, ko vidim koliko nerazgledanih tepcev še hodi po svetu.

Bi si človek mislil, da bo s takšno znanostjo kot jo imamo in dostopnostjo raznorazne literature človek malce bolj razgledan, pa še kar vidiš ob nedeljah 09:45 marš po pločnikih proti cerkvam. To me pa razžalosti res. Se mi smilite.

aplauz.gif

p.s. eni so že ob 7.00 v prvih klopeh ob nedeljah...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Verouk je bil po pouku, tako da ni bilo problema.
Seveda in če se je le dalo je tršica organizirala kakšen izlet, ekskurzijo, športni dan itd... na ta dan, ko je bil verouk po šoli.
Jaja, dečko tako je blo to. Jaz to vem, ker sem dobil ukor zarad tega, ker sem šel k birmi namest na izlet.
Ko mi je mama napisala opravičilo, niso nič upošteval. Ukor pa pika.

Vidim da še sedaj podoživljaš te travme....

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Na vasi že mogoče, v mestu je bilo pa tako kot sem napisal.
wink-1.gif

Kje?

Kolegica je isti letnik kot jaz, je živela v LJ, pa je dala vse skozi brez problema...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:

Bi si človek mislil, da bo s takšno znanostjo kot jo imamo in dostopnostjo raznorazne literature človek malce bolj razgledan, pa še kar vidiš ob nedeljah 09:45 marš po pločnikih proti cerkvam. To me pa razžalosti res. Se mi smilite.

aplauz.gif

kje je pa tercialka kaja danes? ona je v tem fohu, bi nas lahk podučila
grin1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
No nasprotna stran je pa 65 let trpela. Zdaj si na vrsti ti. Čist OK je tako. Zakaj bi samo nekateri trpel?
Citat:
To me pa razžalosti res.
Pa pejd še ti v cerkev, da ne boš žalosten!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Eni pa še pred sedmo visite na tem forumu in netu. In to ob nedeljah, praznikih in delavnikih..... skratka zmeraj, ker crkujete od dolgcajta, lenobe in dolgočasnega nezanimivega in nesmiselnega življenja.
.

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Si zamisliš, da bi po takem principu ravnale mednarodne sile, ki so se vključile v reševanje spora v Bosni .Z vzpostavljanjem miru bi morale počakati dokler nebi bile opravljene forenzične preiskave trupel, ki so pokopana po celi Bosni. Tudi tam so klavci prikrivali svoja Ruandi , saj vendar nismo osebno prizadeti, ampak so to neki tuji ljudje. Ampak tudi oni so bili ljudje in kršene so jim bile človekove pravice, osnovna pravica do neodtuljivosti življenja. Enak primer velja za množične povojne poboje, ki so bili za povrh vsega storjeni v miru. Brez vsakršnih dokazov, samo z pretvezo bodočih razrednih sovražnikov, so začeli z skrivnimi likvidacijami kajti če bi bile tako kot trdijo te poboji upravičeni, bi bili javni in nebi ustvarili 65 letne zaveze molka, ki še kar traja.Tudi način na katerega so bili usmrčeni, goli, pobrani so jim bili vsi dokumenti, zvezani z žico, pokončani z strelom v tilnik ali z krampom po glavi, nakazuje na to da so se klavci zavedali svojega protipravnega početja, ravno tako pa miniranja, betoniranje, in posipavanje z apnom kaže na značilnosti genocida, ter prikrivanje le tega. Da ne gre za stihijsko maščevanje nad poraženci, dokazuje tudi ustanovitev posebnih enot za eksekucijo, ki so bile zavezane k molku. In ne nazadnje zanikanje, ki je ravno tako značilnost genocida, ko poskušajo krvniki zmarginalizirati zločin, z besedami, da so si pač pobiti sami krivi za tako ravnanje, ali pa kot Stanovnik enkrat prevali krivdo na Tita, ko ugotovi, da to spet ni prveč pametno, pa kar na Čerčila in Ruzvelta.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Ste bili prikrajšani neresnic, res hudo
Ne, v boljševizmu smo bili prikrajšani za resnico.

