Honda Accord 08-12

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Jaz tudi gledam zamenjavo za mojega 15 let starega accorda, pa bi si sedaj omislil kaj močnejšega in sem naletel na tole, ki mi usrtreza glede na opis (itak bom šel še pogledat):
http://www.avto.net/_AVTO/ogla...E%20S%20%20AUT.

Se mi pa zdi sumljivo poceni za tak rang opreme, v Nemčiji so podobni avti precej dražji

A je uvožen iz .de? Vem da so se nekaj časa nazaj v nemčiji prodajali točno takšni novi (2.4, type s, avtomatik) za neko smešno ceno (mislim da cca. 20k eur.). Je bila še na alterju debata o tem...

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
ksz

Jaz bi vseeno raje pogledal še za novo mazdo 6. Je model vsej relativno nov na trgu, za razliko od Accorda.

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
22.990 je stala nova v Nemčiji. omejena serija, vse naj bi se prodale leta 2010.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik disc pravi:
ksz

Jaz bi vseeno raje pogledal še za novo mazdo 6. Je model vsej relativno nov na trgu, za razliko od Accorda.
Mazda se zmeraj šlepa za Hondo,tako po opremi in velikosti.Temu primerne so tudi cene,zato so zdajšne cene accorda več kot ugodne,
Sama oblika accorda nič ne zaostaja za mazdo,prej zgleda accord bolj hud kot šestica.Ker pa je accord sedaj FL imam pa tudi nekaj dodatkov,kot so naprimer dnevne led diode. Vse ostalo je imel pa že prej,ko mazda tega ni imela.Accord je težji za cc200 kg ! Torej se že zaradi tega bolše pelje.Notranjost oblika armature pri mazdi ni v ponos,ker je armatura odsekana ter visoka,zračniki so tam,kjer so pri accordu komande ali informacijski zaslon,ročica menjalnika je prenizka,volan je prekratko postavljen iz armature,tako da vse skupaj izgleda kot pri kakšnem kombiju.Mene osebno to precej odbija,vsak pa naj se sam odloči.lp.

Nazadnje urejeno:

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik disc pravi:
ksz

Mazda se zmeraj šlepa za Hondo,tako po opremi in velikosti.Temu primerne so tudi cene,zato so zdajšne cene accorda več kot ugodne,
Sama oblika accorda nič ne zaostaja za mazdo,prej zgleda accord bolj hud kot šestica.Ker pa je accord sedaj FL imam pa tudi nekaj dodatkov,kot so naprimer dnevne led diode. Vse ostalo je imel pa že prej,ko mazda tega ni imela.

51n0NwU-JVL._SS280.jpg

DOMEK

Fizikalc
11. dec 2013
629
56
28
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik disc pravi:
ksz

Sama oblika accorda nič ne zaostaja za mazdo,prej zgleda accord bolj hud kot šestica.Ker pa je accord sedaj FL imam pa tudi nekaj dodatkov,kot so naprimer dnevne led diode. Vse ostalo je imel pa že prej,ko mazda tega ni imela.Accord je težji za cc200 kg ! Torej se že zaradi tega bolše pelje.Notranjost oblika armature pri mazdi ni v ponos,ker je armatura odsekana ter visoka,zračniki so tam,kjer so pri accordu komande ali informacijski zaslon,ročica menjalnika je prenizka,volan je prekratko postavljen iz armature,tako da vse skupaj izgleda kot pri kakšnem kombiju.Mene osebno to precej odbija,vsak pa naj se sam odloči.lp.

http://www.avto.net/_EUROTAX/m...p;letnik=201309

http://www.avto.net/_EUROTAX/m...p;letnik=201309

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik disc pravi:
ksz

Sama oblika accorda nič ne zaostaja za mazdo,prej zgleda accord bolj hud kot šestica.Ker pa je accord sedaj FL imam pa tudi nekaj dodatkov,kot so naprimer dnevne led diode. Vse ostalo je imel pa že prej,ko mazda tega ni imela.

51n0NwU-JVL._SS280.jpg
Notranjost oblika armature pri mazdi ni v ponos,ker je armatura odsekana ter visoka,zračniki so tam,kjer so pri accordu komande ali informacijski zaslon,ročica menjalnika je prenizka,volan je prekratko postavljen iz armature,tako da vse skupaj izgleda kot pri kakšnem kombiju.Mene osebno to precej odbija,vsak pa naj se sam odloči.lp.

še mal dodatka
smirk-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Domek,poglej teste iz leta 2013 ko pravte da je nova mazda in tehta dizel nekaj več kot 1500kg,accord več kot 1700kg

DOMEK

Fizikalc
11. dec 2013
629
56
28
Ni honda slaba, sploh ne...ampak tudi ni boljša od mazde6... Je manjša, lažja, več porabi....samo končno hitrost ima večjo...od mazde6...

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik disc pravi:
ksz

51n0NwU-JVL._SS280.jpg
Notranjost oblika armature pri mazdi ni v ponos,ker je armatura odsekana ter visoka,zračniki so tam,kjer so pri accordu komande ali informacijski zaslon,ročica menjalnika je prenizka,volan je prekratko postavljen iz armature,tako da vse skupaj izgleda kot pri kakšnem kombiju.Mene osebno to precej odbija,vsak pa naj se sam odloči.lp.

