Poceni iberwagen

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
6 in navzgor... tok sem jo jaz imel
wink-1.gif

Karavan je 29k€

lp

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
Težko ga je primerjati z francoskimi vozili katera so po pravilu za tak denar naloadan do stropa. Ima pa tak audi potem tudi manjšo izgubo vrednosti. še bolj kot to bi pa se spotaknil ob destvo da se pelje odlično. Meni osebno mnogo bolje kot "konkurenca". Sicer pa sta edina konkurenca BMW 3 in pa MB C

lp

hahah da nebom spet dol pado od smeha...C5 al pa Laguna tega audija pojeta za malo malco...da sploh raje ne omejnam kak se c5 pelje, plus tega kako opremo ima za ta denar....pac spet alter PREMIUM BULLSHIT

B81

22. jul 2007
37.714
10.980
113
Ta slika je zato, ker je kristalno jasno, kar je hotel hepan povedat ali zato, ker omenja C5 v audijevi temi?

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Zato ker se vedno, ko je tema o nemški trojici, začne zraven mešati francoze/italjane/korejce,... Dejte že razumet, da to niso isti kupci in nekateri pač raje plačajo prestiž, kot pa polno opremljen avto za isto ceno.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Težko ga je primerjati z francoskimi vozili katera so po pravilu za tak denar naloadan do stropa. Ima pa tak audi potem tudi manjšo izgubo vrednosti. še bolj kot to bi pa se spotaknil ob destvo da se pelje odlično. Meni osebno mnogo bolje kot "konkurenca". Sicer pa sta edina konkurenca BMW 3 in pa MB C

lp

hahah da nebom spet dol pado od smeha...C5 al pa Laguna tega audija pojeta za malo malco...da sploh raje ne omejnam kak se c5 pelje, plus tega kako opremo ima za ta denar....pac spet alter PREMIUM BULLSHIT

Tko kot pojesta c-ja in drierja, ane? OK, za C5 nič ne rečem, ampak Laguna? A si ti na gobah?
hysterical-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

Tko kot pojesta c-ja in drierja, ane? OK, za C5 nič ne rečem, ampak Laguna? A si ti na gobah?
hysterical-1.gif
A si že peljal zadnjo Laguno? S 4 kolesnim volanom? Jaz je nisem, tako da ne morem soditi o tem. Mogoče je pravi naslov SJTV1, ki se s takšnimi stvarmi ukvarja poklicno.
Glede na to, da si iz 3-cilindrske Corse prešaltal na družinskega Audija, bi rekel, da nimaš kakšnega hudega pojma o teh stvareh.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ne seri govna, kaj je pa tisti rdeč ekranček med števcema?
Dej včasih pred vklopom prstov na tipkovnici vklopi še možgane pa kaj preveri preden pišeš na takem nivoju.
Okej?

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
To je pač avto, ki je namenjen službenim vozilom middle-managementa, cena se mi ne zdi nič grozljivo pretirana, oprema je čisto korektna, motor dovolj za AC vožnjo. Za službeni avto je dokaj vseeno če ne vidiš trenutne porabe, ker je bolj važno koliko so celotni stroški na leto, je pa res to šparanje na 50 centih za tisti prikaz številke, ampak OK, naj bo.
Če bi tak avto kupoval kot zasebno vozilo bi vzel malo močnejši motor, potovalni računalnik, kaj dosti drugega ne bi pogrešal.

B81

22. jul 2007
37.714
10.980
113
Veš kaj idi ti nekam, to zgleda tak, kot bi se firma norca delala iz ljudi...sicer upravičeno, ker glede na to, da bo ravno toliko na (izrednih) servisih kot en citroen, pa tole ime tudi ni vredno toliko več.
Zdaj se pa več ne čudim, zakaj so bile zadnje šipe na kurbl do leta 2010.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Sem za hec pogledal koliko se zdaj cenijo podobne Lagune in C5ke, očitno so se pocenili, ko sem jaz kupoval za 25k nisi dobil nič dodatne opreme, zdaj dobiš za 23k tudi Xe, pohvalno. Očitno nisem ravno na tekočem s cenami, mi je pa všeč padajoč trend
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.714
10.980
113
Kako če je bila akcija C5-k s podvozjem na luft in "vso" opremo za nekih 20 k eur...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Zato ker se vedno, ko je tema o nemški trojici, začne zraven mešati francoze/italjane/korejce,... Dejte že razumet, da to niso isti kupci in nekateri pač raje plačajo prestiž, kot pa polno opremljen avto za isto ceno.

Kdaj točno je rang avtomobila Audi A4 prestižen? Še za A6 bi težko rekel, da je prestižen. Prej A7, A8. Znamka je dobro pozicionirana na naših prostorih, v Ameriki so Audiji daleč od prestiža.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:

lp

hysterical-1.gif

sem razmisljal kako in kaj ti naj napisem..ampak OK...Polno nalozena laguna z GT opremo in 4s control pride cca 27 jurjev...ima VSE...gretje sedezev, ksenon ki se obrača, senzore, navigacijo, 150 cistih dizl konjev, vrhunsko vodljivost,...skratka ne vem še kaj bi lahko imela...polek tega da se vrhunsko pelje...s tem audijem se ne more niti primerjat, prav tako se ne more primerjat z oskubljenim C ali BMW.. da o C5 niti ne zacnem...audi 2.0 s 120 konji je prestižno vozilo?!?! AHAHAH in plačas za prestiž ...ne morem verjet takšnim neumnim izjavam...