Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
Težko ga je primerjati z francoskimi vozili katera so po pravilu za tak denar naloadan do stropa. Ima pa tak audi potem tudi manjšo izgubo vrednosti. še bolj kot to bi pa se spotaknil ob destvo da se pelje odlično. Meni osebno mnogo bolje kot "konkurenca". Sicer pa sta edina konkurenca BMW 3 in pa MB C
lp
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Težko ga je primerjati z francoskimi vozili katera so po pravilu za tak denar naloadan do stropa. Ima pa tak audi potem tudi manjšo izgubo vrednosti. še bolj kot to bi pa se spotaknil ob destvo da se pelje odlično. Meni osebno mnogo bolje kot "konkurenca". Sicer pa sta edina konkurenca BMW 3 in pa MB C
lp
hahah da nebom spet dol pado od smeha...C5 al pa Laguna tega audija pojeta za malo malco...da sploh raje ne omejnam kak se c5 pelje, plus tega kako opremo ima za ta denar....pac spet alter PREMIUM BULLSHIT
A si že peljal zadnjo Laguno? S 4 kolesnim volanom? Jaz je nisem, tako da ne morem soditi o tem. Mogoče je pravi naslov SJTV1, ki se s takšnimi stvarmi ukvarja poklicno.Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
hahah da nebom spet dol pado od smeha...C5 al pa Laguna tega audija pojeta za malo malco...da sploh raje ne omejnam kak se c5 pelje, plus tega kako opremo ima za ta denar....pac spet alter PREMIUM BULLSHIT
Tko kot pojesta c-ja in drierja, ane? OK, za C5 nič ne rečem, ampak Laguna? A si ti na gobah?
Dej včasih pred vklopom prstov na tipkovnici vklopi še možgane pa kaj preveri preden pišeš na takem nivoju.Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ne seri govna, kaj je pa tisti rdeč ekranček med števcema?
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Zato ker se vedno, ko je tema o nemški trojici, začne zraven mešati francoze/italjane/korejce,... Dejte že razumet, da to niso isti kupci in nekateri pač raje plačajo prestiž, kot pa polno opremljen avto za isto ceno.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
lp
Tko kot pojesta c-ja in drierja, ane? OK, za C5 nič ne rečem, ampak Laguna? A si ti na gobah?