Planet Golob

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.343
2.387
113
Pomurje
A razpis za izgradnjo in asfaltiranje cest za katere načrti obstajajo že čez 20 let? Lahko kakšen link prosim? Sem toliko neumen, da ga ne najdem. Ali morda za kakšne turistične dejavnosti, kar se bo v majhni lokalni skupnosti odlično poklopilo z migranti. Turisti bojo kar drli sem, da vidijo to afriško in azijsko čudo.
Pa s tabo je nemogoče komunicirat.
Si videl okvirček v mojem prispevku?
Na tvojo vsebino v okvirčku sem repliciral ti pa spet bruhaš bluzenje

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: Borg in jest5

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.526
3.027
113
Ma ne, saj razumem, da pač odgovarjate samo na stvari, ki so v okvirčku. Ostale so pač moj problem in za vas bluzenje. Nič novega in povsem pričakovano.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.656
5.843
113
moja napaka. v službi ti gre, ko ti povedo, kdaj. Potem je problem:

sebi in zase dvigni rit. Jaz ne bi nič rada, to je zgolj dobrohoten nasvet. kaj boš ali ne boš naredil, da bo kaj drugače, je pa na tebi in je meni vseeno. Ampak mic po mic, najprej kosilo reši... Ko/če ti bo enkrat prebilo, da si sam sebi največji sovražnik (in ne vlada in ne drugačemisleči), se ti bo nov svet odprl. Ne pa da si zaciklan v svojem jamru in frustracijah.
WTF??? Privlekla si temo o malici in kosilu sem noter. Hkrati pa misliš, da si tako hudičevo pametna, da boš mene učila kaj je malica in kaj kosilo. Ne da si psiholoh (bolj psihopat), energetski guru, matematik, zdaj si še nutricionist.
Zamudila si svoj trenutek da bi bila tiho. Tista vprašanja, ki sem jih zastavil so bila retorična. Če tega naš Alrer psihoterapevt nisi opazila, ti ne morem pomagat.

In na koncu, trenutno sem s svojo službo relativno zadovoljen, z svojim lajfom pa 110%. Edino kar si res želim in kar nam manjka je zdravje, to pa izkreno priznam.

Srečna?

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: Borg in Holobist

B81

22. jul 2007
36.703
10.334
113
WTF??? Privlekla si temo o malici in kosilu sem noter. Hkrati pa misliš, da si tako hudičevo pametna, da boš mene učila kaj je malica in kaj kosilo. Ne da si psiholoh (bolj psihopat), energetski guru, matematik, zdaj si še nutricionist.
Zamudila si svoj trenutek da bi bila tiho. Tista vprašanja, ki sem jih zastavil so bila retorična. Če tega naš Alrer psihoterapevt nisi opazila, ti ne morem pomagat.

In na koncu, trenutno sem s svojo službo relativno zadovoljen, z svojim lajfom pa 110%. Edino kar si res želim in kar nam manjka je zdravje, to pa izkreno priznam.

Srečna?
Uuu, zaj si ga najebo :evil:

• Haha
Reactions: disc in aljoman

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.229
1.044
113
Mogoče pa bi blo fajn, če bi kakega dr. obiskal da te mal pregleda, ker tolk rdeče kot jo vidiš, tudi tam kjer je ni, pa tam kjer je je pa ne, ne more bit normalno zdravstveno stanje.

• Haha
Reactions: MrDaco

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.995
5.631
113
Ja....sej pravim...okol tebe ni kej za mozgat!

A ti kej? Se gledaš v ogledalo in mozgaš?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Če vzamemo Nemško statistiko je zgolj 15% od prispelih v prvem migrantskem valu cca 10 let nazaj dobilo službo.

Koliko jih je pa dobilo Playstation?
1712158602928.png