Na kolk ocenjujes izgubo/zgubljen posel v evrih, ker nimas dovolj delavcev?Menza v katero jaz in moji zaposleni hodiji ko delamo blizu je letos 2x podražila malice.
Malica odlična, okus po domači kuhi...
Trigger najdi mi prosim 1x strojnika/voznika ter 2x gradbena delavca in 1x mojstra. Jaz imam razpis zunaj že nekaj casa pa se noben niti ne prijavi. Se pofirbca ne kakšno plačo ponujam.
Na kolk ocenjujes izgubo/zgubljen posel v evrih, ker nimas dovolj delavcev?
Odkar je v Ljubljani Cineplexx verjetno res nihče več ne gre v Kolosej.Saj Kolosej je isto.
Otrok sitnaril za kino, češ da ni bila se nikdar, (bila je v manjsem 7D) pa sem rekel, ajd pa gremo, da bo vedela kako zgleda kino notri.
Kar nekaj pregovarjanja doma kje bomo sedeli, ali rezerviramo karte.... Ko pa pridemo pol ure pred predstavo (dopoldne) v kolosej pa vrata zaklenjena. Odprli so jih kaksnih 10 minut pred predstavo , kokice se je sicer dalo dobiti, film so vrteli samo za naso familijo!
Pac sprasujem da vidim … predvidevam da bi za izgubo v poslu lahko pokril nekoga da ti najde delavce, ti pa bi se ukvarjal s svojim biznisom ki ga obvladas.Odvisno od višine plače delavca. Dejstvo pa je, da ljudje več kot toliko ne bi plačali mojih storitev...
Enako jem že par let. Očitno prav, če imam zdaj normalne kile in jih normalno držim.No ja, poglej koliko si imel par let nazaj. Očitno si se šel hujšanja. Glede hranjenja po šesti pa nimaš prav. Po šesti se ne je
N vem če bi se ravno strinjal. V določenih panogah je že več let/desetletij primanjkljaj delavcev, zato pa so v gradbeništvu, šoferji večinoma tujci. Res pa so bili do sedaj pripravljeni delati za minimalca, sedaj pa niso več, ker grejo raje bolj zahodno. Recimo primanjkljaj šoferjev je nenormalen, pa se tudi več mesecev ne javi nihče ali da bi vsaj poklical. Recimo Nemčija ima isto primanjkljaj v določenih branžah, zato pa je prišlo do sranja, ko je Merkelca rekla, da bodo vse vzeli. Samo ti so mislili, da bodo vlekli socialko in ne delali.Skratka, da ne bomo nabijali in nategovali teme, trenutno so pač časi (verjetno zgolj eno tako mikro obdobje), ko marsikdo kar plava, sanja in je zadet od tega kako pomemben in cenjen kader je. Počakajmo in vidimo kaj nam bo prihajajoča "konjunktura" prinesla.
Ve se kdo je ljudi silil delati.N vem če bi se ravno strinjal. V določenih panogah je že več let/desetletij primanjkljaj delavcev, zato pa so v gradbeništvu, šoferji večinoma tujci. Res pa so bili do sedaj pripravljeni delati za minimalca, sedaj pa niso več, ker grejo raje bolj zahodno. Recimo primanjkljaj šoferjev je nenormalen, pa se tudi več mesecev ne javi nihče ali da bi vsaj poklical. Recimo Nemčija ima isto primanjkljaj v določenih branžah, zato pa je prišlo do sranja, ko je Merkelca rekla, da bodo vse vzeli. Samo ti so mislili, da bodo vlekli socialko in ne delali.
Mhm. Da bi videl kako je bilo med korono, ko so vse gostilne zaprli in je gradbišče bogu za hrbtom najbližja trgovina pa pol ure vožnje stran. No saj je šel eden tja samo kaj ko je šel ob uri namenjeni "ogroženim" skupinam in ga 3 ure ni bilo.Slanina in čebula ter štruca kruha.
Fenomenalno za tebe ampak ti nisi shujšala z enako prehrano. Ali so te dajali živci ali pa si kaj delal na tem da shujšašEnako jem že par let. Očitno prav, če imam zdaj normalne kile in jih normalno držim.
Mimogrede, ravno tatarca jem
Zakaj se pa po šesti ne je? A to je iz iste zgodbe, kot da so osnova prehranske piramide ogljikovi hidrati, da jajca dvigajo holesterol in da maščobe niso OK ?