Pohorci in bodeča žica

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Fantje gozdovi se dobijo full poceni dandanes, kupite si par 1000m2 in se drkajte po njih s svojimi avtomobilčki.

Lahko se pa tudi odločite, da odrastete.

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ta je res slaba... si sploh ne predstavljam kako bi bilo, če bi dejansko kkšn na krosi uletu mimo ali pa nekdo na kolesu oziroma kakšnem mountainboardu ... višek kretenizma
uf-1.gif

Prvo kot prvo mi povej a se lahko z krosom voziš po gozdu???? NEEEEEEE!
Za kros maš tu okolica Pohorja 4 motokros proge !
Jas verjamem da je kmet opozoriu marsikoga v goši že miljon krat in ga niso poslušali zato je pa tudi naredo te žice !!!
Verjami da ko smo bli mi mlajši smo se tut z terencami ganjali po goši in ko smo naleteli na šok ko je en stari hepan po nam začeu strelat z gumi šrotom smo si hitro premisli ki se bomo vozli z kroskami in terenci!!!!!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ksz

da pa tako past najdem v gozdu, pa čakam na tistega, ki jo je postavil 3 dni s šibrovko
10.gif

ne, da je smrtno nevarna za ljudi, tudi živali jo lahko skupijo..za takega k.retena, ki to postavi v gozdu, pa makar svojem je tudi šrota škoda..edino sol pa svinjske dlake pridejo v poštev
grims-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ja, in pol imate vi lovci nimate kaj za lovit - prodat!

drugače pa ja, če že mora bit žica, naj bo v višini kolesa, tok da pade, pa je dost. ne vem, zakaj jo je treba postavljat okol vratu? a je tok lahko imeti enega na vesti, zaradi svojega ponosa???

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
blabla Msenjur, kaj takega nima kaj iskat v gozdu..pa ne zdaj okrog srn spet, pa lovcih..

ti bom nekaj povedal ..pred par leti srnjaka nisem videl v grmovju, ampak zavohal. To pa zato, ker je imel neko žico od ene ograje zavito okrog zadnje noge..do kosti je že bila in na rani polno črvov..prav čakal je, da mu dam milostni strel, verjemi
frown-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Jaz sem na lastne oči videl crknjenega srnjaka, zapletenega z rogovi v žico (narejena zanka).

In to nikjer drugje kot v bližini ciganskega naselja Žabjek pri NM.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ja čist verjamem ja. sej lahko je bila pa past od kakšnega švercarja, k na črno lovi... pa si ga ti prehitu.

Itak se pa strinjam, da nima to (žica) kej v gozdu iskat. kjerkoli, kakorkoli. Samo pač enim je to nekaj posebnega, ne vem, mogoče užitek, da se mu kdo obesi na tisto žico. In tisti, k to postavljajo, takemu je treba žico okol telesa ovit, pa ga na en drevo dvignt, za 2min, pa nazaj dol...

no ok, pa ne bova o srnah pa lovcih spet...
wink-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
no, ko si glih pr ciganih...

sm mal razmišljal...

eni postavljajo žice, drugi vaške straže... a vidiš podobnost??? oboji se borijo proti nezaželjenim. pa so vaške straže 10x bolj humane, kot pa te zajle...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ja sorry, bodeča žica. ni se mi dal brisat pa še enkrat pisat. sej rezultat bi bil isti. če bi bila zajla, bi bil lep rez, tko je bila pa raztrganina.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ksz

da pa tako past najdem v gozdu, pa čakam na tistega, ki jo je postavil 3 dni s šibrovko
10.gif

ne, da je smrtno nevarna za ljudi, tudi živali jo lahko skupijo..za takega k.retena, ki to postavi v gozdu, pa makar svojem je tudi šrota škoda..edino sol pa svinjske dlake pridejo v poštev
grims-1.gif

Jaz pa takega z šibrovko pihnem, ko se mi bo po našem gozdu z motorjem ali pa dirkal z kolesom. Se jih najde kakih 10 komadov, pa dirkajo. Pa se vsi okoliški ljudje bojijo hoditi po gozdu. Pa mu lepo poveš, da se naj ne vozi tu, pa se ti v faco smeje. Pokličeš policijo, pa jih samo popišejo in adijo. Jaz bi za takšne nastavil šibrovko, ko bi se zapletel v vrvico bi ga pihnilo. Pa bi mu šibre iz glave pobiral
hysterical-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Še kamero bi mogli nastaviti, da bi snemali, kako koga obglavi
hysterical-1.gif

...jaz sem mali psihopat
psihopat
in te stisnil bom za vrat
bom za vrat...

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
A to ti pa ni psihopat, ko ti po gozdu dirka, plaši živali uničujejo vse, še v gozd več nisi varen Jaz se lepo spravim laufat po gozdu, pa moraš dobesedno bolj pazit, na kolesarje in motoriste, kot pa na kakšne korenine in jame. Že čisto zadostuje, da da jim na stezo nastaviš deblo (kar je legalno in dovoljeno) , pa jih je ziher polovica brez zobov, ali pa z zlomljenim nosom. Enkrat pred leti je eden zlomil kolo, pa mi je zagrozil, da me bo tožil
smile-1.gif
.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ksz

10.gif

ne, da je smrtno nevarna za ljudi, tudi živali jo lahko skupijo..za takega k.retena, ki to postavi v gozdu, pa makar svojem je tudi šrota
hysterical-1.gif

Jaz pa takega z šibrovko pihnem, ko se mi bo po našem gozdu z motorjem ali pa dirkal z kolesom. Se jih najde kakih 10 komadov, pa dirkajo. Pa se vsi okoliški ljudje bojijo hoditi po gozdu. Pa mu lepo poveš, da se naj ne vozi tu, pa se ti v faco smeje. Pokličeš policijo, pa jih samo popišejo in adijo. Jaz bi za takšne nastavil šibrovko, ko bi se zapletel v vrvico bi ga pihnilo. Pa bi mu šibre iz glave pobiral
hysterical-1.gif
V nekaterih delih se popolnoma strinjam s teboj..nimaš kaj divjati po gozdovih z raznoraznimi mašinami, posebej, če so v privatni lasti ali pa državni, kar je isti kuratz..s temu plašiš divjad, obiskovalce, ki si želijo malo miru itd..jaz osebno pa kolegi, ko gremo se pripeljemo do ene vasi, pustimo karjole tam in gas v hrib-peš seveda s puško na rami
smile-1.gif

no, za drugi del sestavka se si pa mal hecal, ne?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ej, mene prov zanima, a to kej kosti polomite, ko jih spakirate spredaj na gajtr od lade? kdaj vidim kakšnega, ima zloženega za velikost enga večjega kovčka. in pol se še norca dela, pa mu smrekovo vejco v usta vtakne... v čem je to fora?

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Se strinjam s tabo, da so psihopati. Prav privoščil bi jim, da bi se polomili po dolgem in počez. Sicer ne v višini vratu, tam nekje v višini jajc pa že.
Če pa vidim, da komu ni nič, pa bi mu še jaz pritisnil enega šamarja... Tolko, da bo delal družbo kolegom v bolnici.
evil.gif