Planet Golob

B81

22. jul 2007
37.797
11.046
113
jest nič ne opravičujem. kje si to zasledil?

samo tupim vam, da X počne isto kot Y, čeprav vi tega nočete videti, verjeti, dojeti.

Katerim obljubam si ti nasedel, je pa tvoj problem.

Ja res je, isto sranje je, kdorkoli je na prestolu.

pa sej to je bilo že tolikokrat predebatirano...
Mimogrede, če so prenosniki refurbished, imajo max. eno leto garancije, ne 2 ali celo 3. Pomeni smo kupili nekaj, kar bo imelo pol leta garancije. Nekaj mesecev se bo še zavleklo, preden bo država poiskala primerno podjetje, ki bo imelo nekaj sp-jev zadaj za denar ven.... eh mislim rečt, ki bo sposobna namestit OS in nek ofis, za kar bomo spet malo plačali in potem bodo notesniki razdeljeni našim brez garancije. Zaniivo bo spremljat št. oglasov na bolhi.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.235
7.020
113
pri taščici
Ce ze JJ tecajev za digitalno pismenost starejsih ni bilo izvedenih, jim vsaj računalnike podarite.
Vsaj tistim ki si ga želijo in imajo ustrezno nizke pokojnine.
Vsekakor bodo racunalniki sli ven iz skladisca pred volitvami. Pac 13k volilcev ni malo.
Zanima me, koliko laptopov se je nabavilo na stroške JS in JU po nakupu teh laptopov?

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.034
9.568
113
Se prav zaključek zadnjih par strani s strani par bebčkov. 13000 laptopov ni fajn kupit ker partis ne dela več, prtički pa ventilatorji so fajn, ker je blo dost ljudi bolanih.... eni in isti bodo zagovarjal al laptope al pa prtičke, odvisno kero visočanstvo bo zagulilo.....in gremo v nov krog....

B81

22. jul 2007
37.797
11.046
113
Se prav zaključek zadnjih par strani s strani par bebčkov. 13000 laptopov ni fajn kupit ker partis ne dela več, prtički pa ventilatorji so fajn, ker je blo dost ljudi bolanih.... eni in isti bodo zagovarjal al laptope al pa prtičke, odvisno kero visočanstvo bo zagulilo.....in gremo v nov krog....
In potem pride ata bebcek in pove, kako je v resnici na stvari.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.732
9.938
113
40
MB
pa še ena iz "periferije"

Ok kratka zgodbica za lahko noč naše Lenčice.
Gre za Aerodrom Maribor. Ja tistega, ki je v lasti države, oziroma tisto katerega so dali v upravljanje, tako je Lenčici!

Torej trenutno imamo celo dva velika playerja, ki bi prevzela letališča. To sta Tui z Boingi in Wizz Air z Airbusi. Naredili bi eno največjih servisnih baz v evropi. Servisirali bi tako Boinge, kot Airbuse. Verjetno pa bi obe družbi kasneje tudi leteli iz MB, saj bi bilo to za njih zelo ugodno.
Vse kar se potrebuje je okoli 20.000m2, da se postavi infrastruktura in dostop do letališča. To pa se lahko naredi z DPN ali OPN.
Lenčica se je sedaj spomnila, da je načeloma za to, da štajerci dobijo bazo, da pa le preko DPN. Državni prostorski načrt bo narejen nekje 2034. Hoški župan ji omeni, da se tudi preko OPN lahko naredi in, da so Hoče pripravljene to izvesti do 2025, kar je obema družbama nadvse sprejemljivo.

Trenutno se na infrastrukturnem ministrstvo nihče več ne odziva in za vse komentarje okoli MB letališča so zaenkrat nedosegljivi.
Fantje is Svobode pa pravijo, da je sedaj prioriteta popoplavna obnova.
Dobro je vedeti, da državo to praktično nič nebi stalo, dobila bi pa ogromno. Sicer verjetno tudi čez čas tekmeca Brniku.

Določeni mariborski vplvneži iz tega področja bodo poskusili iti na vse, saj je zdaj pravi trenutek, da se Goloba za jajce in Lenčico za pičko prime. Zdaj, ko so na infuziji, ko so jih dobili s prstom v marmeladi.

živelo plansko gospodarstvo!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.647
3.117
113
v lokalni ostariji
taka miselnost je v lj, ne vem zakaj zokija zdej sem zraven mesas?

za tole vlado taka mislenost ne more veljat, ker sploh niso se nic dost naredili...

seveda so tisti na oblasti vedno pod vecjim drobnogledom.

Nič ne mešam zokija. Za tole vlado tudi velja enako.... So jo podpirali da sej dela da je bolje kot JJ da prej so sam kradli zdej pa ne kradejo. Toliko.

