Planet Golob

pa zakaj ji sledis, ce ti ne pase njen nacin razmisljanja?
Ji ne sledim komentiral sem post ki ga je objavil en od forumašev. Da pa babše razlaga kaj žre, hkrati pa njen predragi drži štango (no zdaj ne več) komisiji ki ti pove kje za najmanj dnarja kupt največ futra da ne boš lačen je pa višek cinizma...

• Haha
Reactions: msenjur
pa zakaj ji sledis, ce ti ne pase njen nacin razmisljanja?
tko med nami..si dal taubiju glas, ti je pri srcu, simpaziraš z njim da tkole braniš napade čez njega? mene to ne moti, moti pa me cinizem pa njegov, njun žaljiv odnos do tistih ki so nižje v verigi in morajo gledat na cente.

PS taubi je iz GO koncev. Mogoče raje kot košarico, bi šel čez mejo pa pregledal cene, predvsem obdavčitve živil, hrane in to poskušal preslikati na naš trg. Bi bolj pomagalo kot tedenski napotki kam iti po nakupih

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.826
-429
113
tko med nami..si dal taubiju glas, ti je pri srcu, simpaziraš z njim da tkole braniš napade čez njega? mene to ne moti, moti pa me cinizem pa njegov, njun žaljiv odnos do tistih ki so nižje v verigi in morajo gledat na cente.

PS taubi je iz GO koncev. Mogoče raje kot košarico, bi šel čez mejo pa pregledal cene, predvsem obdavčitve živil, hrane in to poskušal preslikati na naš trg. Bi bolj pomagalo kot tedenski napotki kam iti po nakupih

dobr, vi bi se v pozdravu za dober dan videli cinizem in zaljiv odnos.

pa ne branim napade, sam spotikanje ob objave njegove punce je res enako butasto kot objava sama.

dobr, vi bi se v pozdravu za dober dan videli cinizem in zaljiv odnos.

pa ne branim napade, sam spotikanje ob objave njegove punce je res enako butasto kot objava sama.
ne vem ali si omejen al se delaš...človek je v boju zoper višje cene hrane uvedel pisarno ljudi ki ti pove kam iti kaj kupit, namest da bi začel to davčno reševat. Razumem tebi je to preveč za razumet, cekini niso problem, tu se stvar konča. Zate. Za druge se tu šele začne. Ko smo že pri tem, denar ki ga pustimo v Famili, Coopu, Iper tosanu, itd ..pride težje nazaj kot tja gre.

Pa še nekaj, kaj je že bilo letos z oporečnim sadjem, koliko zavrnitev, koliko ga je končalo na policah in pri potrošnikih, vključno z otroki ki so ga zaužili (vrtec, če se ne motim). ne vem če bi tule limel smeškota kot si ga ti gor pod moj post. Ne vem če je ravno smešno, prej žalostno,

ce je itak bebo, a ni vseeno kdo vpliva nanjga?

torej bi po tvoje morali volivci volit se ustrezno zeno za precednika, saj pa ja vpliva njeno razmisljanje nanjga.

če je tak bebo naj si dobi varuško za primere službe. Torej za (pozitivno) vplivanje. Za potrebe namakanja bo tud tinca okej, sam cenovno nam je davkoplačevalcem postala nekoliko predraga. Bi lahk šel 1x tedenko do Margerite al pa do Anaconde bi prišli ceneje skozi

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.503
2.863
113
v lokalni ostariji
Sir brie iz indijskih oreščkov....wtf?
No, na žalost je ogromno "sira" že zdaj narejenega iz rastlin (preberi deklaracijo), mleka pa v nekaterih ni ker je zelenjava pač cenejša kot mleko :)
Ampak to pač ni in ne bo sir. Enako kot salama iz korenja pač ni salama. Je nek rastlinski izdelek.

Me pa zanima kako je tinca molzla oreščke.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N
No, na žalost je ogromno "sira" že zdaj narejenega iz rastlin (preberi deklaracijo), mleka pa v nekaterih ni ker je zelenjava pač cenejša kot mleko :)
Ampak to pač ni in ne bo sir. Enako kot salama iz korenja pač ni salama. Je nek rastlinski izdelek.

Me pa zanima kako je tinca molzla oreščke.
kar se molže tiče, zna biti da je bil Robert poskusni zajček, potem so pa na vrsto prišli oreščki...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
Ja saj svobodnjak tud kaj dost ne zaostaja sam pakunga je malce drugačna, beri lepša. Drugače sta tam-tam. Čeprav se da s suzico vseeno bolje debatirati, tudi argumentira, kar pogrešam pri slobodnjaku
Katere droge konzumirate na planetu od koder se javljas?
Debata z userjem ki je izkljucen zaradi svojih izpadov ni debata ker vse kar naserje tu gor je posiljevanje z nizkointelektualnimi linki in ostalim. Je najslabsa reklama za karkoli desnega in primer cloveka ki ne razume tega kaj je argument.

Katere droge konzumirate na planetu od koder se javljas?
Debata z userjem ki je izkljucen zaradi svojih izpadov ni debata ker vse kar naserje tu gor je posiljevanje z nizkointelektualnimi linki in ostalim. Je najslabsa reklama za karkoli desnega in primer cloveka ki ne razume tega kaj je argument.
Zakaj droge? Suzi je res dostikrat pod ključem in to upravičeno. Tudi to kar si napisal drži (posiljevanje z linki itd...) Če pa pogledava svobodnjaka tam okrog volitev tudi njegovi posti kaj dosti ne odstopajo. Debate so z obema nemogoče, ko prideš ven z dokazi (argumenti) pač začneta svojo lajnat...tam se zadeve ustavijo. Je pa res da se nekoliko lepše izraža, za na pir pa nista ne en ne drugi. Svobodnjaka mam od takrat na ignore ker se mi njegovih umotvorov ne da brati

Obadva sta zelo slaba reklama, en za desni (izrazito desni pol), tadrugi za sredino.

• Haha
Reactions: B81

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.826
-429
113
Ji ne sledim komentiral sem post ki ga je objavil en od forumašev. Da pa babše razlaga kaj žre, hkrati pa njen predragi drži štango (no zdaj ne več) komisiji ki ti pove kje za najmanj dnarja kupt največ futra da ne boš lačen je pa višek cinizma...

haha, če tinca ne bi bila golobova vas verjetno ne bi nič motilo, da razlaga kaj žre, kako se športa, kje gate kupuje - kot to počne 235 drugih "infulencerjev". Očitno jo Golob ne zalaga z denarjem in mora punca vseeno kaj zaslužit. In to je pač njena služba.

Komisijo pa so mediji in folk izsilili, ker je bila takrat inflacija, in ker folk pričakuje, da bo vse država uredila namestno njih. Tudi najnižjih cene niso sposobni sami poiskat. Sicer pa, če sva iskrena - misliš, da je kdo upošteval navodila/priporočila tiste komisije? Se ti zdi, da je bilo kaj efekta od te komisije?