Citat:
Uporabnik keber pravi:
Jaz tudi gledam zamenjavo za mojega 15 let starega accorda, pa bi si sedaj omislil kaj močnejšega in sem naletel na tole, ki mi usrtreza glede na opis (itak bom šel še pogledat):
http://www.avto.net/_AVTO/ogla...E%20S%20%20AUT.
Se mi pa zdi sumljivo poceni za tak rang opreme, v Nemčiji so podobni avti precej dražji
Pa še to, po katerih knofih v avtu veš, da ima avto radarski tempomat? Ker navadnega imajo vsi accordi zadnje generacije.
Za vsaj pet let mora bit, tudi o montaži plina sem se že pozanimal, jebiga, poraba pri avtomatiku je med 10 in 12 litri, če ne stiskaš preveč gasa.Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Če iščeš kaj takega za dlje časa je čist ok, lepo na plin in gasa. Avtomat je zanesljiv..
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Za vsaj pet let mora bit, tudi o montaži plina sem se že pozanimal, jebiga, poraba pri avtomatiku je med 10 in 12 litri, če ne stiskaš preveč gasa.Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Če iščeš kaj takega za dlje časa je čist ok, lepo na plin in gasa. Avtomat je zanesljiv..
Hecno se mi zdi, da so v Nemčiji taki modeli vsaj 3-4 jurje dražji. A je še kaka caka, da jo prej preverim?
JaCitat:
Uporabnik sgh pravi:
Čez 10 let bodo nekateri šele dohiteli ta model,tako da nič bat da je star.
Citat:
Uporabnik kegelj pravi:
Pojdi ga iskat v Nemčijo. Tam jih zadnje čase prodajajo za zelo ugodne cene. Za 19 k€ boš dobil novo z xenonom in ostalo nujno opremo za tak avto. Če bi sedajle jaz kupoval ne bi razmišljal o drugem vozilu. Pri nas so se podobni Acordi malo nazaj prodajali za skoraj 10.000€ več.
< http://suchen.mobile.de/neu/auto/suche.html?ref=FirstRegNewCar&mke=11000&mde=2 >
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
JaCitat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
JaCitat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Že sedem let vozim accorda predprejšnje generacije, zdajle bo 350 tisoč km in vem da so dobri avti. Moj laufa še vedno kot urca, vseeno pa že en čas iščem accorda zdajšnje (in žal zadnje) generacije, je pa ponudba pri nam zelo skromna. Sem danes dobil že dva namiga "a ne bi bilo bolje audija za ta denar vzet" pa "zakaj ne dizla". Tipično slovensko. Hehe.
Prtljažnik res ni ravno velik, čeprav zgleda večji kot pri mojem, upam da gre na pol razstavljen bicikel notri, za dodatne bom že nabavil strešne nosilce. 20 jurjev pa žal nimam samo za avto, se moram zadovoljiti z manjšo kupno močjo.