Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
22.246
6.084
113
Alex, Nataša Pirc Musar ti pošilja svojo modro misel. Pisana ti je na kožo.

modra misel npm.png

• Haha
Reactions: visek_izobrazbe

erikson

Guru
25. avg 2007
22.246
6.084
113
Urška pri Marcelu.

"Moški se me bojijo. Janša se me ves čas izogiba," ste rekli. Ali se vas še izogiba?
Da, zelo redko se srečava. Moram pa reči, da mi je pred časom pridržal odprta vrata, tako da je nekaj džentelmena tudi v njem.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.425
2.173
113
Urška pri Marcelu.

"Moški se me bojijo. Janša se me ves čas izogiba," ste rekli. Ali se vas še izogiba?
Da, zelo redko se srečava. Moram pa reči, da mi je pred časom pridržal odprta vrata, tako da je nekaj džentelmena tudi v njem.
Ne vem kdo normalen, bi se rinil zraven te zadrogirane psihopatke

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
Aja, napisal sem, da se je zgodilo? torej se ni, pa take vehementne napovedi si dajal-tukaj je citat iz tvojega posta-" Zelel sem ti samo povedati da jaz sam sebe pokrivam kot javni usluzbenec. Pa se to se pocasi zakljucuje in bo tega izleta v JU konec."
Torej, nekaj napoveš, potem ne uresničiš, jaz pa nato živim v veri, da si to uresničil? nato sem pa deležen žaljivk, označb in podobno?
Nisem ti jaz kriv, da si mi popolnoma nepomemben in da ne sledim vseh tvojih forumskih zapisov, kot ti očitno tvoji "pomembni forumski frendi", ki se zraven nato bedasto režijo in padajo po tleh (tvoje besede).
Pa še nekaj- če kdo dela vtis o slabi, uničeni državi, si to ravno ti kot uslužbenec te države ( in to v Policiji, kot je očitno še aktualno) s svojimi zapisi- vsaj zadnje čase....

Alex
Lepo da si ugotovil da pojma nimas o tem kje kaj in kako delam. Problem je da si trditve postavljal preden si sel to ugotavljat. Da si to pocel v dobri veri ti pac ne verjamem.

ker zivis v vzporedni realnosti (kot vecina tvoje politicne struje), ti lahko povem da so se v sloveniji zgodile poplave (a ves tiste za katere ste vnaprej vedeli in je emilija kupila racunalnike za pomoc poplavljenim, sedaj pa jih skladisci za bodoci muzej) in smo podjetniki utrpeli skodo. To vpliva na poslovne odlocitve. Vmes ti tudi JU ponudi kaj vec ko vprasas kak je odpovedni rok.

ker pa si omenil policijo in stanje v njej: res je. Uspeli ste uniciti policijo do tocke da se hojs tega ni bil sposoben. Ljudi menjate ker se nekdo tako sprdne. Zamenjali ste prvo jansiste (in vse ki to niso ampak ste jih za to oznacili). Nato ste zamenjali svoje kadre ker niso zeleli pocet nezakonitih stvari. Rezultat je da se nihce ne upa o nicemer odlocit, nihce ne bi nic podpisal, nihce ne zeli biti odgovoren ker nihce ne ve kdaj se bo zameril nekomu iz vase klike in izgubil delovno mesto. Ja drzava je v razsulu. Zdravnike blatite cez medije, vrste se daljsajo. Obljubljali ste 30000 stanovanj, zgrajenega ni nic. Obljubljali ste gospodarski razcvet z vasim nadmanagerjem soncnim kraljem, dvignili ste davke. In razdelili denar za projekte kot je “preucevanje teorije spola v podsaharski afriki”.

nekega dne bo v ucbenikih pisalo o tej prevari ki ste si jo privoscili.

pa naj te ne skrbi moje mnenje. Mene bi skrbelo dejstvo da mi o teh zadevah jamrajo clani SD, volilci svobode, celo en clan izvrsilnega odbora vase stranke. To naj te skrbi.

mami***o ji.....povprečnim janezom je bebo taubi razlagal kje in kako polniti košarco da bo trebuh kolikor toliko poln (o kakovosti živil, vplivu na zdravje tu ne bi), babše pa razlaga o nekih vegi salamah in podobnih zadevah, s tem da so te salame lahko vredne dobršen del taubijeve košarice. Da o sirih, sadju zelenjavi (eksotičnih se razume) niti ne govorim....se bližamo tistemu reku ..če nimajo kruha naj jedo potico....

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.826
-429
113
mami***o ji.....povprečnim janezom je bebo taubi razlagal kje in kako polniti košarco da bo trebuh kolikor toliko poln (o kakovosti živil, vplivu na zdravje tu ne bi), babše pa razlaga o nekih vegi salamah in podobnih zadevah, s tem da so te salame lahko vredne dobršen del taubijeve košarice. Da o sirih, sadju zelenjavi (eksotičnih se razume) niti ne govorim....se bližamo tistemu reku ..če nimajo kruha naj jedo potico....

pa zakaj ji sledis, ce ti ne pase njen nacin razmisljanja?

• Všeč mi je
Reactions: cvetka2