Planet Golob

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.423
7.021
113
Po novem se bo potrebno štempljati vsem in tudi za čas malice. Velja tudi za podjetja, ki se gredo na zaupanje do zaposlenih.

Poleg malice pripada tudi 2x 10min pavze. Se bomo štemplali tudi za to?

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
SDS-sovski petokolonaši na ministrstvih spravijo v javnost vse, kar se tam pogovarjajo.
Hehe buzi spet o JJ.. pa to je neverjetno...

NI bedak tisti, ki so o takih predlogih sploh pogovarja... Sej levičarska usekanost nima meja bi rekel. Vendar znova presenetite. Bi vprašal če bi se to Janša spomnil..... se vam glava za 180 stopinj obrača sred Ljubljane...

still idioti levičarski

• Všeč mi je
Reactions: roCkY in MrDaco

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.982
6.158
113
Prvi osnutki nimajo kaj delati v javnsti. Zato sem napisal tisto o peti koloni, ki so jo po volitvah množično nastavljali SDS-ovci.
Osnutki so temelj zakona. Ni nujno da je zakon tak sptejet, lahko je podoben, drugačen, lahko še slabši. Ko je sprejet je prepozno. Zakaj torej osnutki enega golobjega dreka nebi smeli v javnost?

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Osnutki so temelj zakona. Ni nujno da je zakon tak sptejet, lahko je podoben, drugačen, lahko še slabši. Ko je sprejet je prepozno. Zakaj torej osnutki enega golobjega dreka nebi smeli v javnost?
Mislim, da jih je sram o takih idiotzmih.. In potem je JJ kriv.... Mantra levičarska. Najhuje je k je za lastno nesposobnost kriv nekdo drug.
Je pa res, ko rečeš idioti ne vejo več kaj bi se spomnili...

Vtika se v kmetijsktvo in nima blage, v lovce in nima blage.......
Tud ZZZS se samo praska, k recimo Loredan stresa svoje nebuloze. Še enkrat dvomim, da se bo PZZ sploh ukinil. Kot vidim oni dejansko samo lapajo..

Isto pr dohtarjih, ko pride do sestanka ključnega oni odpovejo in ga prestavijo... Vsem deležnikom dviga platformo, ko imajo z norci opravka...

• Všeč mi je
Reactions: dejan_ in MrDaco

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
SVOBODA
1682103520606.png

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Včerajšna interpelacija, pocenilo se je za 25% pravi vlada (košarica)...

Danes popTV levičarsko trobilo.. Predstavnica trgovcev, ne zanikamo, da se je vse občutno podražilo...

Dame in gospodje kmeri v akciji in realnost...
Če ti reče kmer dober dan, greš vn pogledat če je res svetlo...