Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ta je res slaba... si sploh ne predstavljam kako bi bilo, če bi dejansko kkšn na krosi uletu mimo ali pa nekdo na kolesu oziroma kakšnem mountainboardu ... višek kretenizma
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ksz
da pa tako past najdem v gozdu, pa čakam na tistega, ki jo je postavil 3 dni s šibrovko
ne, da je smrtno nevarna za ljudi, tudi živali jo lahko skupijo..za takega k.retena, ki to postavi v gozdu, pa makar svojem je tudi šrota škoda..edino sol pa svinjske dlake pridejo v poštev
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Še kamero bi mogli nastaviti, da bi snemali, kako koga obglavi
V nekaterih delih se popolnoma strinjam s teboj..nimaš kaj divjati po gozdovih z raznoraznimi mašinami, posebej, če so v privatni lasti ali pa državni, kar je isti kuratz..s temu plašiš divjad, obiskovalce, ki si želijo malo miru itd..jaz osebno pa kolegi, ko gremo se pripeljemo do ene vasi, pustimo karjole tam in gas v hrib-peš seveda s puško na ramiCitat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ksz
da pa tako past najdem v gozdu, pa čakam na tistega, ki jo je postavil 3 dni s šibrovko
ne, da je smrtno nevarna za ljudi, tudi živali jo lahko skupijo..za takega k.retena, ki to postavi v gozdu, pa makar svojem je tudi šrota
Jaz pa takega z šibrovko pihnem, ko se mi bo po našem gozdu z motorjem ali pa dirkal z kolesom. Se jih najde kakih 10 komadov, pa dirkajo. Pa se vsi okoliški ljudje bojijo hoditi po gozdu. Pa mu lepo poveš, da se naj ne vozi tu, pa se ti v faco smeje. Pokličeš policijo, pa jih samo popišejo in adijo. Jaz bi za takšne nastavil šibrovko, ko bi se zapletel v vrvico bi ga pihnilo. Pa bi mu šibre iz glave pobiral