No, no stari, preberi še kaj drugega kot Družino in Ognjišče.
priden.gif

Sveto pismo dvomim da si. Kot večina tercialk, ki redno hodijo v cerkev.
bonk.gif

Pa vaš boštanjski župnik je tudi pravi krščanski vzgled dušnega pastirja.
hysterical-1.gif

NOT!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Vsi pravte da je treba nehat delit folk na bele in rdeče in podobno. Prvte da ne bo sprave dokler ne priznamo zločine po vojni. Vsi ste neki svetovljanski a da bi en reku da niso bili vsi komunisti zločinci, in da bi en mogoče kej tazga reku pa ne. Če pravite da mi "tardeči" vse v isti koš mečemo lahko isto rečemo tudi za vas"tabele" in dokler neboste tudi vi priznali da ste izdajalci slovenskega naroda ne bo nobene sprave. Ne iz moje strani. Zdej ko ni Golega otoke ste pa vsi pametni pizde.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
No, no stari, preberi še kaj drugega kot Družino in Ognjišče.
Kaj naprimer? A tvoje poste?
Citat:
Sveto pismo dvomim da si. Kot večina tercialk, ki redno hodijo v cerkev.
A ti si ga?
Citat:
Pa vaš boštanjski župnik je tudi pravi krščanski vzgled dušnega pastirja.
Kako pa veš? A na njegove maše hodiš?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Eni pa še pred sedmo visite na tem forumu in netu. In to ob nedeljah, praznikih in delavnikih..... skratka zmeraj, ker crkujete od dolgcajta, lenobe in dolgočasnega nezanimivega in nesmiselnega življenja.
.

Tu vsaj nihče ne obljublja posmrtnega življenja in ne izvaja ideologije največje prevare v človeštvu.

Sicer pa mislim, da nas je večina tukaj takšnih, ki se nas socializem ni kaj dosti dotaknil, pa tudi drugače nimamo ničesar s temi poboji ter preteklimi ideologijami/religijami.

Zagotovo ni brezveze zapisano v Ustavi, da je Cerkev ločena od države, gre za povsem jasno sporočilo, s katerim pa se npr. RKC pri nas nikakor ne more sprijazniti.

Če bi bila "cerkvena dejavnost" nekaj dobrega in nasploh izjemno koristna je zagotovo ne bi izključili iz državne ureditve, tako pa laže in krade ljudem ter jim obljublja neke zadeve, za katere sama ve, da so neizpolnjive.

Človek ne potrebuje ideološke organizacije, katero drago plačuje in mu pere možgane tudi s politiko in se vtika v vse pore življenja, da spozna Boga.

Verjamem, da je v današnjih časih težko biti vernik. A mimo so časi, ko si zaradi herezije moral zgoreti.

Ne vem kaj vse bi sedaj radi eni naredili iz tega brutalnega pokola, seveda je zadevo za obsoditi, ampak polemika se seli v ideološki obračun, ki pa ima en velik problem.

Domobranstvo in RKC, ki sta bila druga stran v vojni, revoluciji itd. sta še vedno prisotna pri nas, dočim komunizma in komunistov ni več, zato se poštene državljane RS sedaj poskuša etiketirati s takšnimi oznakami, če ne mislijo enako kot je nedeljsko sporočilo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Umiri se malo.

Kako nej se umirim [censored] če mi tuki šinfajo deda kao da je bil zločinec in nevem kaj, Ded je bil partizan , bil je komunist in zelo dober človek.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Pa nevem zakaj bi Stanovnik povedu kdo je to naredu. On ni izdajalc tko kot nekateri

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
[quoteTu vsaj nihče ne obljublja posmrtnega življenja in ne izvaja ideologije največje prevare v človeštvu.]

[/QUOTE]
Tolk slabše tukaj. Kaj češ lepšega kot to, da boš po smrti spet živel?
Citat:
Sicer pa mislim, da nas je večina tukaj takšnih, ki se nas socializem ni kaj dosti dotaknil,
Tebe mogoče ne, zato pa ti niti nisi pravi naslov, da o tem sploh komentiraš. Nekateri smo socialzem na svoji koži probal.
Citat:
Ne vem kaj vse bi sedaj radi eni naredili iz tega brutalnega pokola,
Da se zločince polovi in kaznuje.
A ti nisi zato, da se zločince kaznuje?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Zdej ko ni Golega otoke ste pa vsi pametni pizde.

Saj je vse lepo in prav, da poveš svoje mnenje. Sporen je predvsem zadnji stavek, oz. beseda.

Nazadnje urejeno: