Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pogosto se v postopkih izkaže , da bi lahko upravljavci marsikatero prijavo preprečili, če bi zagotovili pregledne, razumljive in lahko dostopne informacije, pojasnjuje informacijska pooblaščenka Jelena Virant Burnik.
Reolink HUB Pro. Ja ali ne? Vse kamere imam na wifi.
nekaj sem računal, da mi ena kamera napolni 90GB/dan, če snema non stop.
Trenutno imam 3 kamere. Pa še kako bi dodal. Tako, da recimo 5 kamer, je to 0.5TB/dan, je potem 2TB za 4 dni.
Če bi želel 4TB, bi moral 2TB disk dati v smet ali prodati za kak drobiž...
Reolink Home Hub Pro is a wireless security center with 2TB HDD. It supports adding up to 16 Reolink IP cameras, up to 16MP real-time live view and playback in high definition, up to 16TB HDD and 512GB microSD card storage, Wi-Fi 6 & dual-band Wi-Fi network,and exclusive data encryption.
Zakaj ni smotrno, da vse snemajo 24/7?
Kakšno bi čez dan res lahko spustil, če bi s tem nekaj full pridobil... Sam ravno v tem je point kamer. Trenutno imam, da snema samo dogodke. Sam se pa zna zgodit, da se kaj zgreši ali pa dogodek še poteka, samo kamera pa morda takrat ne zazna več...
Zakaj snemat vse, če ima (v konkretnem primeru reolinka npr. že kamera in btw tudi sam hub) opcijo optimizirane (kao AI) detekcije gibanja? Če ni nič na kameri pač ne snema. Že 20 let nazaj so bili sistemi detekcije slike toliko dobri da so zaznali 99% dogodkov, danes smo na 99.999..%. Seveda so vmes "falšalarmi" ampak vseeno boljše tole kot pa investirat v desetine TB placa.
Meni kamera, ki snema domače živali v pogonu nonstop ni nafilalal niti cele 256GB kartice v 3h mesecih tako da niti prepisovat ni začela. Pa snema ves čas v full 4k.
Kjer se res rabi nonstop snemanje je samo forenzika za namen dokazov, domače kamere tu itak padejo že na par alinejah zakona tako da je to delat brezveze.
Ker sem že nekajkrat iskal zadeve, ki bi jih (AI) moral ujeti, pa jih ni. Pač, praksa, obenem mi je pa 14 dni dovolj (prostora je sicer še za sva diska).Disk se bo itak vrtel 24/7, ker toliko kamer konstantno nekaj gor pošilja, in če bo snemal nonstop ali samo vsakih 50 sekund res ni neke bistvene razlike.
Moj AE je daleč od tega ga bi zaznal 99.999 % dogodkov.
Niti ljudi ne zaznamuje vseh.
To ugotoviš , ko ga ena kamera zazna, druga pa ga ne kljub temu da ga vidi.
Razen ce je to stvar nastavitve. Tolk pa nisem raziskoval
kako hitro opaziš potrebo po pregledu arhive?
Ko prideš v enem dnevu nazaj ali pa po dopustu. Eni tu ga imate 3 tedne.
In kaj lahko narediš z info iz videa po 1 dnevu, po 3 tednih?
Da, tudi 3 tedne če je treba!
Mene je samo zanimalo kaj in kako.
p.s. #rekreacija. v napačno stran te nese. škoda! meni je vsak prijatelj pomemben!
p.s. II - ne boš verjel. bila je ena, en štuk višje in sem tekel na balkon takoj, ko moje ni bilo zraven! Vem, vem, eni ste bolj korajžni!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.