Planet Golob

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Posnetek zaslona 2024-04-07 123221.png

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
Vsi normalni ljudje so bili dobrodošli, če ne kot člani GS pa kot povabljenci ali simpatizerji.
In ja, bilo je sproščeno, fajn vzdušje, obiskovalcev festivala je bilo 1200, vsaj po številu izdanih zapestnic.
Slike so pa v medijih.

Alex
Gibanje svoboda je festival svobode organiziralo tako da niso dovolili svobodnega porocanja medijev. Vsaj konsistentni so pri tem svojem prikritem fasizmu.

geslo stranke je pa “oksimoron - vse delamo kontra temu kar govorimo”

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
Gibanje svoboda je festival svobode organiziralo tako da niso dovolili svobodnega porocanja medijev. Vsaj konsistentni so pri tem svojem prikritem fasizmu.

geslo stranke je pa “oksimoron - vse delamo kontra temu kar govorimo”
Ok, nebuloz v prvem delu ne bi komentiral, ker nima smisla.
Kar se pa tice drugega dela- ja no, nismo vsi tako sposobni, kot so nekateri, da bi sli cisto naravnost do cilja, zato moramo malo po ovinkih..za razliko recimo od tebe, ki si, kot si nekoc napovedal, rekel drzavni sluzbi in neznosnemu JS adijo, prenesel posel, ki si ga fural vzporedno s tisto sluzbo v tujino in se nam zdaj smejis iz Indije Koromandije.
Veliko uspeha ti zelim.

Alex

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
Ok, nebuloz v prvem delu ne bi komentiral, ker nima smisla.
Kar se pa tice drugega dela- ja no, nismo vsi tako sposobni, kot so nekateri, da bi sli cisto naravnost do cilja, zato moramo malo po ovinkih..za razliko recimo od tebe, ki si, kot si nekoc napovedal, rekel drzavni sluzbi in neznosnemu JS adijo, prenesel posel, ki si ga fural vzporedno s tisto sluzbo v tujino in se nam zdaj smejis iz Indije Koromandije.
Veliko uspeha ti zelim.

Alex
Ko si ravno omenil nebuloze - tvoj sestavek jih vsebuje toliko da so soforumasi ki me poznajo popadali po tleh od smeha.

Da pa si zares svobodnjak pa si dokazal s tem da si se se zlagal da sem sam to nekje napovedal.

je pa dejstvo da bo, ce boste saboterji drzave, ki sestavljate trenutno oblast, se dolgo na poziciji, cas za odhod in zivljenje v kaki bolj urejeni drzavi. Vi pa uzivajte s tistimi par zdravniki kar jih bo ostalo in prodajajte ljudem elektriko iz soncnih elektrarn.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.774
1.605
113
Iskajoč brata
The price of a replacement LEAF battery currently hovers around $3,500-$4,500 for the 30 kWh battery, and $3,000-$5,000 for the 24 kWh battery. We’re not 100% sure why these are still so expensive; it’s possible that since Nissan doesn’t use them anymore, scarcity may be driving up the price. These replacement batteries won’t be new; most 24 kWh and 30 kWh replacements are either going to be gently used (salvage) or refurbished Nissan LEAF batteries.

Nissan is currently using two larger battery packs in the LEAF: the 40 kWh pack and the 62 kWh pack. You can expect replacement costs for these packs at about $6,500-$7,500 for the 40 kWh battery and $8,500-$9,500 for the 62 kWh LEAF battery.

Since the 60 kWh pack is new and has actual changes to battery chemistry from previous versions, all we can do is guess at the price. But likely a replacement for the 60 kWh pack would cost somewhere between $10,000 and $15,000.

Labor for battery work like this may cost around $1,000, so a full replacement for a Nissan Leaf battery could cost anywhere from $4,500-$16,000 depending on the pack size and manufacturing year of the replacement.
redko pišem tukaj in če napišem je nekaj kar sem dozivel. Pokaži mi ponudbo v SLO s takimi cenami. Jaz sem pisal, kar sem videl v živo, ne kar piše na spletu....

pa rajši naprej v bolj primerni temi, ne bom sral kot kakšen golob :)

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
Ko si ravno omenil nebuloze - tvoj sestavek jih vsebuje toliko da so soforumasi ki me poznajo popadali po tleh od smeha.

Da pa si zares svobodnjak pa si dokazal s tem da si se se zlagal da sem sam to nekje napovedal.

je pa dejstvo da bo, ce boste saboterji drzave, ki sestavljate trenutno oblast, se dolgo na poziciji, cas za odhod in zivljenje v kaki bolj urejeni drzavi. Vi pa uzivajte s tistimi par zdravniki kar jih bo ostalo in prodajajte ljudem elektriko iz soncnih elektrarn.
Ja no, tukaj si nekaj omenjal, da se zna kaj takega zgoditi..

Če sem pa narobe razumel, se pa seveda opravičujem, žaljivke bom pa spregledal, ker vem, da v tvoji opciji brez ne gre.

Alex

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
Ti si napisal da se je zgodilo.

zdej nam pejt pa naprej drzavo unicevat.
Aja, napisal sem, da se je zgodilo? torej se ni, pa take vehementne napovedi si dajal-tukaj je citat iz tvojega posta-" Zelel sem ti samo povedati da jaz sam sebe pokrivam kot javni usluzbenec. Pa se to se pocasi zakljucuje in bo tega izleta v JU konec."
Torej, nekaj napoveš, potem ne uresničiš, jaz pa nato živim v veri, da si to uresničil? nato sem pa deležen žaljivk, označb in podobno?
Nisem ti jaz kriv, da si mi popolnoma nepomemben in da ne sledim vseh tvojih forumskih zapisov, kot ti očitno tvoji "pomembni forumski frendi", ki se zraven nato bedasto režijo in padajo po tleh (tvoje besede).
Pa še nekaj- če kdo dela vtis o slabi, uničeni državi, si to ravno ti kot uslužbenec te države ( in to v Policiji, kot je očitno še aktualno) s svojimi zapisi- vsaj zadnje čase....

Alex

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.656
9.460
113
Aja, napisal sem, da se je zgodilo? torej se ni, pa take vehementne napovedi si dajal-tukaj je citat iz tvojega posta-" Zelel sem ti samo povedati da jaz sam sebe pokrivam kot javni usluzbenec. Pa se to se pocasi zakljucuje in bo tega izleta v JU konec."
Torej, nekaj napoveš, potem ne uresničiš, jaz pa nato živim v veri, da si to uresničil? nato sem pa deležen žaljivk, označb in podobno?
Nisem ti jaz kriv, da si mi popolnoma nepomemben in da ne sledim vseh tvojih forumskih zapisov, kot ti očitno tvoji "pomembni forumski frendi", ki se zraven nato bedasto režijo in padajo po tleh (tvoje besede).
Pa še nekaj- če kdo dela vtis o slabi, uničeni državi, si to ravno ti kot uslužbenec te države ( in to v Policiji, kot je očitno še aktualno) s svojimi zapisi- vsaj zadnje čase....

Alex
Pa tok bi rad bil drugačen, pa si še slabši od najbolj fanatičnega Janševega vernika.