Če ne drugače, so nasledniki ...SD ima s komunizmom ravno toliko, kot janša z demokracijo
Upam, da se jih skine iz parlamenta.
Če ne drugače, so nasledniki ...SD ima s komunizmom ravno toliko, kot janša z demokracijo
Sd je naslednik zveze komunistov. Vsaj oni so se tako predstavljali.SD ima s komunizmom ravno toliko, kot janša z demokracijo
SD ima s komunizmom toliko opravka, kot verjetno ti s posli tvojega dedka. Pri računalnikih sem pa napisal, da nisem računal časa odpakiranja in zapakiranja. Za samo naložitev slike diska, je pa še 10 minut preveč. Pa zakaj bi hitel, saj me ni nihče priganjal.Sd je naslednik zveze komunistov. Vsaj oni so se tako predstavljali.
Bizi: 10 min/računalnik. 6 na uro. 30 v 5 urah. Kaj si ti delal 2 dni? Ali pa pač rabiš več kot 10 min.
Prostata te je preganjala.SD ima s komunizmom toliko opravka, kot verjetno ti s posli tvojega dedka. Pri računalnikih sem pa napisal, da nisem računal časa odpakiranja in zapakiranja. Za samo naložitev slike diska, je pa še 10 minut preveč. Pa zakaj bi hitel, saj me ni nihče priganjal.
Si spet pijan???Sd je naslednik zveze komunistov. Vsaj oni so se tako predstavljali.
Pazi, ne boš dosegel norme na štanci.Prostata te je preganjala.
Sd je naslednik zveze komunistov. Vsaj oni so se tako predstavljali.
Si spet pijan???
Si spet pijan???
Eden od njih je med govorom v imenu stranke to pred časom dejansko izjavil na seji državnega zbora in če se ne motim, se ni ne stranka SD ne kdorkoli drug iz SDja distanciral od te izjave:
Zakaj se sprenevedaš, a?SD ima s komunizmom toliko opravka, kot verjetno ti s posli tvojega dedka.
Ni važno, kaj čvekajo. Važna so njihova dejanja, ki pa so svetlobna leta daleč od idealov Zveze komunistov.Eden od njih je med govorom v imenu stranke to pred časom dejansko izjavil na seji državnega zbora in če se ne motim, se ni ne stranka SD ne kdorkoli drug iz SDja distanciral od te izjave:
Ja sej to - če izjava ne bi držala oz. se z njo stranka ne bi strinjala, bi se verjetno tako kot v drugih primerih nestrinjanja stranke z izjavo njej pripadajočega poslanca od le-te distancirali. Očitno bo potem to o nasledništvu že držalo.Distancirali naj bi se od česa? Od resnice?
Seveda so nasledniki v dedovanju premoženja, v čem drugem pa neJa sej to - če izjava ne bi držala oz. se z njo stranka ne bi strinjala, bi se verjetno tako kot v drugih primerih nestrinjanja stranke z izjavo njej pripadajočega poslanca od le-te distancirali. Očitno bo potem to o nasledništvu že držalo.
Ja ne vem, edin Janez ima od zdajšnje garniture politikov še vedno nekje spravljeno izkaznico, ki mu je pomenila vse, pol je pa zarad preveč radikalnih idej letel. Sam pssssst, o tem se ne govori na glas..... Tko da počasi, ampak res počasi bi lahko že nehal s temi komunisti.Zakaj se sprenevedaš, a?
Se pravi je janša 100% komunist, končno ste potrdiliSd je naslednik zveze komunistov. Vsaj oni so se tako predstavljali.
Tko da počasi, ampak res počasi bi lahko že nehal s temi komunisti.