Povezujejo ljudi. Lepo to.Ja fak no - zdaj se celo jaz moram strinjati z 32tko.
Vsaka čast Alekseju - združil bo vse, ki se drugače ne strinjajo.
Povezujejo ljudi. Lepo to.Ja fak no - zdaj se celo jaz moram strinjati z 32tko.
Vsaka čast Alekseju - združil bo vse, ki se drugače ne strinjajo.
sej nekje globoko v njemu je tud nekaj pozitivnega.... vemo to...
Ne vem kdo normalen, bi se rinil zraven te zadrogirane psihopatkeUrška pri Marcelu.
Klakočar Zupančič glede vodenja stranke Svoboda: O tem absolutno ne razmišljam
"Privatizacija bo, dokler bomo v kapitalizmu, brez zveze je, da si zatiskamo oči. Morali bomo najti pravo ravnovesje med zasebnim in javnim," je Urška Klakočar Zupančič v Marcelu dejala glede zdravstva, ki se je samoreformiralo v smeri privatizacije.www.rtvslo.si
"Moški se me bojijo. Janša se me ves čas izogiba," ste rekli. Ali se vas še izogiba?
Da, zelo redko se srečava. Moram pa reči, da mi je pred časom pridržal odprta vrata, tako da je nekaj džentelmena tudi v njem.
Lepo da si ugotovil da pojma nimas o tem kje kaj in kako delam. Problem je da si trditve postavljal preden si sel to ugotavljat. Da si to pocel v dobri veri ti pac ne verjamem.Aja, napisal sem, da se je zgodilo? torej se ni, pa take vehementne napovedi si dajal-tukaj je citat iz tvojega posta-" Zelel sem ti samo povedati da jaz sam sebe pokrivam kot javni usluzbenec. Pa se to se pocasi zakljucuje in bo tega izleta v JU konec."
Torej, nekaj napoveš, potem ne uresničiš, jaz pa nato živim v veri, da si to uresničil? nato sem pa deležen žaljivk, označb in podobno?
Nisem ti jaz kriv, da si mi popolnoma nepomemben in da ne sledim vseh tvojih forumskih zapisov, kot ti očitno tvoji "pomembni forumski frendi", ki se zraven nato bedasto režijo in padajo po tleh (tvoje besede).
Pa še nekaj- če kdo dela vtis o slabi, uničeni državi, si to ravno ti kot uslužbenec te države ( in to v Policiji, kot je očitno še aktualno) s svojimi zapisi- vsaj zadnje čase....
Alex
a češ rečt da nese našo suzico?Pa tok bi rad bil drugačen, pa si še slabši od najbolj fanatičnega Janševega vernika.
mami***o ji.....povprečnim janezom je bebo taubi razlagal kje in kako polniti košarco da bo trebuh kolikor toliko poln (o kakovosti živil, vplivu na zdravje tu ne bi), babše pa razlaga o nekih vegi salamah in podobnih zadevah, s tem da so te salame lahko vredne dobršen del taubijeve košarice. Da o sirih, sadju zelenjavi (eksotičnih se razume) niti ne govorim....se bližamo tistemu reku ..če nimajo kruha naj jedo potico....
Suzica je fanatik.a češ rečt da nese našo suzico?
mami***o ji.....povprečnim janezom je bebo taubi razlagal kje in kako polniti košarco da bo trebuh kolikor toliko poln (o kakovosti živil, vplivu na zdravje tu ne bi), babše pa razlaga o nekih vegi salamah in podobnih zadevah, s tem da so te salame lahko vredne dobršen del taubijeve košarice. Da o sirih, sadju zelenjavi (eksotičnih se razume) niti ne govorim....se bližamo tistemu reku ..če nimajo kruha naj jedo potico....