Planet Golob

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.135
11.004
113
kod Džej-Zija
Resno? Kaj pa tista, da je pot v pekel tlakovana z dobrimi nameni?

Golob sploh ni tako nov obraz, kot so hoteli prikazati. Svaljkal se je že okrog Zokija, pa Alenke. Eni se ga spomnimo, kako je bil aroganten že takrat. Jaz sem že pred nastopom njegovega mandata napovedal, kako se bo tale zgodba razvila, pa si v sanjah nisem predstavljal, da bo še mnogo hujše od napovedi.

Poleg tega se samo spomnimo, kako se je izteklo preostalih kup novih ksihtov. Tako da to novo upanje lahko prodajo samo popolnim naivčinam ob izdatni podpori medijev. Ker pa posledice naivnosti mentalno prikrajšanih nosimo vsi, lahko mirno rečem, da prekleto zamerim vsem mentalno prikrajšanim, ki so ga volili.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Resno? Kaj pa tista, da je pot v pekel tlakovana z dobrimi nameni?

Golob sploh ni tako nov obraz, kot so hoteli prikazati. Svaljkal se je že okrog Zokija, pa Alenke. Eni se ga spomnimo, kako je bil aroganten že takrat. Jaz sem že pred nastopom njegovega mandata napovedal, kako se bo tale zgodba razvila, pa si v sanjah nisem predstavljal, da bo še mnogo hujše od napovedi.

Poleg tega se samo spomnimo, kako se je izteklo preostalih kup novih ksihtov. Tako da to novo upanje lahko prodajo samo popolnim naivčinam ob izdatni podpori medijev. Ker pa posledice naivnosti mentalno prikrajšanih nosimo vsi, lahko mirno rečem, da prekleto zamerim vsem mentalno prikrajšanim, ki so ga volili.

kaj pa naj jim drugega prodajajo? prezvecene zoprne ksihte na desni?

sam, a ni neverjetno, da je 75% folka mentalno prikrajsanih. slovenija mora imeti res slab povprecni intelekt.

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: dejan_ in Matey
taka miselnost je v lj, ne vem zakaj zokija zdej sem zraven mesas?

za tole vlado taka mislenost ne more veljat, ker sploh niso se nic dost naredili...

seveda so tisti na oblasti vedno pod vecjim drobnogledom.
taka miselnost je v lj, ne vem zakaj zokija zdej sem zraven mesas?..taka miselnost je bla že v jugi in kot zgleda jo je precej ljudi posvojilo..saj veš Tito je krao a je tud nam nekaj dao....

kaj pa naj jim drugega prodajajo? prezvecene zoprne ksihte na desni?

sam, a ni neverjetno, da je 75% folka mentalno prikrajsanih. slovenija mora imeti res slab povprecni intelekt.

ne rabiš bit kratke pameti dost je da MSM misli namest tebe.... in to se pri nas dogaja. In če nimaš še kakih drugih info za primerjavo, ali pa če se ti ih ne ljubi poiskati, če Juga še tl v tebi,.... teh 75% ni nobena težava ustvart

• Všeč mi je
Reactions: dejan_

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
taka miselnost je v lj, ne vem zakaj zokija zdej sem zraven mesas?..taka miselnost je bla že v jugi in kot zgleda jo je precej ljudi posvojilo..saj veš Tito je krao a je tud nam nekaj dao....
ampak... ce tale vlada nic ne daje... zakaj bi potem bilo tako misljenje vzrok za podporo?

mal si preberi kokl je svetlo upanje, kolk je sploh svetlo..tam v NG z okolico niso glih najbolj frendi z njim
sarkazem detektor ON.

ne rabiš bit kratke pameti dost je da MSM misli namest tebe.... in to se pri nas dogaja. In če nimaš še kakih drugih info za primerjavo, ali pa če se ti ih ne ljubi poiskati, če Juga še tl v tebi,.... teh 75% ni nobena težava ustvart
a nekdo pameten dopusca, da msm misli namesto njega? bl ne, a ne?

mene pa zanima, kako nek pameten osebek prenasa izjave tistega novinarja na nori24?

ampak... ce tale vlada nic ne daje... zakaj bi potem bilo tako misljenje vzrok za podporo?

sarkazem detektor ON.

a nekdo pameten dopusca, da msm misli namesto njega? bl ne, a ne?

mene pa zanima, kako nek pameten osebek prenasa izjave tistega novinarja na nori24?

O katerem novinarju je govora? pa če smo že pr inovinarjih kaj pa žitnih pa sam še malo hilary.... to je verjneto čist nevtraln blo a ne? o prispevkih pa ne bi... PS ne rabiš špilat bebca, pa novo 24 nazivat z nora, amapk naj ti bo ker si ravno ti.

PS pa mislim na Nova24 navadnemu civilu več posreduje kt rtv, čeprav je fino janševo obarvana. Amapk ko recimo pogledaš prispevek o ceni košarce, kaj so povedli na novi in kaj na rtv ju ti je jasno kam ktera TV vleče....

