Če si ti tečen s kritiziranjem, predvidevam, da imaš boljši odgovor od mene.kaj si zdej zoprn s temi odgovori?
Če si ti tečen s kritiziranjem, predvidevam, da imaš boljši odgovor od mene.kaj si zdej zoprn s temi odgovori?
Pa s tabo je nemogoče komunicirat.A razpis za izgradnjo in asfaltiranje cest za katere načrti obstajajo že čez 20 let? Lahko kakšen link prosim? Sem toliko neumen, da ga ne najdem. Ali morda za kakšne turistične dejavnosti, kar se bo v majhni lokalni skupnosti odlično poklopilo z migranti. Turisti bojo kar drli sem, da vidijo to afriško in azijsko čudo.
Jaz imam dva najemnika ki sta picopeka. Naucila sta se slovensko in normalno delataČe vzamemo Nemško statistiko je zgolj 15% od prispelih v prvem migrantskem valu cca 10 let nazaj dobilo službo.
Se vprašam, je kdo pri nas videl kakšnega "zagorelega" delati? Naj bo to kot smetar ali pa prodajalec.
zadnjič ko so se pozdravili s ciao je blo pa baje vse okej, čista slovenščina
A to si zdej mozgu pa mozgu kaj bi napisu? Sej kak moj post lohk tud spustiš, bo manj očitno da si....Kaj pa če on bolj zastopi od tebe...?
WTF??? Privlekla si temo o malici in kosilu sem noter. Hkrati pa misliš, da si tako hudičevo pametna, da boš mene učila kaj je malica in kaj kosilo. Ne da si psiholoh (bolj psihopat), energetski guru, matematik, zdaj si še nutricionist.moja napaka. v službi ti gre, ko ti povedo, kdaj. Potem je problem:
Kriza in recesija
Od 8.00 do 16.00 nardim po 20.000 korakov (ko ne delam od doma). Koliko velik naj bo prigrizek, in potem še vprašanje, kdaj po tvojem naj obedujem kosilo? Edit... zdaj sem na malici... Uf, naj se kaki drugi najde, če bi rad na svojem primeru. Kje je kaki s stemarco, da se ne morem...alter.si
sebi in zase dvigni rit. Jaz ne bi nič rada, to je zgolj dobrohoten nasvet. kaj boš ali ne boš naredil, da bo kaj drugače, je pa na tebi in je meni vseeno. Ampak mic po mic, najprej kosilo reši... Ko/če ti bo enkrat prebilo, da si sam sebi največji sovražnik (in ne vlada in ne drugačemisleči), se ti bo nov svet odprl. Ne pa da si zaciklan v svojem jamru in frustracijah.
Uuu, zaj si ga najeboWTF??? Privlekla si temo o malici in kosilu sem noter. Hkrati pa misliš, da si tako hudičevo pametna, da boš mene učila kaj je malica in kaj kosilo. Ne da si psiholoh (bolj psihopat), energetski guru, matematik, zdaj si še nutricionist.
Zamudila si svoj trenutek da bi bila tiho. Tista vprašanja, ki sem jih zastavil so bila retorična. Če tega naš Alrer psihoterapevt nisi opazila, ti ne morem pomagat.
In na koncu, trenutno sem s svojo službo relativno zadovoljen, z svojim lajfom pa 110%. Edino kar si res želim in kar nam manjka je zdravje, to pa izkreno priznam.
Srečna?
In na koncu, trenutno sem s svojo službo relativno zadovoljen, z svojim lajfom pa 110%. Edino kar si res želim in kar nam manjka je zdravje, to pa izkreno priznam.
Srečna?
Ni trebaČudno, pa samo jokanje in nerganje te je.
Enostavno ne verjamem v te tvoje besede, razen če nisi plačan
Ni kaj preveč za mozgat okol tebe....in tud nisem....A to si zdej mozgu pa mozgu kaj bi napisu? Sej kak moj post lohk tud spustiš, bo manj očitno da si....
Saj ne rečem, če bi to napisal kdo drug. Ko pa takele kotali nevtralni willy, se primem za denarnico.Mogoče pa bi blo fajn, če bi kakega dr. obiskal da te mal pregleda, ker tolk rdeče kot jo vidiš, tudi tam kjer je ni, pa tam kjer je je pa ne, ne more bit normalno zdravstveno stanje.
Če vzamemo Nemško statistiko je zgolj 15% od prispelih v prvem migrantskem valu cca 10 let nazaj dobilo službo.
Točno. Ti brez mozganja potalaš značke. Tvoja velika težava.Ja....sej pravim...okol tebe ni kej za mozgat!
Willy gor ali dol, zmotil se niSaj ne rečem, če bi to napisal kdo drug. Ko pa takele kotali nevtralni willy, se primem za denarnico.