Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ne bodi smešen no. kaka policija. si ti že kdaj videl te debile v akciji? tablica dol in gaassaaa. policaj ga ne dobi narisanega. če pa ga dobi, kaj ga čaka? neka sitnica in gremo akcija dalje.
čeprav če bi bila volja, bi se dalo rešit. jaz jih vidim na točno tem terenu kot v članku vsak teden v soboto in nedeljo. štart okrog 9:00 pri obrambnem in gasa na pohorje. seveda skoraj ravno gor. kako škodo delajo boljše da ne veste.
jaz bolj podpiram zajle na tistih točkah ko rinejo gerade aus počasi strmo v klanec. rikverc salta bi bila perfektna
Postavljanje teh žic je skrajni idiotizem, toda tega so se očitno nekateri lotili, ker je zmanjkalo bolj racionalnih sredstev
Problem krosk, ATVjev in v določenih delih tudi downhill kolesarjev v gozdu je poleg hrupa in smradu, ki ga povzročajo, v tem, da razrijejo travnike, lomijo mlada drevesa, predvsem pa uničujejo dražnike. Pri nas smo morali eno gozdno cesto na novo naredit zgolj zaradi primitivcev, ki so noreli po njej, jo razrili ter naredili kanale za vodo, obstoječe pa uničili in je jesensko deževje vse spralo, voda se je nabirala na zgornji strani in je cesto odtrgalo. Strošek sanacije je bil čez 500.000sit!
Jaz sem drugače na dostopni cesti naredil rampo, lokalni norcem pa prijazno povedal da se po moji zemlji nimajo kaj vozit. Ker smo ista generacija, je beseda zalegla, so pa v določenih delih hudi problemi. Tablic nimajo, pokličeš lahko policijo, toda nikogar ne bo več blizu še preden se bo operater sploh oglasil. Četudi jih kje čakajo, samo gas in gredo mimo. Potem se pa še med sabo pogovarjajo katerega kmeta se je potrebno pazit, ker jih bo pričakal z vilami ko bodo šli čez njegovo dvorišče, kje so zajle, namesto da bi se spravili na progo. Ob sončnih nedeljah je po sosednjem hribu hrup kot bi bil v Orehovi vasi. Če bi to meni delali, bi verjetno tudi znorel...
Je pa res, da mene v gozdu ne motijo samo zgoraj omenjeni ampak tudi tolpe do zob oboroženih norcev v zelenih oblekah, ki pod vplivom alkohola (ne spomnim se, kdaj sem nazadnje v gozdu srečal čisto treznega lovca) gredo skozi gozd v gostilno medtem pa streljajo ob moji hiši
.