Honda Accord 08-12

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
A ni to vse v enem pa potem izbiraš, kako se bo prestavljalo?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Jaz tudi gledam zamenjavo za mojega 15 let starega accorda, pa bi si sedaj omislil kaj močnejšega in sem naletel na tole, ki mi usrtreza glede na opis (itak bom šel še pogledat):
http://www.avto.net/_AVTO/ogla...E%20S%20%20AUT.

Se mi pa zdi sumljivo poceni za tak rang opreme, v Nemčiji so podobni avti precej dražji

Pa še to, po katerih knofih v avtu veš, da ima avto radarski tempomat? Ker navadnega imajo vsi accordi zadnje generacije.

Čist realna cena, j. ga pri nas ni trga za tak avto, tut barva mu lih ne pomaga. Tukaj je problem, plus valda+130kw itd..

Pocen lahko kupiš, j. je prodat.

Če iščeš kaj takega za dlje časa je čist ok, lepo na plin in gasa. Avtomat je zanesljiv..

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Če iščeš kaj takega za dlje časa je čist ok, lepo na plin in gasa. Avtomat je zanesljiv..
Za vsaj pet let mora bit, tudi o montaži plina sem se že pozanimal, jebiga, poraba pri avtomatiku je med 10 in 12 litri, če ne stiskaš preveč gasa.
Hecno se mi zdi, da so v Nemčiji taki modeli vsaj 3-4 jurje dražji. A je še kaka caka, da jo prej preverim?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Za vsaj pet let mora bit, tudi o montaži plina sem se že pozanimal, jebiga, poraba pri avtomatiku je med 10 in 12 litri, če ne stiskaš preveč gasa.
Hecno se mi zdi, da so v Nemčiji taki modeli vsaj 3-4 jurje dražji. A je še kaka caka, da jo prej preverim?

Edina da to ni VW, Audi, BMW oz Mečka
grin1.gif

Pa sej veš, navarno za hrbet. Vtec pa to
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ja ja, saj mi vsi pravijo, kupi nemška kola, da je zihr, nimaš kaj falit, pa italijanska in francoska jajca. Kar naj jih imajo, v familiji imamo japonce že preko 20 let in ne gremo od njih stran
smile-1.gif

Edino ne bi se rad kaj zasral, nekako nisem vajen avtov s kupom elektronike, accordi do 2002 je praktično niso imeli, poleg tega pa v življenju še nisem vozil avtomatika, raje bi imel ročno prestavljanje, da se preveč ne razvadim, ampak kaj ko neke ponudbe ni pri nam.
frown-1.gif

Vtec pa poznam pri svojem avtu, samo da grejo obrati preko 5 jurjev in juhuhu, čeprav je že malo zmatran od vseh km-jev, ampak dela pa vseeno brez težav. Hrbet imam tudi že fino ojačan.
tongue-1.gif

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.546
433
83
ni boljšega kot to, da je avto TEBI všeč

ampak prtljažnik znotraj je pa katastrofa, me je oblika kar malo šokirala :D

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ups, to pa je vseeno važno. Že zdajšni mi je preklemano majhen, upam da je v zadnji generaciji kaj večji, tudi če je bolj čudne oblike?

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.222
3.624
113
Glede avtomatika se moraš zavedati ene stvari...
...je popolnoma res, kar pravijo, ko enkrat voziš avtomatika nikoli, ampak res nikoli, nočeš več nazaj na ročni menjalnik.
Osebna izkušnja.
grin1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Sem lastnik omenjene generacije in bil prejšnjega ter še dveh pred prejšnih.Avto je odličen brez pogojno.Dobi ga kjer bo najceneje,za sam avto se pa ni treba bati. Čez 10 let bodo nekateri šele dohiteli ta model,tako da nič bat da je star.
Če te kaj več zanima me vprašaj na zs,ker tukaj nima smisla.lp.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.434
2.386
113
Pomurje

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Že sedem let vozim accorda predprejšnje generacije, zdajle bo 350 tisoč km in vem da so dobri avti. Moj laufa še vedno kot urca, vseeno pa že en čas iščem accorda zdajšnje (in žal zadnje) generacije, je pa ponudba pri nam zelo skromna. Sem danes dobil že dva namiga "a ne bi bilo bolje audija za ta denar vzet" pa "zakaj ne dizla". Tipično slovensko. Hehe.
smile-1.gif

Prtljažnik res ni ravno velik, čeprav zgleda večji kot pri mojem, upam da gre na pol razstavljen bicikel notri, za dodatne bom že nabavil strešne nosilce. 20 jurjev pa žal nimam samo za avto, se moram zadovoljiti z manjšo kupno močjo.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Že sedem let vozim accorda predprejšnje generacije, zdajle bo 350 tisoč km in vem da so dobri avti. Moj laufa še vedno kot urca, vseeno pa že en čas iščem accorda zdajšnje (in žal zadnje) generacije, je pa ponudba pri nam zelo skromna. Sem danes dobil že dva namiga "a ne bi bilo bolje audija za ta denar vzet" pa "zakaj ne dizla". Tipično slovensko. Hehe.
smile-1.gif

Prtljažnik res ni ravno velik, čeprav zgleda večji kot pri mojem, upam da gre na pol razstavljen bicikel notri, za dodatne bom že nabavil strešne nosilce. 20 jurjev pa žal nimam samo za avto, se moram zadovoljiti z manjšo kupno močjo.

Kaj pa passata
hysterical-1.gif