Planet Golob

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
Pa dobro ti si res usekan.
Tak bedarije kot delajo tile tvoji levuharji, pa to je za zjokat.
Kdo kaj ven spravi je nerelevantno.

Ti boš podpiral to vlado norcev tudi , ko bo šlo vse v tri krasne in bomo bankrotirali?
na dnevni bazi vam kaže da je idiot brez primere, pa ste eni še kr presenečeni vsakič :D

delter333

Guru
21. maj 2010
1.927
1.626
113
Notranjska
Razvite države so počele enako, samo da so ... ne moreš verjet... poleg avtocest delale tudi razmeroma hitre in pogoste vlakovne povezave iz cele države v prestolnice (in druge centre). Tudi omenjene države z omejitvijo 30km/h. Ljudje pogosto sploh nimajo avtov, ali pa imajo na podeželju pickupe za gnoj pa drva vozit - v prestolnico se vozijo pa z vlakom, ker so 5x hitreje kot z avtom in 5x ceneje.
O še veliko več imajo tudi podzemne, tramvaj in dodatno avtobusni promet, da o novotarijah ala rent a bike in skiro niti ne govorimo.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.927
1.626
113
Notranjska
Glej, si kdaj poskusil park&drive v LJ?
Saj veš, kaj je to, a ne? Samo je predaleč, predaleč... :cool:
Pojma nimam guglav pa ne bom je pa ravno to tudi poanta problema ljudje za stvari ne vedo ali so pa komplicirane za uporabljat. Jaz sem s službenim avtomobilom in obiskujem stranke tako da kakšen šering in podobne stvari pri meni odpadejo. To povej tisočim kateri se vozijo v Lj kot sem prej napisal.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
A tako? Nekako nisem zasledil, da bi ugovarjal navdušenemu limanju twitov in huronskemu komentiranju češ, da je to samo Požarjev spin?
Pa ne samo to, tudi drugih nebuloz se je danes abnormalno sproduciralo iz opozicijskega pola..patetično do konca.
Bi bila tvoja dolžnost da nebuloze opozicije tule debunkaš z dokazi, ne pa na splošno. Idiotizmi vlade se tule omenjajo direktno, z linki in vsem ostalim, ti pa kar na splošno. Ne gre tako.

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.400
3.496
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Pojma nimam guglav pa ne bom je pa ravno to tudi poanta problema ljudje za stvari ne vedo ali so pa komplicirane za uporabljat. Jaz sem s službenim avtomobilom in obiskujem stranke tako da kakšen šering in podobne stvari pri meni odpadejo. To povej tisočim kateri se vozijo v Lj kot sem prej napisal.
Če imaš službeni avto, pozabi na vse...
Saj firma plača, a ne?

delter333

Guru
21. maj 2010
1.927
1.626
113
Notranjska
Mislim, da jih je sram o takih idiotzmih.. In potem je JJ kriv.... Mantra levičarska. Najhuje je k je za lastno nesposobnost kriv nekdo drug.
Je pa res, ko rečeš idioti ne vejo več kaj bi se spomnili...

Vtika se v kmetijsktvo in nima blage, v lovce in nima blage.......
Tud ZZZS se samo praska, k recimo Loredan stresa svoje nebuloze. Še enkrat dvomim, da se bo PZZ sploh ukinil. Kot vidim oni dejansko samo lapajo..

Isto pr dohtarjih, ko pride do sestanka ključnega oni odpovejo in ga prestavijo... Vsem deležnikom dviga platformo, ko imajo z norci opravka...
Mene čudi predvsem to ker za reforme kjerkoli je zraven denar obstajajo izračuni simulacije in še tega niso sposobni naredit. Šušteršič je že za davčno reformo veliko prej govoril, da je vprašanje kaj bo dejansko nastalo. Vedno je dal povdarek na to da obstaja zadaj neka logika neglede ali si lev ali desen, matematika je univerzalna. No pod Golobom je to druga zgodba. Kot kaže sem imel kar prav povolilna pijanosti mineva sedaj je nastopil čas povolilnega mačka. Bog se nas usmili!

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

delter333

Guru
21. maj 2010
1.927
1.626
113
Notranjska
Če imaš službeni avto, pozabi na vse...
Saj firma plača, a ne?
Ne gre se za to, gre se za gužvo in glej delam v privat firmi in je treba kej tudi naredit. Razlika je če sem pri stranki v LJ ob 8 ali ob 9. Pred leti sem službo v Lj pustil ravno zaradi gužve, sedaj resda pridem enkrat do dvakrat tedensko, zastoji pa veliko večji. Nič nenavadnega za ta čas je če stojiš že na Lomu.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Če ti lahko trgovina da 25% za en izdelek kar tako vsak teden, pa še ostale popuste, ti je morda jasno, kako nas v osnovi gulijo...
Če ne, jupi, uživaj...

malo si se zatipkal..mene kaj dosti ne gulijo ker večino nakupim pri zahodnih sosedhi, kupone pa porabim za kak plato mleka in podobno. V bistvu več kot polovico zadev nakupim pri zahodnih sosedih tako da mene lahko mirno črtaš iz te skupine

A misliš, da imajo vsi možnost kupovat pri sosedih?
Ostali pa s(m)o v ...
dobršen del Slovenije ima možnost kupovat pri sosedih, izjema so centralci, ampak ti so bili tudi najbolj glasni v prejšnji vladi, so daleč najbolj za Grugruja in podobno, tako da......oni južni rečejo posle jeb**ja nema kajanja..tako da je***i so se, zdaj je pač čas za ono drugo

sicer pa ko bodo imeli povprečen Janez, Mojca, Šplela, Nejc in podobno kaj več v betici bo verjetno kdo drug na Gregorčičevi v Lj...pa ne mislim tu samo na prečastitega Janeza da te razvedrim/potolažim/razočaram...takrat tud cena živil ne bo tako problematična

• Haha
Reactions: jonny77