še mal dodatka
smirk-1.gif
To kar navajaš, je stav osebnega okusa. Okusi so pa kot ritne luknje - vsak ima svojega.

Jaz ti ploskam, zaradi odebeljenega dela. Na, sem ti še pobarval.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik disc pravi:
ksz

51n0NwU-JVL._SS280.jpg

še mal dodatka
smirk-1.gif
To kar navajaš, je stav osebnega okusa. Okusi so pa kot ritne luknje - vsak ima svojega.

Jaz ti ploskam, zaradi odebeljenega dela. Na, sem ti še pobarval.
Vtipkal v google pod slike dnevne led diode https://www.google.si/search?q...600&bih=775

Če pa misliš,da kao je to en presežek,so po imeli avtomobili po letniku 2010 in tudi accord je imel z FL 2012 mislim led diode DNEVNE
grims-1.gif

Mogoče pa misliš,da trdim,da bi moral kupiti avto prav zaradi teg luči
hysterical-1.gif

Neslednjič se bolj zjasni.
grims-1.gif

Stvar okusa armature ? NE NI ampak takšno armaturo so imeli avtomobili l 1990 !! Mazda je dodala samo ekranček in nekaj tipk na volan
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

DOMEK

Fizikalc
11. dec 2013
629
56
28
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Domek,poglej teste iz leta 2013 ko pravte da je nova mazda in tehta dizel nekaj več kot 1500kg,accord več kot 1700kg

In to je dobro, da je avto v osnovi 200 kg težji? Men se ne zdi... Poglej dovoljeno skupno maso enga in drugega vozila...se pravi, da ima honda 250 kg nosilnosti...

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:

In to je dobro, da je avto v osnovi 200 kg težji? Men se ne zdi... Poglej dovoljeno skupno maso enga in drugega vozila...se pravi, da ima honda 250 kg nosilnosti...
In ti verjameš v te podatke ?

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik sgh pravi:

Če pa misliš,da kao je to en presežek,so po imeli avtomobili po letniku 2010 in tudi accord je imel z FL 2012 mislim led diode DNEVNE
grims-1.gif

hysterical-1.gif

grims-1.gif

Stvar okusa armature ? NE NI ampak takšno armaturo so imeli avtomobili l 1990 !! Mazda je dodala samo ekranček in nekaj tipk na volan
cheer.gif
Očitno se led dnevne zdijo presežek tebi, sicer jih nebi posebej navajal kot dodatek, ki je prišel s FL-jem.

in ja, seveda: iz srca ti čestitam - potrjuješ prav vse stereotipe Honda fanatikov.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:

grims-1.gif

hysterical-1.gif

grims-1.gif

cheer.gif
Očitno se led dnevne zdijo presežek tebi, sicer jih nebi posebej navajal kot dodatek, ki je prišel s FL-jem.

in ja, seveda: iz srca ti čestitam - potrjuješ prav vse stereotipe Honda fanatikov.
Sem vedel da bom našel nekoga,ki bo hotel bit pameten,napisal sem : FL imam pa tudi nekaj dodatkov,kot so naprimer dnevne led diode. Torej prenova zahteva nekaj dodatkov in dnevne led nisem napisal da samo to,ampak vsaj na zunaj se vidi tako,lahko ti razkrijem,da ima FL še avtomatski vklop dolgih luči,zaznavanje zračnega tlaka v gumah itd. !Yugo kot FL je imel samo rdeče črte na odbijačih ane, OK ?

Nazadnje urejeno:

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:

Prepričaj me z drugimi...tvojimi...
grims-1.gif

[/QUOTE]

Prepisujem z prometne iDTEC,ročni menjalnik Masa vozila 1719, Največja dovoljena masa 2100
Če rabiš 100% dokaz pa lahko pošljem sliko na zs.

DOMEK

Fizikalc
11. dec 2013
629
56
28
Nočem se prepucavat...pač vidim te podatke, ki so dosegljivi. Ne vem, kaj na avtonetu drži in kaj ne... Dejstvo pa je, da ni avtu v plus, da je težji. Ne trdim, da je honda slaba, trdim pa, da ni mazda slabša. Glede na letnik, sta oba iz neta 2013, dejstvo pa je, da je mazda nov model.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
Nočem se prepucavat...pač vidim te podatke, ki so dosegljivi. Ne vem, kaj na avtonetu drži in kaj ne... Dejstvo pa je, da ni avtu v plus, da je težji. Ne trdim, da je honda slaba, trdim pa, da ni mazda slabša. Glede na letnik, sta oba iz neta 2013, dejstvo pa je, da je mazda nov model.
Tudi jaz ne trdim da je Mazda slaba ampak poznam oba modela več generacij,zato imam svoje mnenje. Oba sta lahko nov model,ker se še oba prodajata in z FL accord nič ne zaostaja,glede kakšnih bonbončkov od opreme.Velikost je sedaj tam tam,je pa težji accord.Če primerjamo prejšni model mazde in tega accorda je pa tista večja razlika.Zato trdim,da je mazda zmeraj za accordom in armatura pa žal ni dovolj moderna in praktična,tukaj je tudi moj največji minus.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.195
42
48
Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:

Prepričaj me z drugimi...tvojimi...
grims-1.gif

[/QUOTE]

Odpiralec teme kupuje BENCINARJA in ne DIZLA.

Držmo se teme
cheer.gif