Planet Golob

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Meni tole vse skupaj deluje, kot da si ti, ko so nam napovedali, da bomo sedaj namesto šniclov jedli žužke namesto "zakaj" vprašal "koliko"...
Tip je ubrisan, ko se zave nebulozo ki jo je napisal, opravičuje nisem jaz napisal sem samo prenesel....

Torej še ni dojel da je potem tudi sam idiot. Brezveze, problem telih kolesarčkov je ta, da se jim sanja ne, niti približno.
On sicer v vsakem postu omenja denar..
Še to ne ve zakaj so kmetje štrajkali, noben denar ni bil omenjen....

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in MrDaco

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.443
113
Pazi na Rožniku se je pred leti tudi sprehajal medo, no takrat so aktivirali specijalce da so ga potamanili. Nisem pa videl nobenih transparentov proti temu, zdaj a je to hinavščina ali Rožnik ni naravni habitat za medveda? :bonk:
Specialcev ni več.

Intervencijska skupina za odstrel rjavega medveda pri Gozdarskem zavodu Slovenije je namreč sredi leta 2021 prenehala z delovanjem, lovske družine pa v svoji koncesijski pogodbi niso zadolžene za upravljanje z velikimi zvermi.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Samo tak kreten kot ti, je videl, da sem tisto pripombo napisal jaz. :bonk:Sicer naj pa imajo kmetje zaradi mene za vsak priključek svoj traktor, če jim tako paše. Samo potem naj ne jamrajo, da so reveži. :jok:
Ejga bluzi...
Ni samo da ni treba preklapljat priključke...
Obračalnik nuca traktor tam 30 konjev...rotacijska nuca tam 80 konjev....balirka nuca čez 100 konjev
Za hribovit teren prištej še 20 do 30 konjev.
Bluzatorji bi seveda gnali balirko s tomo vinkovičem brez problema....za pajka bi pa priključili tam 170 konjev močan traktor. Ker ste bluzatorji.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ali je ta dovolj znanstvena?

Pa še citat iz sicer zaklenjenega članka

Vir:
Tale tvoj bluzator o ličinkah...pa ni nič napisal da so se v Sloveniji prekomerno zaredile trdeće lićinke katere so uničevalne za slovenski narod.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.928
1.627
113
Notranjska
Ejga bluzi...
Ni samo da ni treba preklapljat priključke...
Obračalnik nuca traktor tam 30 konjev...rotacijska nuca tam 80 konjev....balirka nuca čez 100 konjev
Za hribovit teren prištej še 20 do 30 konjev.
Bluzatorji bi seveda gnali balirko s tomo vinkovičem brez problema....za pajka bi pa priključili tam 170 konjev močan traktor. Ker ste bluzatorji.
Sej se ti je pohvalil da njegovo znanje in vedenje o kmetjistvu sega v čas ko je bil en konj dovolj! :norec:

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in endvatri

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Pazi na Rožniku se je pred leti tudi sprehajal medo, no takrat so aktivirali specijalce da so ga potamanili. Nisem pa videl nobenih transparentov proti temu, zdaj a je to hinavščina ali Rožnik ni naravni habitat za medveda? :bonk:
Jah...to je zaradi tega če bi medo kakšnega srba raztrgal..
Če bi Slovenca se nobeden od teh veleumov ne bi sekiral...

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: 8888 in Sonny_Chiba

delter333

Guru
21. maj 2010
1.928
1.627
113
Notranjska
Point je da so mestne srajce zagnale vik in krik...
Ko jih danes poslušamo pa saj ni res pa je...

Ja mogoče bi mogu medved srečati našega angela Jenulčka, pa ga malo popraskati...
Ja no sej to sem hotel napisat, mislim da je bilo evidentno, če so nadenj poslali najboljše kar država premore. Samo na Rožnik hodija ta pravi ljudje v vukojebine na Notranjskem in Dolenjskem pač ne.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.443
113
Ja no sej to sem hotel napisat, mislim da je bilo evidentno, če so nadenj poslali najboljše kar država premore. Samo na Rožnik hodija ta pravi ljudje v vukojebine na Notranjskem in Dolenjskem pač ne.
Trenutno je več možnosti da te razrežejo eni drugi medvedi.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Tip je ubrisan, ko se zave nebulozo ki jo je napisal, opravičuje nisem jaz napisal sem samo prenesel....

