Pohorci in bodeča žica

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Kar se sevanja tiče upam da potem telefona ne nosi v štalo ker potem bo kravam vseskupaj presahnilo. kar se tiče pogodb pa gre ponavadi za take ki so bili v igri pa je nato sosed dobil pogodbo.

noname1

Zelenc'
1. sep 2009
4
0
1
hehe, citat iz enega drugega foruma;

Ne imej alterja za referenco, tam je zbirka prvovrstnih kretenov iz cele slovenije. Preberi še kako drugo temo pa ti bo hitro jasno.

trofo v nulo.. kup deb.ilov na kupu

Nazadnje urejeno:

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik noname1 pravi:

Ne imej alterja za referenco, tam je zbirka prvovrstnih kretenov iz cele slovenije. Preberi še kako drugo temo pa ti bo hitro jasno.

Welcome to the club, si pa retardiran kaj, da se greš prijavit v to gnojnico in sodelovat na takem forumu, butelj na kub pač...
stupid-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Ahahaha bi blo zanimivo s katerega foruma je to pobral, se bomo še mi malo smejali kakemu umotvoru.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik noname1 pravi:

Pač ne pihamo vsi v isti rog, kot oni, ki odpre neko temo.
Za moje pojme je različnost mnenj boljša referenca za oblikovanje podobe nekega splošnega mnenja, kot pa osladno kimanje na vse strani.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
hm... glede na to, da naj bi bil copy/paste, google najde ta citat le na Alterju.si... tko da pomoje je tole kar izpoved avtorja!

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
... Za moje pojme je različnost mnenj boljša referenca za oblikovanje podobe nekega splošnega mnenja, kot pa osladno kimanje na vse strani. .....

madafaka twelve points
aplauz.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
kje drugje pa bi še lahko bili enotnega mnenja da so oni (low life na krosu) nič krivi angelčki
smirk-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Mislim, da je en forum še enduro.si ali .com...
Samo tukaj je elita. Ne se pustit, ostro je treba...laserje namesto žic...

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
oglavnem, janko bi kar mini vietnam naredil
hysterical-1.gif

Jas mam mini vietnam skoraj ampak sem reko v mejah normale ne tak da bo enemu drot šijank prerezo!!!

Pač pustite pohorce namiri tam se samo šmarnica pije in vsak ma svoje razmišlanje jebat ga!

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36

O bog... madafaka? kako boš dokazal, da nekaj JE neškodljivo? Daj mi prosim to povej in povej še vsem doktorjem znanosti, ki se s tem ukvarjajo po celem svetu. Nobelova ti ne uide.

Vedno se dokazuje škodljivost. Če slednje ni možno dokazati se smatra testirano kot neškodljivo.
Pa ne bi spet o sevanjih telefonov ker bom pametnjakovičem potegnil ven navedbo milijavžnt pripomočkov, ki sevajo neprimerno bolj, so izdelani neprimerno slabše itd. Tipičen primer je brivnik, sušilec za lase, TV, celo tvoj PC pred katerim ravnokar pišeš neumnosti na alterju. Ljubljančani pa imajo itak odlično veselico po zaslugi srednjevalovnega oddajnika Radia Slovenija v Domžalah. Še v centru LJ je moč signala tega oddajnika večja od moči sto metrov oddaljene bazne postaje. Da o Domžalčanih raje ne sodim, koliko sevanja fašejo od tistega oddajnika....

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ne bodi smešen no. kaka policija. si ti že kdaj videl te debile v akciji? tablica dol in gaassaaa. policaj ga ne dobi narisanega. če pa ga dobi, kaj ga čaka? neka sitnica in gremo akcija dalje.
čeprav če bi bila volja, bi se dalo rešit. jaz jih vidim na točno tem terenu kot v članku vsak teden v soboto in nedeljo. štart okrog 9:00 pri obrambnem in gasa na pohorje. seveda skoraj ravno gor. kako škodo delajo boljše da ne veste.
jaz bolj podpiram zajle na tistih točkah ko rinejo gerade aus počasi strmo v klanec. rikverc salta bi bila perfektna
evil.gif
Postavljanje teh žic je skrajni idiotizem, toda tega so se očitno nekateri lotili, ker je zmanjkalo bolj racionalnih sredstev
crazy1.gif

Problem krosk, ATVjev in v določenih delih tudi downhill kolesarjev v gozdu je poleg hrupa in smradu, ki ga povzročajo, v tem, da razrijejo travnike, lomijo mlada drevesa, predvsem pa uničujejo dražnike. Pri nas smo morali eno gozdno cesto na novo naredit zgolj zaradi primitivcev, ki so noreli po njej, jo razrili ter naredili kanale za vodo, obstoječe pa uničili in je jesensko deževje vse spralo, voda se je nabirala na zgornji strani in je cesto odtrgalo. Strošek sanacije je bil čez 500.000sit!

