visek_izobrazbe
Guru
...s katerim je upravljal en osel......Sej se ti je pohvalil da njegovo znanje in vedenje o kmetjistvu sega v čas ko je bil en konj dovolj!
...s katerim je upravljal en osel......Sej se ti je pohvalil da njegovo znanje in vedenje o kmetjistvu sega v čas ko je bil en konj dovolj!
Zato taka mržnja... kot je vedno bilo pri kmerih, foušljivi uspeha zasebnikom, ko sami prevzamejo pa vemo rezultat......s katerim je upravljal en osel......
Ko brezposeln influencer serje kmetu glede dela.
Seveda je prvoaprilska šala, ker jim skušajo malo oklestiti njihovih do 50 dni dopusta. Temu se bodo seveda uprli z vsemi petimi.
Trenutna vlada rada prejšnji očita "neustavne" odločitve. Sami pa ...
Ustavno sodišče prisluhnilo Varuhu in zadržalo tajno sledenje tovoru
Ustavni sodniki so prisluhnili Varuhu človekovih pravic in začasno zadržali določbo zakona o finančni upravi, ki zadeva tajno sledenje blaga.n1info.si
Bomo videli kako bo odreagiral pernati.
Tvoj papek je kljub neustavnim odlokom še naparej vladal z neustavnimi odloki.
niso zadovoljniSeveda je prvoaprilska šala, ker jim skušajo malo oklestiti njihovih do 50 dni dopusta. Temu se bodo seveda uprli z vsemi petimi.
Čakaj malo, saj tudi jaz nisem zadovoljen...niso zadovoljni
kmetje
zdravniki in sestre
gasilci
upokojenci
gospodarstveniki
razne kgzs in gospodarske zbornice
.....
madona pernati znajo... spomnim se rdečega zariplega petelina ob zmagi, ljudje plešejo...
verjetno ni mislil na ulicah
hahahaa...
kako prebivalci, saj so mu dali podporo...Čakaj malo, saj tudi jaz nisem zadovoljen...
Si pozabi v spisek dodat prebivalce?
A so mu vsi prebivalci dali podporo? Je dobil 100%?kako prebivalci, saj so mu dali podporo...
zanimivo je ko so ponosno govorl koga so volil, bi danes vsak raje čez most skoču, kot reku volil sem Goloba.
Naj žrejo drek na čelu.
ne sej vem, tisti ki so to volili....A so mu vsi prebivalci dali podporo? Je dobil 100%?
Daj no...
Tvojega zadnjega stavka pa ne bom komentiral, ker je, ah, tvoja ideja, ki si jo zgleda že naredil...
To je demokracija, tisti z vec glasovi zmaga, zdaj se jokat zaradi tega nima smisla. Lahko pa se opozarja na neumnosti, ki po glavi tolcejo narod. On pa gre na dopust, ko da nima nic za delat.A so mu vsi prebivalci dali podporo? Je dobil 100%?
Daj no...
Tvojega zadnjega stavka pa ne bom komentiral, ker je, ah, tvoja ideja, ki si jo zgleda že naredil...
Tako je, samo da zdrži do konca.. moja želja...To je demokracija, tisti z vec glasovi zmaga, zdaj se jokat zaradi tega nima smisla. Lahko pa se opozarja na neumnosti, ki po glavi tolcejo narod. On pa gre na dopust, ko da nima nic za delat.