Planet Golob

jello

Guru
22. sep 2008
10.265
3.902
113
Ja sej to - če izjava ne bi držala oz. se z njo stranka ne bi strinjala, bi se verjetno tako kot v drugih primerih nestrinjanja stranke z izjavo njej pripadajočega poslanca od le-te distancirali. Očitno bo potem to o nasledništvu že držalo.
Drži ja. In zakaj bi to bila težava?

Alkoholik je ozdravljen takrat ko o svojem alkoholizmu lahko sprošeno in neobremenjeno razpravlja. Enako je pri komunajzarjih. Kdo prikriva in ves čas popravlja zgodovino, da bi narod pozabil da je bil včasih komunajzar pa tudi vemo.

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.137
-369
63
Ja ne vem, edin Janez ima od zdajšnje garniture politikov še vedno nekje spravljeno izkaznico, ki mu je pomenila vse, pol je pa zarad preveč radikalnih idej letel. Sam pssssst, o tem se ne govori na glas..... Tko da počasi, ampak res počasi bi lahko že nehal s temi komunisti.
Če niste komunisti, ste pa tak kot jaz Holobisti. Pa ne mi rečt zdaj, da ste Pirate, pa Resnico in podobne volili.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
SD ima s komunizmom toliko opravka, kot verjetno ti s posli tvojega dedka. Pri računalnikih sem pa napisal, da nisem računal časa odpakiranja in zapakiranja. Za samo naložitev slike diska, je pa še 10 minut preveč. Pa zakaj bi hitel, saj me ni nihče priganjal.
1707833629980.png

:valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse:

laže da sam seb vrjame!
tipičen komunjzer

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in 8888

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.974
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Drži ja. In zakaj bi to bila težava?

Alkoholik je ozdravljen takrat ko o svojem alkoholizmu lahko sprošeno in neobremenjeno razpravlja. Enako je pri komunajzarjih. Kdo prikriva in ves čas popravlja zgodovino, da bi narod pozabil da je bil včasih komunajzar pa tudi vemo.
Jajo je komunajzar ampak to še vedno ne pomeni da ni ostala svojat od svobode,levice, sd ..niso ponosni nasledniki tistih, ki so Slovenijo popeljali v temo Je pa zanimivo,kako iščeš slovnične napake,ne moti pa te tvoja sokrajanka,ki zopet lomasti po prometnem ministrstvu in je samo na enem projektu pokradla 22 milijonov evrov. Tudi za prenosnike se ne sekiraš,kaj šele za stavbo na Litijski, ali pa pri zaporih na istem koncu. Aja,pa še boji na RTV,brez izobrazbe,še kadrovska jih opominja ampak ne oni lahko harajo tam.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: B81 in Sonny_Chiba

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
Evo za znalca optiplexa:
Velikost gospodinjstva​
Dohodek ne sme presegati naslednjih % od povprečno neto plače v državi​
1-člansko
200%​
2-člansko
250%​
3-člansko
315%​
4-člansko
370%​
5-člansko
425%​
6-člansko
470%​

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
Jajo je komunajzar ampak to še vedno ne pomeni da ni ostala svojat od svobode,levice, sd ..niso ponosni nasledniki tistih, ki so Slovenijo popeljali v temo Je pa zanimivo,kako iščeš slovnične napake,ne moti pa te tvoja sokrajanka,ki zopet lomasti po prometnem ministrstvu in je samo na enem projektu pokradla 22 milijonov evrov. Tudi za prenosnike se ne sekiraš,kaj šele za stavbo na Litijski, ali pa pri zaporih na istem koncu. Aja,pa še boji na RTV,brez izobrazbe,še kadrovska jih opominja ampak ne oni lahko harajo tam.
Zanimiv da tebe kot patriota ne motijo slovnične napake. Al si sam ksenofob in rasist?

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.974
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Zanimiv da tebe kot patriota ne motijo slovnične napake. Al si sam ksenofob in rasist?
Oprosti, ker nekateri nismo tako izobraženi, smo bili raje zunaj ali pa delali že kot mulci, medtem pa se mi vi izobraženci prav smilite, saj vas že cel čas nategujejo novi obrazi, razni advokati in podobne barabe in tega ne dojamete,kljub temu da ste izobraženi brez slovničnih napak.
Mene z poklicno izobrazbo pa ne.

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba

jello

Guru
22. sep 2008
10.265
3.902
113
Kaj bi rad, kaj je z njimi? In zakaj taka skromnost? Zakaj si se ustavil?

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
kvota je eno da si upravičenec, da si prendosti listi na čakalni vrsti pa je drugo

bumbar evo ti sis na vrsti... kot vemo je upravičencev žnjjjjj......
torej dosežejo tisti ki imajo najnižji cenzus...

vem da je prehudo za tvojo tintaro
Ti si napisal, da so neprofitna stanovanja za socialce, kar je daleč od resnice, pa če še 100 žaljivk napišeš. Tako da si nevzgojen bumbar v tej zgodbi samo ti.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
Oprosti, ker nekateri nismo tako izobraženi, smo bili raje zunaj ali pa delali že kot mulci, medtem pa se mi vi izobraženci prav smilite, saj vas že cel čas nategujejo novi obrazi, razni advokati in podobne barabe in tega ne dojamete,kljub temu da ste izobraženi brez slovničnih napak.
Mene z poklicno izobrazbo pa ne.
Prrdlog s/z učijo v osnovni šoli, ne na faksu.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Ti si napisal, da so neprofitna stanovanja za socialce, kar je daleč od resnice, pa če še 100 žaljivk napišeš. Tako da si nevzgojen bumbar v tej zgodbi samo ti.
in stojim za napisanim, v kvoto pridejo več ali manj socialci, ki jih je na listi več kot drugih....
Ne rabim žaljivk pisat. Si bumbar ki ne dojema to... ampak sistem je pač tak da če ti ne prijaviš premoženja ga ne kotrolirajo, kar so sami priznali.... levičarstvo v vsem svojem sijaju

zakon je produkt tega.....

tako kot naši nvoji... so za pravice a ta ima svojo ceno.
Ps bumbar je tisti, ki misli da je drugače.... ti lahko cenzuese limaš, stvar pa je taka kot je. Tisti z najmanjšim premoženjem pridejo naprej. Zdej če nekdo laže in ne prijavi premoženja pa je druga stvar, tisto kar ni iz uradnih evidenc csdja....

kalbo pedlačkar rabiš neki IQ da dojameš kaj je res in kaj je napisano...

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba