Kriza in recesija

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.776
6.452
113
Od 8.00 do 16.00 nardim po 20.000 korakov (ko ne delam od doma). Koliko velik naj bo prigrizek, in potem še vprašanje, kdaj po tvojem naj obedujem kosilo?

Edit... zdaj sem na malici...

Uf, naj se kaki drugi najde, če bi rad na svojem primeru. Kje je kaki s stemarco, da se ne morem poistovetiti? Ker jaz 6/7 dni teden naredim 20000 korakov ali ekvivalent, ce ne vec, dasiravno res ne v službi in mi tistala Hanzijeva malica pokrije potrebe po kcal za 2 dni. Malokdo ampak res malokdo potrebuje takole malico pa to ni malica ampak je glavni obrok, ali pa je debeluh.

Nazadnje urejeno:

Piton

Guru
11. apr 2022
1.731
-171
113
Se strinjam, ker je tak razdor med delavci in ni bilo enotnosti niti med spontanim štrajkom, ko so nekateri ritolizniki delali, da so se kazali pred šefi.

Glede malice je bilo pa veliko pritoževanja, sploh ko je bilo enkrat čisto vse meso kravo je ljudem dopizdilo in so se pritožili tko firmi ki pripravlja malico kot direktorju naše firme. Tko da so poslali enega višjega šefa na malico preverit in je nazaj direktorju poslal mail s slikco praznega krožnika in pripisom mmm super je blo
neste direktorju pa šefu malco v pisarno, pa naj vpričo delavcev požreta tiste pomije

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.557
6.641
113
pri taščici
Jabe
Zrezka s krompirjem in brez solate so pojedli 4 otroci stari med 6 in 13 let.
Pa so ze imeli plan za Mc donaldsa, tako da se je bilo treba se tam ustavit.
Midva sva pa tega pa solato ;)

Priponke

• IMG_20220828_142358.jpg
    IMG_20220828_142358.jpg
    3,2 MB · Ogledi: 93

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Malokdo ampak res malokdo potrebuje takole malico pa to ni malica ampak je glavni obrok, ali pa je debeluh.
Smiselno je, da je "malica" v okviru službe glavni obrok. Danes večina ne konča s službo do 14.00, temveč pozneje. In nima smisla imeti kosila ob 17.00 ali še pozneje. Mi imamo za malico oziroma kosilo 1 uro prosto in takrat se mi ne zdi smiselno varčevati, ker potem bi se prenažrl, ko bi prišel domov. Pozna hrana pa se na šlaufekih bolj pozna.

• Všeč mi je
Reactions: ynos in BornSkeptic

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.656
5.845
113
Uf, naj se kaki drugi najde, če bi rad na svojem primeru. Kje je kaki s stemarco, da se ne morem poistovetiti? Ker jaz 6/7 dni teden naredim 20000 korakov ali ekvivalent, ce ne vec, dasiravno res ne v službi in mi tistala Hanzijeva malica pokrije potrebe po kcal za 2 dni. Malokdo ampak res malokdo potrebuje takole malico pa to ni malica ampak je glavni obrok, ali pa je debeluh.
Moji kilogrami so že nekaj let konstantni, torej je količina zaužite hrane pravšnja.
Daj še enkrat napiši, če pridem domov 16:30, kdaj naj grem na kosilo, če sem za malico samo "malo prigriznil"?

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.776
6.452
113
Kadarkoli v preostalih 16h v dnevu. Po želji, lahko pa tudi ob predlaganih 21:00, ce rabis natancna navodila za preživeti.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.657
9.462
113
Tudi to se dogaja, verjamem. Prej pa verjamem da je to bolj redkost kot pravilo. Pri moji je npr. kuhal Sodexo, je bilo menda zelo ok. Nakar je prišel drug, menda zanič, so se uprli in je zopet Sodexo nazaj. Ne trdim, sumim pa da ste si krivi sami ker se kolektivno ne uprete.
A veš kako mi rečemo sodexu....Dixi....tok o tem.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.409
2.418
113
A veš kako mi rečemo sodexu....Dixi....tok o tem.

