Planet Golob

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.046
2.628
113
Lublana
Obišči stran
Z leti vedno bolj vidim, kje je težava.
Ko prideš v politiko iz gospodarstva kjer si lahko bil vrhunski manager in kjer si dejansko lahko določene zadeve naredil/spremenil kot si si zamislil, si dejansko bil ŠEF, tvoja odločitev je imela neko težo...

No ja. Vodit državo je vsekakor drugače, kot vodit podjetje, tudi zato, ker pri vodenju države tvoja beseda nikakor ni zadnja. Ampak za Goloba pravijo vrhunski menedžer in kaj je tako vrhunskega naredil pri prodaji elektrike? Kaj pa je problem prodati elektriko? Energenti se sami prodajajo tako, kot nafta. Ne rabiš bit nek cvet inteligence in kaj posebej sposoben... Pa še to, Janković je tudi prišel iz gospodarstva pa se je, kot župan precej dobro izkazal. Ima sicer preveč masla na glavi in je prav neverjetno kakšna baraba je. Ampak kljub temu moram priznati, da je za mesto veliko dobrega naredil. Golob za državo ni še nič dobrega naredil in tudi ne bo, ker je popolnoma nesposoben butelj, ki zgolj naklada, obljublja in laže.
 

Vadim

Guru
2. jul 2020
4.341
5.682
113
Zoki ima srečo, da je bila Vika pred njim. Tista je dobesedno nič naredila.

Kaj je pa naredil, pa vidimo. Center urejen, naokoli pa praznina. Pozimi niti ene lučke ne vidiš kjerkoli drugje viseti.
 
  • Všeč mi je
Reactions: BuDi

erikson

Guru
25. avg 2007
22.060
5.894
113
Tako nastajajo govorice. Je Tina noseča? Na Urško pa so čisto pozabili.


Že v četrtek je v Pariz odpotovala predsednica države Nataša Pirc Musar s soprogom. In Golob, a je sedež na letalu ob predsedniku vlade - presenetljivo - ostal prazen. Po tem, ko se je Tina Gaber na Instagramu že veselila kosila in druženja, kot je zapisala, z eno najljubših Brigitte Macron, pa je na koncu vseeno nepričakovano ostala v Sloveniji. Zakaj se Gabrova, ki naj bi že bila na letališču, na koncu ni vkrcala na letalo? V kabinetu so nam sicer potrdili, da so zanjo za okoli 500 evrov tudi že kupili letalsko vozovnico. Na vprašanje, kaj je šlo narobe, pa na kratko odgovorili, da zadeve ne komentirajo.

"Žal jaz nisem prejela vabila na olimpijske igre, ne na otvoritev ne na kakšen drug dogodek v Parizu. Žal mi je, ampak tako je," medtem iz domovine dogajanje komentira predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič, ki ne skriva razočaranja, da so vodilni v olimpijskem komiteju povsem spregledali predstavnike Državnega zbora, ki, kot pojasnjuje, nenazadnje odločajo o programu in financiranju športa. "Sem pa želela, da bi se lahko udeležila kateregakoli dogodka na paraolimpijskih igrah, zato sem sama kontaktirala olimpijski komite, ki je potem moje sodelavce povezal s paraolimpijskim komitejem in jaz upam, da vabilo dobimo."

Za zdaj ga še niso dobili, četudi je olimpijski komite, tako se zdi, tudi ta vabila že razposlal. "Sam sem vabljen na paraolimpijske igre, na otvoritev. Kot resorni minister za področje invalidov. O datumu obiska se pa še pogovarjamo," o odhodu na paraolimpijske igre pravi minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnost Luka Mesec. Na osrednji del olimpijskih iger pa Mesec ne bo potoval.

Bo pa njegova strankarska kolegica ministrica za kulturo Asta Vrečko in še trije drugi ministri: Matjaž Han, Klemen Boštjančič in Matej Arčon.