Jaz sem drugače na dostopni cesti naredil rampo, lokalni norcem pa prijazno povedal da se po moji zemlji nimajo kaj vozit. Ker smo ista generacija, je beseda zalegla, so pa v določenih delih hudi problemi. Tablic nimajo, pokličeš lahko policijo, toda nikogar ne bo več blizu še preden se bo operater sploh oglasil. Četudi jih kje čakajo, samo gas in gredo mimo. Potem se pa še med sabo pogovarjajo katerega kmeta se je potrebno pazit, ker jih bo pričakal z vilami ko bodo šli čez njegovo dvorišče, kje so zajle, namesto da bi se spravili na progo. Ob sončnih nedeljah je po sosednjem hribu hrup kot bi bil v Orehovi vasi. Če bi to meni delali, bi verjetno tudi znorel...

Je pa res, da mene v gozdu ne motijo samo zgoraj omenjeni ampak tudi tolpe do zob oboroženih norcev v zelenih oblekah, ki pod vplivom alkohola (ne spomnim se, kdaj sem nazadnje v gozdu srečal čisto treznega lovca) gredo skozi gozd v gostilno medtem pa streljajo ob moji hiši
10.gif
.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Ni najbolj preprosto postavit v listje kak stinger, toliko da si gume prepiči? Zajla v višini pol metra povzroči da motorist res pade, se pri padcu z glavo udari v kak štor ali drevo.....rezultat je lahko isti kot pri zajli napeljani v višini vratu
bonk.gif

Gume prepičit, pa naj 200 kil v mehki zemlji kar lepo tiši do doma, najboljše
smile-1.gif
Blizu nas, recimo v krogu 5 km, sta dve kros progi, pa so vseeno še rili po gozdovih okrog, pač nevzgojena teleta. Zdaj je sicer nekaj mesecev mir, sami od sebe so nehali rit, upam da ne samo začasno.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Ko smo že pri tem. Jaz vedno uporabljam mobilnik z GPS sprejemnikom na katerem laufa Google Maps z vključeno storitvijo Latitude. Nekdo doma ima narejeno enako na svojem mobilniku in lahko praktično ves čas spremlja, kje se nahajam. Če se zvrnem me bodo tudi s pomočjo tega hitreje našli. Zgolj namig za vse, ki preživljajo čas "v divjini" in se s tem hočeš nočeš izpostavljajo tveganjem.

žena te ima na ketni
confused-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
<<< Je pa res, da mene v gozdu ne motijo samo zgoraj omenjeni ampak tudi tolpe do zob oboroženih norcev v zelenih oblekah, ki pod vplivom alkohola (ne spomnim se, kdaj sem nazadnje v gozdu srečal čisto treznega lovca) gredo skozi gozd v gostilno medtem pa streljajo ob moji hiši . <<<

smotko jedan, ti se strezni, pa kaj pametnega napiši, norc v jeansu
bonk.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
očitno je strah lepa reč
evil.gif

mislim pa da bo se to samo stopnjevalo vse skupaj. da tako delajo je krivo šibek um in nizka kultura. policija tu nima kaj, ker jim spyzdi kdaj hoče. žal so zajle in podobno očitno edino učinkovito sredstvo proti tej golazni in je vprašanje časa kdaj bo prišlo do česa hujšega

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ja no ok..pa ni normalno, da kmetički nastavljajo smrtno nevarne pasti po gmajnah, kdo jim daje to pravico, ob upštevanju svobodnega gibanja po državi ?

jebe se men, če je lokalni pijanček slučajno lastnik tistega kosa vukojebine..če meni paše, bom zmeraj šel tam čez in čekiral, kar je zame zanimivo

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Čuj jaz ti dam čist prav........to je isto ko da se ti en zameri vzameš gun pa ga greš pokneš......ne more ti kr en žice v višini vrata nastavit......naj ti najprej reče vsaj da mu gre na [censored], da se tam voziš al pa da je njegovo ****** dol vsaj neke.....da če že dobiš po peecke, da veš zakaj si dobo....