No počasi, Sodexo je pri nas največja firma ki se masovno ukvarja z kuho. Seveda to ni alacarte restavracija, pač skuhajo to kar lahko dobiš za tistih nekaj € kar dobijo plačano. Sicer pa verjamem da vi elita ne hodite sploh na malice temveč na kosila ranga 15€+. Nevem zakaj toliko drame, malica kot malica, tukaj ne more biti nekega magica.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.557
6.641
113
pri taščici
Kje pa so take porcije?:aplauz:
V Kamniski Bistrici
Cena pa glih za gorenjce.
Zrezek 12, solata pa 3. Res da ni bila ravno sveža, ampak.... Drugje bi moral 5 porcij narociti da bi po teži dobil tukaj za eno. (Zelena, radič, fizol, mogoce se nekaj zelja). Lahko pa narocis alpski zrezek, vendar 3 dni vnaprej.
Cena 24€, velik pa kot....ne vem, mogoče si ga bo pa enkrat poln avto privoscil (tokrat nas je bilo 6).
Skoda ker nisem slikal sobe, kjer je vse kot v casih "joskota" kjer je tudi bil. Mogoce sem pa za isto mizo sedel

Nazadnje urejeno:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.107
113
blizu močvirne prestolnice
No počasi, Sodexo je pri nas največja firma ki se masovno ukvarja z kuho. Seveda to ni alacarte restavracija, pač skuhajo to kar lahko dobiš za tistih nekaj € kar dobijo plačano. Sicer pa verjamem da vi elita ne hodite sploh na malice temveč na kosila ranga 15€+. Nevem zakaj toliko drame, malica kot malica, tukaj ne more biti nekega magica.
On hodi na sendviče je preveč ohrn. Sicer pa tako kot si napisal, kvazi elita.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: AvtoFun

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.177
1.189
113
www.adriamedia.si
Smiselno je, da je "malica" v okviru službe glavni obrok. Danes večina ne konča s službo do 14.00, temveč pozneje. In nima smisla imeti kosila ob 17.00 ali še pozneje. Mi imamo za malico oziroma kosilo 1 uro prosto in takrat se mi ne zdi smiselno varčevati, ker potem bi se prenažrl, ko bi prišel domov. Pozna hrana pa se na šlaufekih bolj pozna.
Kak jogurt enkrat po poldnevu (po navadi nekje okoli enih), kosilo pa tam okoli 17h, včasih pol ure prej, včasih uro kasneje. Šlaufekov ni. Tudi če zvečer še 20 dek tatarca po nesreči snamem iz hladilnika ...
Tole o škodljivosti poznega hranjenja so pravljice ... Šlaufeki so odvisni od količine in vsebine hrane, ne od ure ...

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Pepe, Jabe in novaa

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.107
113
blizu močvirne prestolnice
Kak jogurt enkrat po poldnevu (po navadi nekje okoli enih), kosilo pa tam okoli 17h, včasih pol ure prej, včasih uro kasneje. Šlaufekov ni. Tudi če zvečer še 20 dek tatarca po nesreči snamem iz hladilnika ...
Tole o škodljivosti poznega hranjenja so pravljice ... Šlaufeki so odvisni od količine in vsebine hrane, ne od ure ...
No ja, poglej koliko si imel par let nazaj. Očitno si se šel hujšanja. Glede hranjenja po šesti pa nimaš prav. Po šesti se ne je

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.503
2.863
113
v lokalni ostariji
Menza v katero jaz in moji zaposleni hodiji ko delamo blizu je letos 2x podražila malice.
Malica odlična, okus po domači kuhi...

Trigger najdi mi prosim 1x strojnika/voznika ter 2x gradbena delavca in 1x mojstra. Jaz imam razpis zunaj že nekaj casa pa se noben niti ne prijavi. Se pofirbca ne kakšno plačo ponujam.

• Všeč mi je
Reactions: 8888