Planet Golob

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
Posli Gen-i v Bih
To je samo inscinirano dvigovanje prahu s strani Janšistom. Nič ni res. In vedno ko samo pomisliš da kaj ni ok se spomni da sedaj vse kar se dela je odlično nasprotno trdijo samo jansisti

B81

22. jul 2007
37.613
10.904
113
Screenshot_20230424_071613.jpg

Wtf?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.776
2.596
113
Do danes sem - od leta '91 - VEDNO volil desne, SDS, Janšo.
Hvala Golob, da si pokazal, kako so - nekateri - slovenci neumni. Toliko neumnosti ni sproducirala nobena vlada do sedaj.
Tvoja ekipa pojma nima o delovanju države. Tu človek takoj pomisli na tisto: Marija k sebi. 100€ temu, 100€ unemu, stolček našim.
OK. Kaj pa znajo ti ljudje - mislim v povezavi z vlado? Nič, vsi so iz enih časopisov, enih novinarjev.

Vsakič ko Golob - in njegovi tudi, da ne bo zamere - odpre usta, ven letijo neumnosti.

Kdaj si Golob kaj delal? Nikoli. Za el. se od nekdaj tepejo, kdo bi jo kupil. Ne rabiš nič delat. Se še spomnite, ko je 1/2 nuklearke hotel prodati samemu sebi!
Ni predalček v Romuniji/Bolgariji zastonj. Nekaj mora biti na temu. Pa tisti Kosovarji z elektriko.

Kaj te toliko moti muzej? To, da obstoja? Kaj te moti Barbarin rov? Nič, saj notri niso tvoji.
Nobenega borca NOB nimamo več. Kar pa za borčevske pokojnine ne velja.
Njihovi potomci pa lepe denarce, večje, kot so vdovske pokojnine po knapih!

Vesel sem Golob, da je narod izbral tebe. Si nam le odprl oči, kako ste neumni, kako pojma nimate, kako ste za Luno. Vas in vaše skupaj drži le denar.
Vesel sem Golob, da je narod izbral tebe. Sedaj lahko vidimo kako 'zelen' si. Ne rdeč!
Vesel sem Golob, da je narod izbral tebe. Sedaj lahko vsi vidimo, kako je možno državo zafurat.

In to, da boš deležen boljše medicinske oskrbe kot ostali ni tvoja zasluga. Ampak zasluga zdravnikov.

netko

Guru
25. jul 2007
6.978
2.267
113
že že ampak včeraj je bilo potrebno obedalt posamezne kandidate... malo plunit po Toninu, Janšo itak ne rabim izpostavljat, ampak je bilo potrebno še spomnit, da slučajno kdo ne pozabi povezat Logarja z SDS, da slučajno nebi kdo pomislil, da bi on lahko kaj sam naredil

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Loredana že neki časa ni z izjavami o časovnicah v javnosti.
Finančni itak nima kaj govoriti razen kisel nasmešek in se poslušno klanjat.
Nova PR služba deluje.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Do danes sem - od leta '91 - VEDNO volil desne, SDS, Janšo.
Hvala Golob, da si pokazal, kako so - nekateri - slovenci neumni. Toliko neumnosti ni sproducirala nobena vlada do sedaj.
Tvoja ekipa pojma nima o delovanju države. Tu človek takoj pomisli na tisto: Marija k sebi. 100€ temu, 100€ unemu, stolček našim.
OK. Kaj pa znajo ti ljudje - mislim v povezavi z vlado? Nič, vsi so iz enih časopisov, enih novinarjev.

Vsakič ko Golob - in njegovi tudi, da ne bo zamere - odpre usta, ven letijo neumnosti.

Kdaj si Golob kaj delal? Nikoli. Za el. se od nekdaj tepejo, kdo bi jo kupil. Ne rabiš nič delat. Se še spomnite, ko je 1/2 nuklearke hotel prodati samemu sebi!
Ni predalček v Romuniji/Bolgariji zastonj. Nekaj mora biti na temu. Pa tisti Kosovarji z elektriko.

Kaj te toliko moti muzej? To, da obstoja? Kaj te moti Barbarin rov? Nič, saj notri niso tvoji.
Nobenega borca NOB nimamo več. Kar pa za borčevske pokojnine ne velja.
Njihovi potomci pa lepe denarce, večje, kot so vdovske pokojnine po knapih!

Vesel sem Golob, da je narod izbral tebe. Si nam le odprl oči, kako ste neumni, kako pojma nimate, kako ste za Luno. Vas in vaše skupaj drži le denar.
Vesel sem Golob, da je narod izbral tebe. Sedaj lahko vidimo kako 'zelen' si. Ne rdeč!
Vesel sem Golob, da je narod izbral tebe. Sedaj lahko vsi vidimo, kako je možno državo zafurat.

In to, da boš deležen boljše medicinske oskrbe kot ostali ni tvoja zasluga. Ampak zasluga zdravnikov.
Kar potolaži se. Tvoj svetnik ne bo nikoli več vladal. Kljub vsem naporom ne seže preko 20%, kandidatov za koalicijo mu je pa zmanjkalo.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
že že ampak včeraj je bilo potrebno obedalt posamezne kandidate... malo plunit po Toninu, Janšo itak ne rabim izpostavljat, ampak je bilo potrebno še spomnit, da slučajno kdo ne pozabi povezat Logarja z SDS, da slučajno nebi kdo pomislil, da bi on lahko kaj sam naredil
Nova taktika. Populizma vladajočih ne bo več v MSM.

Čas je treba zapolnit.

Hop lop po opoziziciji bo kdor jih spremlja poslušal in gledal naslednje mesece.