Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Pa kaj si ja nor kaj jaz tu berem
Saj ne morem verjet svojim očem.....
Pa ljudje božji kdo vam daje pravico, da jemlete zakon v svoje roke......se strinjam z vsemi, da tako početje kot je norenje z kroskami pa atv-ji po tuji lastnini in jo pri tem tudi uničevat, ni sprejemljivo. Še manj pa je spremenljivo dejstvo, da bi vi "primitivci" nastavljali pasti in podobno. To mi že meji na rob nezdrave pameti in posluževanje takšnh banalnih metod je zlooooo primitivno. Ko da smo v pra veku
Sam mam tudi krosko pa vozim bicikl itd......(pa ne norim tam kjer ni dovoljeno)!!! da si nebo kdo narobe razlagal česa....no da vam zaj povem kaj se mi je zgodilo.....
Sem se spustil po enem spustu kjer se vedno spuščam...en del poti gre skozi vinograd in potem nadaljuje pot po gozdu, kjer je "urejena" pot za traktorje in podobno....tukaj se hitrost na kolesu razvija tam nekje do 70 km/h.....na takratnem spustu pa je tam ležala ena veja (pomoje nenamerno) 10 cm vicoko od tal, seveda sem jo spregledal in jo fajn zajahal......pobiral sem se ene 15 skupaj ker nisem vedel kje mam rit pa kje mam glavo....na srečo sem jo odnesel samo z manjšimi poškodbami, ker je že bila jesen pa je bilo polno listja na tleh in nisem priletil na nič trdega......
Zaj pa jaz vas vprašam........se zavedate, kaj se lahko zgodi nekomu pri taki hitrosti če se zabije v drevo, ga vrže na kakšne korenine ...itd....Mene če kdo razjezi ga tudi ne grem vstrelit, ker mu policija nič ne more.....mislim kake butaste izgovore mate...
Res se ne mormo tak it........joj kak mi je zaj pritisk dvignilo