Zdaj,... ni jasno, na koga si repliciral, ampak ti samo obrazložim vsebino mojega posta (če je kaj od zgoraj napisanega slučajno letelo nanj): bodeča žica v obliki ograde sredi gmajne NI morilska past, ampak ograda, ki stoji tam že bohve koliko časa za potrebe gorskega pašništva. Bodeče žice v obliki ograde se niso pojavile sočasno s pojavom vandalske rekreacije v obliki gorskih biciklistov in krosistov, ampak že mnogo prej. Če si tolk prfuknjen, da se greš spustit z biciklom/kroslo po nekem neznanem terenu, brez da bi si ga poprej vsaj površno ogledal, posledice pripiši sam sebi.Citat:
Uporabnik noname1 pravi:
ma zabica ne kvakaj prevec, ce si enak kot stevo lahko tud tebe doleti kak šamar! zamislite se malo, tud sam hodim dosti po naravi pa mi na kraj pameti na pade postavlat morilskih pasti! bedaki!!
Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
znani književnik je nekoč izjavil: s primitivci primitivno....
tile o katerih konkretno govorim in sem jih imel ene 5-6 let nazaj,so res imeli muda,2x ali 3x so vpričo lastnikov rezali
pri izviru kamniške bistrice jim je nekoč še kelnar iz koče en konkreten nož posodil,kreteni so namreč kljub opozorilu lepo razrili plac za taborjenje na drugi strani mosta
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Če se lotijo na tak sistem tudi vredu, samo da ne bo potem joka, ko bo kdo z razbito arkado kje v jarku ležal ali pa ko bo koča malo "poškodovana".
Eno vprašanje.Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Zdaj,... ni jasno, na koga si repliciral, ampak ti samo obrazložim vsebino mojega posta (če je kaj od zgoraj napisanega slučajno letelo nanj): bodeča žica v obliki ograde sredi gmajne NI morilska past, ampak ograda, ki stoji tam že bohve koliko časa za potrebe gorskega pašništva. Bodeče žice v obliki ograde se niso pojavile sočasno s pojavom vandalske rekreacije v obliki gorskih biciklistov in krosistov, ampak že mnogo prej. Če si tolk prfuknjen, da se greš spustit z biciklom/kroslo po nekem neznanem terenu, brez da bi si ga poprej vsaj površno ogledal, posledice pripiši sam sebi.
Druga stvar je, če bi to res bile pasti, ampak iz slik je vsakomur jasno, da niso napete čez cesto, ampak po neurejeni gmajni in so torej ograje, ne pasti.
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
(...)
Vozi se tam, kjer se sme voziti (po cestah ali poligonih, ne pa povprek kjer se ti zljubi), pa te ne bo nobena ograja oz. žica skrbela.
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Da ni to maslo katerega od uporabnikov tega foruma klik
Je pa to čisto bolno
aja btw
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zajla je pa dobra ideja.