Do danes sem - od leta '91 - VEDNO volil desne, SDS, Janšo.
Hvala Golob, da si pokazal, kako so - nekateri - slovenci neumni. Toliko neumnosti ni sproducirala nobena vlada do sedaj.
Tvoja ekipa pojma nima o delovanju države. Tu človek takoj pomisli na tisto: Marija k sebi. 100€ temu, 100€ unemu, stolček našim.
OK. Kaj pa znajo ti ljudje - mislim v povezavi z vlado? Nič, vsi so iz enih časopisov, enih novinarjev.
Vsakič ko Golob - in njegovi tudi, da ne bo zamere - odpre usta, ven letijo neumnosti.
Kdaj si Golob kaj delal? Nikoli. Za el. se od nekdaj tepejo, kdo bi jo kupil. Ne rabiš nič delat. Se še spomnite, ko je 1/2 nuklearke hotel prodati samemu sebi!
Ni predalček v Romuniji/Bolgariji zastonj. Nekaj mora biti na temu. Pa tisti Kosovarji z elektriko.
Kaj te toliko moti muzej? To, da obstoja? Kaj te moti Barbarin rov? Nič, saj notri niso tvoji.
Nobenega borca NOB nimamo več. Kar pa za borčevske pokojnine ne velja.
Njihovi potomci pa lepe denarce, večje, kot so vdovske pokojnine po knapih!
Vesel sem Golob, da je narod izbral tebe. Si nam le odprl oči, kako ste neumni, kako pojma nimate, kako ste za Luno. Vas in vaše skupaj drži le denar.
Vesel sem Golob, da je narod izbral tebe. Sedaj lahko vidimo kako 'zelen' si. Ne rdeč!
Vesel sem Golob, da je narod izbral tebe. Sedaj lahko vsi vidimo, kako je možno državo zafurat.
In to, da boš deležen boljše medicinske oskrbe kot ostali ni tvoja zasluga. Ampak zasluga zdravnikov.