Planet Golob

delter333

Guru
21. maj 2010
1.827
1.527
113
Notranjska
Če vzamemo Nemško statistiko je zgolj 15% od prispelih v prvem migrantskem valu cca 10 let nazaj dobilo službo.

Se vprašam, je kdo pri nas videl kakšnega "zagorelega" delati? Naj bo to kot smetar ali pa prodajalec.
To pa moram reči da ja Petroli jih imajo in so pridni, ne vem pa če so migranti. Mogoče je Petrol to delovno silo sam nabavil.

• Objave ne odobravam
Reactions: Borg

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.826
-429
113
Izvoli, čakam na tvoj pametnejši odgovor.
Z njim boš rešil večino EU

kaj si zdej zoprn s temi odgovori? Ne vem ga! Plačujemo pa ljudi, ki naj bi to rešitev naštudirali.

Vse, kar sem rekel je, da to ni pravi način. Nisem rekel, da poznam pravega. Pravi način pa naj najdejo ljudje, ki dobivajo take plače, da jim res ni treba skrbet za penzijon.

• Objave ne odobravam

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.425
2.173
113
Ce
Utiàevalec. To kar si napisal z nacizmom nima veze. Uvažamo to kar nam paše. A ko greš v trgovino kupiš to kar ti v košaro porinejo, ali to kar zares potrebuješ?
Filipinci pa so za razliko od musličev (crnih in tistih malo manj) pripravljeni delat in nimajo namena cuzat socialo, terat kriminal, in celo iztrebljat kristjane.
Če bi to naši levuharji razumeli bi bilo vse lažje

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.526
3.027
113
Ce

Če bi to naši levuharji razumeli bi bilo vse lažje
Oni zaenkrat razumejo samo redni mesečni priliv na plačilčni listi. Nima veze ali preko NVOja "raziskuješ" arabske študije, vsak dan poudarjaš, da je danes nov dan ali že leta raziskuješ teorijo spola. To je to, kar nas bo rešilo in nam prineslo blaginjo v prihodnosti. Oh Wait...

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.343
2.387
113
Pomurje

Za tiste, ki tega še niste jemali, Slovenija ni samo Ljubljana oziroma če smo bolj detajlni območje med severno in južno obvoznico.
Absolutno nisem slavist, lahko da se motim.

Farbati je pri nas na Štajerskem za norca imeti ali barvati, odvisno od konteksta.
Ta slavist v parlamentu, je v eni povedi želel uporabiti dva različna pomena in ker je najprej farbati uporabil kot slabšalnico in potem kot barvanje, jaz razumem kot, da je za norca imel jajca ki jih je farbal.
Če bi poved obrnil, bi bilo boljše po moki kmečki pameti.

Bom vesel popravka, tudi če se motim

• Objave ne odobravam

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.776
6.452
113
Dvignit rit???? Imam službo s katero sem razmeroma zadovoljen. Komu naj dvignem rit? Je pa res, da mi drugi vsakokrat več jemljejo, predvsem po zaslugi vlade. Pa ne samo meni, tudi tebi in vsem nam tukaj. In ker mi drugi jemljejo, naj jaz plešem. Ali za voljo drugih še višje dvignem rit? Ali kaj bi zdaj ti rada?

Nisem vedel kdaj jesti v službi??? In ti si prišla kot odrešenik in mi nesla sendvič v usta. Daj Jebe, saj si pametna, ampak med genijem in nekom drugim je samo ena mala vrzel.... glej da jo ne preskočiš.

moja napaka. v službi ti gre, ko ti povedo, kdaj. Potem je problem:

sebi in zase dvigni rit. Jaz ne bi nič rada, to je zgolj dobrohoten nasvet. kaj boš ali ne boš naredil, da bo kaj drugače, je pa na tebi in je meni vseeno. Ampak mic po mic, najprej kosilo reši... Ko/če ti bo enkrat prebilo, da si sam sebi največji sovražnik (in ne vlada in ne drugačemisleči), se ti bo nov svet odprl. Ne pa da si zaciklan v svojem jamru in frustracijah.

• Všeč mi je
Reactions: trance0 in jest5

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.526
3.027
113
Kakor za koga. Meni vlada trenutno je sovražnik. Ko zraven veliko praznih vojašnic po raznih mestih želi ilegalne migrante izriniti k meni na rob države in potem v šubičevi flancati kako jih je treba integrirati in zaposliti. Kje na podeželju pa naj se zaposlijo? Edino kar imamo od te države je, da plačujemo prispevke in 20 zaplat hladnega asfalta letno. Tu se konča, vse ostalo razpada.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.526
3.027
113
Na razpise se prijavi. Je €€€ ko smetja, ne da skoz jamraš
A razpis za izgradnjo in asfaltiranje cest za katere načrti obstajajo že čez 20 let? Lahko kakšen link prosim? Sem toliko neumen, da ga ne najdem. Ali morda za kakšne turistične dejavnosti, kar se bo v majhni lokalni skupnosti odlično poklopilo z migranti. Turisti bojo kar drli sem, da vidijo to afriško in azijsko čudo.