Torej še ni dojel da je potem tudi sam idiot. Brezveze, problem telih kolesarčkov je ta, da se jim sanja ne, niti približno.
On sicer v vsakem postu omenja denar..
Še to ne ve zakaj so kmetje štrajkali, noben denar ni bil omenjen....
A to tisti polkmet, ki naj bi izjavil, da ima tri traktorje, da mu ni treba menjavat priključkov? :obesise:
In ne, sploooh ne gre za denar.

Kmetje zahtevajo, da se zmanjša območja Nature 2000, da se kmetov ne obremenjuje z novimi davki, da so ukrepi jasni in administrativno nezahtevni, da se neposredna plačila uskladi z inflacijo, da se zmanjša populacija zveri in divjadi, da se uredi zaščita najboljših kmetijskih zemljišč ter zavrne uredba o trajnostni rabi fitofarmacevtskih sredstev.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.997
3.652
113
A to tisti polkmet, ki naj bi izjavil, da ima tri traktorje, da mu ni treba menjavat priključkov? :obesise:
In ne, sploooh ne gre za denar.
To, da si ti sposoben dojemati samo to, kar ti sporočijo iz višje instance dobesedno ne pomeni tega, kar si nalepil, da se gre samo za denar. Gre se za omejitve, ampak daj, izvoli se blamirati še naprej. Itak še sedaj nisi prebral dotične zakonodaje in predlogov ter zgolj ponavljaš kar ti je naročeno.

Saj po ostalih portalih je še polno takih vodljivih ovčic kot si ti, ki vedo pisati samo po nareku gospodarja, kar je razmeroma zaskrbljujoče.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.997
3.652
113
Iz strani kmetov imamo že nek predlog o uvajanju habitatne direktive v mestih in primestju in me zanima vaše mnenje. Za začetek nekako tako:

Habitatna direktiva za naselja in urbane površine
1. člen:
Na vsaki zelenici ali javni površini, ki meri več kot 50 m2, je treba pustiti 10 % nepokošenih površin za ohranjanje biodiverzitete. Košnja po 1.8. tekočega leta.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.658
3.937
113
Ljubljana
hmpg.net
Če me spomin ne vara je pred leti na Rožniku to opravila specialna enota Policije.
17. april 2009 :
Znotraj obkoljenega obroča so medtem štirje člani intervencijske skupine za težave z velikimi zvermi Zavoda za gozdove Slovenije (ZGS) s psom iskali medveda. Tega so najprej opazili pri Cekinovem gradu, nato pa se je spet zadrževal pri ograji živalskega vrta, natančneje pri predelu, kjer domujejo tigri. Pri iskanju so skupini pomagali tudi trije uslužbenci živalskega vrta, ki so usposobljeni za odlov ali uspavanje pobeglih živali in so po navodilih policije prečesali Cankarjev vrh. Ob vrnitvi je uslužbenec ZOO Ljubljana Marko Dobrovoljc zatrdil, da so imeli ves čas navodila, naj medveda uspavajo, eno od uspavalnih pušk pa so posodili intervencijski skupini ZGS.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Ponosni nasledniki banditov...
tradicija gre naprej...

Heroji...

To, da si ti sposoben dojemati samo to, kar ti sporočijo iz višje instance dobesedno ne pomeni tega, kar si nalepil, da se gre samo za denar. Gre se za omejitve, ampak daj, izvoli se blamirati še naprej. Itak še sedaj nisi prebral dotične zakonodaje in predlogov ter zgolj ponavljaš kar ti je naročeno.

Saj po ostalih portalih je še polno takih vodljivih ovčic kot si ti, ki vedo pisati samo po nareku gospodarja, kar je razmeroma zaskrbljujoče.
Pusti ima konja.... dedek mislim, verjetno je ta konj on...