In kiflc ima kakšno dovoljenje, da poškoduje tujo lastnino?Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
in verjemi da bi bil tiho kot miška,ko bi ti eden od teh mulcev pod nos pomolil svojo policijsko značko
In kiflc ima kakšno dovoljenje, da poškoduje tujo lastnino?Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
in verjemi da bi bil tiho kot miška,ko bi ti eden od teh mulcev pod nos pomolil svojo policijsko značko
Citat:
Uporabnik predator pravi:
aja btw
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zajla je pa dobra ideja.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
»Dne, 30.8.2009 sem, kot pohodnik na Pohorju v bližini naselja Kordek naletel na grozovito past (bodečo žico) za motoriste in kolesarje, ki po mnenju mnogih kratijo mir v gozdu. Ker me je postavitev in izdelava same pasti dobesedno šokirala sem se odločil zadevo posredovati naprej v medije in za to pristojnim organom.
Več slik.
Tegale je opraskala nekje drugje in je fasal samo po nogah:
Sem malo pogledal po netu in vidim da se to pojavlja tudi drugje po Sloveniji.
Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
hja očitno coolpowerja matra neznanje,kajti navedel sem lokaciji ki sta strogo varovani in on mi je odgovoril,da naj se noben ne približa njegovemu podaljšku organa
vsekakor mulci ne trzajo če vidijo endurce in sorodne beštje kje na kakem makadamu
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
čez kakih 15 minut pa pribobni mimo mene kolona 4, 5 kretenov na oranžnih krosarjih..:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
čez kakih 15 minut pa pribobni mimo mene kolona 4, 5 kretenov na oranžnih krosarjih..:
Heeeee KTM-je majo
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Imam stupid vprašanje: očitno mnoge moti hrumenje motorjev ter izpuhi, ki tako grdo uničujejo naše zveličavno okolje. Kaj pa če si nekdo omisli električni motor in rine z njim po hostah? Ne mi reči, da čez par let ne bo kaj takega na trgu. Čisto tih bo, bolj kot upehani planinci, ki z nahrbtniki na ramenih sopihajo med hojo v hrib.
Res zelo upam, da bo čimprej kakšen oškodovani lastnik tudi z vami primitivci obračunal na primitiven način.Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
znani književnik je nekoč izjavil: s primitivci primitivno....
tile o katerih konkretno govorim in sem jih imel ene 5-6 let nazaj,so res imeli muda,2x ali 3x so vpričo lastnikov rezali
pri izviru kamniške bistrice jim je nekoč še kelnar iz koče en konkreten nož posodil,kreteni so namreč kljub opozorilu lepo razrili plac za taborjenje na drugi strani mosta
Še malo pa boCitat:
Uporabnik coolpower pravi:
Imam stupid vprašanje: očitno mnoge moti hrumenje motorjev ter izpuhi, ki tako grdo uničujejo naše zveličavno okolje. Kaj pa če si nekdo omisli električni motor in rine z njim po hostah? Ne mi reči, da čez par let ne bo kaj takega na trgu. Čisto tih bo, bolj kot upehani planinci, ki z nahrbtniki na ramenih sopihajo med hojo v hrib.
A se teli kolesarji in motoristi po naseljih tudi kar povprek vozijo? Tam bi šele bilo pizdarij, ko je VSE ograjeno.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
»Dne, 30.8.2009 sem, kot pohodnik na Pohorju v bližini naselja Kordek naletel na grozovito past (bodečo žico) za motoriste in kolesarje, ki po mnenju mnogih kratijo mir v gozdu. Ker me je postavitev in izdelava same pasti dobesedno šokirala sem se odločil zadevo posredovati naprej v medije in za to pristojnim organom.
Več slik.
Tegale je opraskala nekje drugje in je fasal samo po nogah:
Sem malo pogledal po netu in vidim da se to pojavlja tudi drugje po Sloveniji.