Planet Golob

B81

22. jul 2007
37.667
10.948
113
Točno tako je na stvari, sam ti pa daco, pa še kdo pač ne zastopite ironije v napisanem. Sam čakam, da mi en pribije, da zagovarjam nakup jebenih laptopov, pa bom umrl od smeha.
Imajo pa moji mulci recimo laptop, ki smo ga mi vsi skup kupil, je obnovljen, pa office ma tud, pa ne za 300 EUR. Sam takrat ko so se ti bombončki talal ni noben od vas stegnil jezička, ker je blo to neki najboljšga za leseno žlico in takoj za unimi boni za nažret se ga v hotel.
Ok, samo pozabil si povedat, da so tisti boni bili ca. 2.5x drazji za drzavo, koristilo pa jih je 17x vec drzavljanov. 17x vec.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.135
11.001
113
kod Džej-Zija
msenjur: Tudi tudi volivci Levice so nekoliko "posebni", sploh tisti bolje izobraženi. Radi bi že za časa tega življenja živeli v utopiji, izvedbo prehoda v utopijo pa zaupali neizkušenim smrkavcem, ki bi se radi igrali politiko. In potem dobimo koordinatorko stranke z diskalkulijo (hint: 800 milijard eur davkov), poslanko, ki se priklepa na krimigrante, che guevaro, ki bi kapitaliste z bajoneti nagnal v morje, ministra za solidarno prihodnost, ki poučuje rimming, in ministra za delo..., ki prizna, da občasno kadi marihuano.

Če bi bil tole krožek nadobudnih študentov, ki se igrajo z denarjem kakega študentskega kluba, bi se držali za glavo in klicali po intervenciji inštitucij, ker imajo tile otroci za peskovnik državo, je pa vse ok. Naprej v svetlo prihodnost, imamo veliko upanje. Potem pa heroin popusti.

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.137
-369
63
Sanacija po poplavah, subvencije elektrike, ogrevanja, vsi iz JS zahtevajo in dobivajo za nekaj deset procentov višje plače. Od kje misliš, da ta denar nekdo nadrka? Niso več kovid časi, ko se je razmetavalo stotine milijard evropskega denarja. Sedaj je spet fiskalno pravilo.
Kako pa je kaj s črpanjem EU sredstev? Vprašam za prijatelja Msenjurja.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
tako ja, dajmo se spotikat ob natancnost podatkov.
Ob tvojem izjemno zgrešenem navajanju - ja, dajmo se spotikat saj tvoji podatki popolnoma izkrivljajo celotno sliko. Golob je dobil nekaj čez 30% glasov vseh volilnih udeležencev in ne 48% kot zdaj praviš, še manj pa 75% glasov celotnega volilnega telesa kot si trdil prej.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ob tvojem izjemno zgrešenem navajanju - ja, dajmo se spotikat saj tvoji podatki popolnoma izkrivljajo celotno sliko. Golob je dobil nekaj čez 30% glasov vseh volilnih udeležencev in ne 48% kot zdaj praviš, še manj pa 75% glasov celotnega volilnega telesa kot si trdil prej.

ze drugic napisem, govoril sem za celo vlado, koalicijo, vse na levem polu, Svoboda, SD in Levica. ja.

• Objave ne odobravam
Reactions: Borg in endvatri

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ja saj kaj jih ni? Poglej, bolj jih tolcejo po glavi, raje jih imajo.

ok. ampak, a ni nenavadno, da je toliko ljudi butastih? drzava, ki ima 50% ljudi butastih... ne vem, cudno je.

mene to spominja na tist vic, k se un pelje v kontra po AC, pa slisi obvestilo, da se en pelje v kontra, on si pa misli, sej ni samo en, jih je vec.

• Objave ne odobravam
Reactions: Borg in endvatri

erikson

Guru
25. avg 2007
22.692
6.460
113
msenjur: Tudi tudi volivci Levice so nekoliko "posebni", sploh tisti bolje izobraženi. Radi bi že za časa tega življenja živeli v utopiji, izvedbo prehoda v utopijo pa zaupali neizkušenim smrkavcem, ki bi se radi igrali politiko. In potem dobimo koordinatorko stranke z diskalkulijo (hint: 800 milijard eur davkov), poslanko, ki se priklepa na krimigrante, che guevaro, ki bi kapitaliste z bajoneti nagnal v morje, ministra za solidarno prihodnost, ki poučuje rimming, in ministra za delo..., ki prizna, da občasno kadi marihuano.
Menda špicenkandidatka Violeta kontaktira nekdanje soborce in pripravlja novo stranko, ker s trenutno niso več zadovoljni.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
ze drugic napisem, govoril sem za celo vlado, koalicijo, vse na levem polu, Svoboda, SD in Levica. ja.
Že drugič (ti na)pišem, da si to repliciral direktno na mosserov post v katerem je mentalno prikrajšanost očital volilcem Goloba in to je bilo to v kar si zapel ter to v naslednjem postu pripisal kar 75% volilega telesa, zdaj se nekaj ven vlečeš s nekim posploševanjem na širško politično strukturo. C'mon man.