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.269
113
ej ne vem. vem, da vsi zapravljajo prekomerno, in da denar ne raste na drevesih, pa tudi helikopterji ga ne mecejo z neba.
Si ti zmozen odgovorit na preposto vprasanje? Pod katero vlado placujes manjse davke ali drugace katere jih ves cas dvigujejo?
ce je odgovor ne vem kot je bil zacetek tvojega prejsnjega potem sodis med tistih 75% bebce, ki si jih omenil nekaj postov prej…

darwin

Majstr
17. avg 2007
621
401
63
Še mojih 5c glede 13.000 računalnikov za socialce. Osnovnošolski razred je sicer zelo majhen statistični vzorec, je pa v določenem pogledu relativno reprezentativen. Na kupu imaš 20 familij, ki pašejo skupaj zgolj zato, ker živijo v istem okolju in imajo isto stare otroke.

Zadnjič smo imeli na roditeljskem sestanku nekaj na temo tehnike, telefonov, računalnikov ... in ko sem to poskušal, sem ugotovil, da imajo daleč največ tehnike in najdražjo tehniko prav otroci iz socialno ogroženih oz. slabo situiranih družin. Konkreten primer: mama čistilka, foter proizvodni delavec, veš da res nimata, ona je na čistem minimalcu, on verjetno malenkost nad, zato tudi kdaj kaj preko šolskega sklada nakažeš. Mulo je učno šibek, vprašanje če bo sfolgal tempo, ampak vseeno ima doma *v prvi triadi*: svoj PS5, svoj iPhone 15 pro max, iPad in lasten TV. Sem samo gledal. WTF, kaj ti bo to?! Če bi pol energije, ki jo vložiš v "digitalno opismenjevanje" vložil v osnovno opismenjevanje, bi ti tudi šola vsaj minimalno laufala.
Potem pogledaš ostale in ugotoviš, da gre bolj ali manj za vzorec. Nekako v stilu "najin pa že ne bo slabši od ostalih" ali nekaj. Ne vem. Seveda se najdejo izjeme in ima tudi deklica iz vile za mio++ € svoj iPhone, ampak v večini imajo otroci socialcev (in ločencev) več digitalnih naprav kot ostala populacija. Govorim za mlajše otroke.

Te družine bi namesto računalnika, kakršnegakoli že, veliko bolj rabile coaching čisto drugih veščin ...

Glede softwara, če se izrazim hudobno, čistilka rabi Instagram, Facebook in TikTok, model s štance isto, otrok pa s takim poflom od računalnika kot ga je kupila *inženirka leta* Duh nima kaj početi, ker je konkretno slabši od tega kar že ima doma. Kaj naj sploh počnejo z wordom, excelom in powerpointom?
Se pravi da bo šel računalnik res na bolho?

In tako se potem pri nas doma pogovarjamo o tem kako zelo so pri čistilki bogati, ker kaj vse njen otrok ima, ker mi smo pa, ekvivalentno, full revni. Pa bodimo, nje.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.311
3.923
113
Si ti zmozen odgovorit na preposto vprasanje? Pod katero vlado placujes manjse davke ali drugace katere jih ves cas dvigujejo?
ce je odgovor ne vem kot je bil zacetek tvojega prejsnjega potem sodis med tistih 75% bebce, ki si jih omenil nekaj postov prej…
Niso iz teh 75% vsi bebci. Med njimi je tudi kak prejemnik.

• Haha
Reactions: Gavran

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
dej ti rajši še izusti pod katero vlado manj davkov plačuješ...
Sanacija po poplavah, subvencije elektrike, ogrevanja, vsi iz JS zahtevajo in dobivajo za nekaj deset procentov višje plače. Od kje misliš, da ta denar nekdo nadrka? Niso več kovid časi, ko se je razmetavalo stotine milijard evropskega denarja. Sedaj je spet fiskalno pravilo.

• Haha
Reactions: visek_izobrazbe

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.313
2.947
113
Lublana
Obišči stran
Se strinjam da kradejo eni in drugi. Vendar na žalost so eni pod večjim drobnogledom kot drugi. Enim novinarji dobro štango držijo, druge že malenkosti odnesejo.
Ampak skrbi se da se miselnost tipa"sej velik zrihta pa kaj pol če ukrade" ne spremeni.
Kradejo in bodo kradli eni in drugi. Tako pač je in povsod je tako. Je ni države ki nebi imela korupcije. Je pa prav, da se na to opozarja in se dela na preprečevanju korupcije. Bomo pa še dolgo let rabili, da ne bomo ravno med najvišje uverščenimi po korupciji. Ampak mene bolj, kot kdo je kaj ukradel bolj zanima kaj vlada naredi dobrega zame. Katera vodi dobro politiko v smeri, ki meni izboljšuje življenje in standard. Koliko pa pri tem zraven zase pobašejo me pa boli q!

• Všeč mi je
Reactions: aljoman