Planet Golob

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Socialček kot dohtarji zaseda neprofiten flet spet turi JJ v Golobovo temo...
ko zmanjka je JJ spet dober...
Si le ugotovil, da je naslov linka napačen. Moralo bi namesto Janša pisati Golob, da bi spadalo v Golobovo temo. :evil: Res si en omejenček. Raje se še naprej hvali s tistim 48-portnim switchem, da bom še enkrat od občudovanja dol padel.

B81

22. jul 2007
37.655
10.948
113
Bogi JJ, kake probleme ima človek:valjamse:

Niti ne, je kar zadel, ampak nihce ne upa postavit ogledala volivcem.

Po domace: kaki bik si, da podpres odgovorne za zapravljanje dnarja in da naredis kontra pri cloveku, ki je zelel odstop te odgovorne? Mislim kaj ti spila v glavi?

Mogoce samo niso vprasanj razumeli, ker to je skregano z intelektom povprecnega Slovenca.

B81

22. jul 2007
37.655
10.948
113
Ne mene vec ne klicejo, odkar sem jih vprasal, kako pa to da imate sds na koncu, ce je drugi po glasovih? Imam mir od takrat.
In ni vseh 715 bedakov, seveda.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.495
7.010
113
Tole naj si pa sam pripiše... Prav on je zacel demagogijo in populizem vpeljevat in kar se je zdelo na kratek rok fino in enostavno, se zdaj vraca kot bumerang. Ni se pa tega on zmislil, zaceli s tem čez lužo in cez mejo in zdaj pocasi, berem, ima folk tam ze poln kufer tega. Upam, da niso dezinformacije in upam, da bomo tudi v tem pogledu sledili, ceprav smo mandat ali pa 2 zadaj. Da bo enkrat narodu dopizdilo in se bo nehal ukvarjati z domobranci in partizani in podobnimi sranji, čim bodo enkrat iz pubertete ven in zahtevali kaj bolj konstruktivnega od voljene vlade. Katerekoli... Leva pa desna je itak samo en label, da se raja ne izgublja prevec, nima pa pri nas veze z nicemer. Dokler bo pa zadovoljen s tem, kar imamo sedaj, bomo pa pač drseli po vseh lestvicah navzdol. Frustracij in polpretekle zgodovine pa v nobenem primeru ne mores na kruh namazat. Hrani se s tem samo se vecjo bedo.