Pohorci in bodeča žica

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
no model, jst ne spadam med une stare tipe, ki se dajo prepeljat na prežo
smile-1.gif

nobenih kosti ne lomijo,? zakaj ? razen, če ne pade kakšen gams prav visoko iz skal--takrat je pa meso zanič, itak..vse zmlet stari
frown-1.gif

vejco pa prakticerajo pri visoki divjadi, ponavadi potem, ko jo je uplenil novinc, sam takrat..naj bi bil kao blagoslov
wink-1.gif

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Kolikor mi je znano se je po gozdu prepovedano s kolesi in bognedaj krosami ali avtomobili voziti. Ker obični hribolazci z otroki precej nejevoljno gledajo kako v full opremi prileti ena kamikaza z novo moto vilco in 18cm hoda mimo in ker kmet čez katerega zemljo si je nekdo prilastil del proge tudi ni navdušen, so se pojavile tele bodeče žice.... primitivno in pod nivojem nikakršnega nivoja marsikaterega kolesarja ali krosista... enostavno... in ker država ne naredi nič zato je stvar jasna... jezni kmet in posamezniki jemljeo zakon v svoje roke...

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Mitja155, točno tako. Meni je čisto vseeno, naj dirkajo po gozdi. Se pač sprijaznim. Samo ko bo pa do česa prišlo, bo pa tudi lastnik gozda vpleten. Zato meni ni vseeno. Predstavljaj si to kamikazo, ko se ti pripelje izza ovinka, ti pa greš z kakšnim 3 letnim otrokom na sprehod.Jaz sem to doživel, pa vem kako je, ko se prej pobrikaš za otroka in ga odrineš, potem pa za sebe. Mene je samo podrl, pa mi na srečo ni bilo nič, razen modric. Kaj pa če bi priletel v otroka ? Ne morem si predstavljati ? Bi jaz imel na vesti otroka,zaradi takšnega bedaka.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
pa si ga okol ušes??

kolesarji bi sploh morali biti pozorni, ker se jih res ne sliši...

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
ksz
Tole je z enega drugega foruma, za takšne je metka absolutno škoda, samo kitajski način. Začne se očitno v gmajni nadaljuje pa tule:

Citat:
Nisem vedel kam naj bi prilepil slike škode na poljščinah ki jo je nekdo naredil z štirikolesnikom. So pa nam že lansko leto 2× vozili po njivi z terencom, domnevam. smo pa klicali policijo in niso ničesar naredili kot bi bili na storilčevi strani.no tako da sedaj nismo klicali policije. Poškodovali so buče, kumare, fižol, cvetačo, brokoli in solato. je pa to bilo storjeno včeraj ali pa v nedeljo. se opravičujem za slabe slike.
CKBEhoTvd8mUlkDW.v.jpg
epV5_3dmhZ3aHPGG.v.jpg
w5KAhtouJMahqEjq.v.jpg
wHrdETHMzFnyabeN.v.jpg
1K5yOLg84pmJ_mkM.v.jpg
GHKR4vkfQKz2DfTm.v.jpg
JzOhWVlRWJHQyu8N.v.jpg

Vem, da izmeček, ki je to naredil nikoli nič ne je, pa mu želim, da čimprej najde svojo žico, po možnosti orenk zarjaveno!
jezen.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Mogoče je pa ža kdaj našel ''tvojo'' žico, pa ti sedaj takole vrača...?!

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
samo meni se vseeno zdi totalno glupo da se kolesarji in golazen na motokrosu meče v enak koš, ker tu ni niti ene skupne točke, razen 2 koles.
Kolesarji so neslišni, golazen mongloidno slišiš še na kilimeter
kolesarji ne onesnažujejo okolja, golazen ga
V breg gor gre kolo počasi, golazen nažiga na polno in dela tako škodo ko vse pipa ven da se zjočeš
99% kolesarjev vozi dol počasi in po makedam cestah. tisti 1% pa ne naredi večjih sledi kot pohodni čevelj. tukaj so izvzeti bedaki ki držijo žlajf od vrha do dol.
Svoja kategorija pa so downhill kolesa. tu pa se lahko postavi enačaj z debili na motokros. ker kako škodo pa to naredi je prav neverjetno. so ti pimpeki na pohorju si naredili obvoz od legalne proge. za zjokat kaj so naredili samo v 1 sezoni.
In za neuke (vsaj 90%), downill ni vse kar se sreča v gozdu. downill ne gre v breg, ker je pretežki. največ jih je tam kjer so žičnice. zgleda pa tako:

pudarek na monster vilci in debelem okvirju in precej nizkem sedenju

Giant-Glory_bigpromo.jpg

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Midva sva že imela enkrat debato na to temo, moje žice nikoli ne bo našel, ampak kol in graben v katerega ga bom zabrisal, ko se bo pridružil 100.000im ljudem za katerimi se letno izgubi vsaka sled!
10.gif

ksz.

Jaz lahko v svoji hosti tudi kole ošilim in jih zarijem v zemljo. Če se bo kdo gor nasadil, je pa to njegov problem, ne moj. Je moja hosta. Moja zemlja. Da nekdo uničuje nekaj kar si ti pošteno plačal pri meni nima milosti.

Kakšen zapor, pa ste fuknjeni. Če grem jaz v sosedovo hišo in mi spodrsne na pasjem scanju, bo šel sosed v zapor? Pa ni to javna površina.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Ma jaz vam privoščim vsem, da najdete ljudi, ki vam delajo škodo in z njimi obračunate. Jeb*** bo samo takrat, če se slučajno izkaže, da za fizično obračunavanje nimate pravih preddispozicij... ampak važno je, da se obračuna.

P.S. Danes zjutraj je bila pred mojo hišo prometna nesreča, nek otrok na kolesu in tovornjak. Kot kaže je bilo hudo, saj je čez kakih 10 minut na travniku nedaleč od moje hiše pristal policijski helikopter, tja je pripeljal tudi rešilni avto s ponesrečencem in pa policijski avto. Več nisem videl zaradi dreves... So pa razrili travo, ker je ponoči deževalo...
shocked-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Obračunavanje ne vodi nikamor. Najprej jih bo fasal motokrosist, nato pa bo še isti dan s sabo pripeljal četo prijateljev z bejzbolkami in razbil lastnika tiste zemlje, po možnosti naredil še kakšno škodo itd. Končalo se bo v črni kroniki, na sodišču in s konkretnimi sankcijami za vse. lepo prijavljati policiji vsakič znova kretene, ki rijejo z motorji po gozdu. Sorry, to je res edino primerno!
Drugače pa jih ne podpiram. Moti me, da zaradi teh kretenov vsi ostali motoristi izpademo nekulturni bebci in smo posledično žrtve dejanj parih osebkov. Evo, jaz dejansko vozim po predpisih, izključno cestah, imam registiran, zavarovan in z original auspuhom (tihim) opremljen ATV, vozim po cesti, po njej ne divjam (mi je škoda lastne glave), vseeno pa me kdaj kdo grdo gleda, golf II, ki se kadi za mano pa spregleda in ga ne moti čeprav verjetno bolj onesnažuje naravo kot moj, s katalizatorjem opremljen in na bencin gnan ATV.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Ne, motiš se. Treba je kole šilit in zakopat v zemljo, bodeče žice napeljevat in fizično obračunati s preostankom, ki se ogne tem pastem. potrebno je iztrebiti de uničevalce narave.

Citat:
Uporabnik cat pravi:
Če bi bil jaz lastnik zgornjega zemljišča bi si najbrž že omislil nekaj v tem stilu

http://www.magnumspike.co.uk/product_comparisons.htm

Jaz pa ne, ker vem da bi sam prvi nagazil
grin1.gif

Sploh nastavljanje teh pasti je za moje pojme bolno, ampak po drugi strani, lahko pa vsak na svoji zemlji počne kar hoče. To da se ga kaznuje, ker ima napeljano žico je po svoje tudi malo smešno.

Kaj pa če bi bila to žica za ogrado živine in nekomu odseka glavo? Si spet ti kriv, ker nisi poskrbel za motoriste ipd. na svojem travniku
bonk.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Jeb*** bo samo takrat, če se slučajno izkaže, da za fizično obračunavanje nimate pravih preddispozicij...
Ja preddispozicije imate samo vi, ki na podaljšanih kurcih sedite in prdite, kako tipično in znano...
hysterical-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
kje pa je zica za ogrado v višini vratu???

XXXL: ok, naj napeljejo žice, sam zakaj v višini vratu? zakaj ne nižje v višini kolesa, pa samo pade, izuči ga pa zihr... men gre tud marsikdo na živce, pa ga za to nimam namena imeti na vesti! Žica v višini vratu je zame naklepni umor!

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
[Kaj pa če bi bila to žica za ogrado živine in nekomu odseka glavo? Si spet ti kriv, ker nisi poskrbel za motoriste ipd. na svojem travniku
bonk.gif

Kaj če se v čisto navadno smreko zaleti v tvojem gozdu, te gre še tožit, ker je smreka tam kjer se je on hotel peljat...
sprasujem se.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Žice morajo biti, v treh višinah: kolo, balanca, glava. Je treba iztrebiti te, ki sedijo na podaljšanih kurcih in prdijo.