Veš, težava je da so na oblasti ene in iste klika že od 91. Leta.... Imajo neverjetno podporo v medijih, gospodarstvu (ker ne bos verjel veliko jih je odvisnih od poslov financiranih iz proracuna. Razpisi so pa v 88% sami sebi namen). Ko pride do manjše menjave pa takoj ampak res takoj zaženejo vso možno propagando.Ampak na srečo se vsako rundo požrejo med seboj (tudi tokrat se).

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.034
9.568
113
pa še ena iz "periferije"

Ok kratka zgodbica za lahko noč naše Lenčice.
Gre za Aerodrom Maribor. Ja tistega, ki je v lasti države, oziroma tisto katerega so dali v upravljanje, tako je Lenčici!

Torej trenutno imamo celo dva velika playerja, ki bi prevzela letališča. To sta Tui z Boingi in Wizz Air z Airbusi. Naredili bi eno največjih servisnih baz v evropi. Servisirali bi tako Boinge, kot Airbuse. Verjetno pa bi obe družbi kasneje tudi leteli iz MB, saj bi bilo to za njih zelo ugodno.
Vse kar se potrebuje je okoli 20.000m2, da se postavi infrastruktura in dostop do letališča. To pa se lahko naredi z DPN ali OPN.
Lenčica se je sedaj spomnila, da je načeloma za to, da štajerci dobijo bazo, da pa le preko DPN. Državni prostorski načrt bo narejen nekje 2034. Hoški župan ji omeni, da se tudi preko OPN lahko naredi in, da so Hoče pripravljene to izvesti do 2025, kar je obema družbama nadvse sprejemljivo.

Trenutno se na infrastrukturnem ministrstvo nihče več ne odziva in za vse komentarje okoli MB letališča so zaenkrat nedosegljivi.
Fantje is Svobode pa pravijo, da je sedaj prioriteta popoplavna obnova.
Dobro je vedeti, da državo to praktično nič nebi stalo, dobila bi pa ogromno. Sicer verjetno tudi čez čas tekmeca Brniku.

Določeni mariborski vplvneži iz tega področja bodo poskusili iti na vse, saj je zdaj pravi trenutek, da se Goloba za jajce in Lenčico za pičko prime. Zdaj, ko so na infuziji, ko so jih dobili s prstom v marmeladi.

živelo plansko gospodarstvo!
MB bo, če se bo zgodil razvoj ki ga pišeš bolj težko tekmec Brniku, prej Zagrebu, ker Brnik ravno nima lege za večje letališče. Se pa z ostalim strinjam, z dodatkom, da te bedarije z DPNji niso nič novega. Manjka pa tu zraven še drugi tir po celem obstoječem SŽ omrežju, pa mogoče še nova proga LJ-MB, pa še kaj. Mi se pa ukvarjamo z igračami na baterije. Tko da imajo Lenča in vsi njeni nasledniki kar nekaj dela.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.034
9.568
113
In potem pride ata bebcek in pove, kako je v resnici na stvari.
Točno tako je na stvari, sam ti pa daco, pa še kdo pač ne zastopite ironije v napisanem. Sam čakam, da mi en pribije, da zagovarjam nakup jebenih laptopov, pa bom umrl od smeha.
Imajo pa moji mulci recimo laptop, ki smo ga mi vsi skup kupil, je obnovljen, pa office ma tud, pa ne za 300 EUR. Sam takrat ko so se ti bombončki talal ni noben od vas stegnil jezička, ker je blo to neki najboljšga za leseno žlico in takoj za unimi boni za nažret se ga v hotel.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.059
6.258
113
Točno tako je na stvari, sam ti pa daco, pa še kdo pač ne zastopite ironije v napisanem. Sam čakam, da mi en pribije, da zagovarjam nakup jebenih laptopov, pa bom umrl od smeha.
Imajo pa moji mulci recimo laptop, ki smo ga mi vsi skup kupil, je obnovljen, pa office ma tud, pa ne za 300 EUR. Sam takrat ko so se ti bombončki talal ni noben od vas stegnil jezička, ker je blo to neki najboljšga za leseno žlico in takoj za unimi boni za nažret se ga v hotel.
Prosim ne me mešat v tvoje kozlarije! Prtičkov ne zagovarjam, glede ventilatorjev, sem pa podal resna vprašanja, sem tudi napisal zakaj. Gospod ironičen!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Si ti zmozen odgovorit na preposto vprasanje? Pod katero vlado placujes manjse davke ali drugace katere jih ves cas dvigujejo?
ce je odgovor ne vem kot je bil zacetek tvojega prejsnjega potem sodis med tistih 75% bebce, ki si jih omenil nekaj postov prej…

res ne vem. plačujem kolikor pač piše na položnici. Nisem pa občutil kakšnega večjega olajšanja med tistimi desnimi polovičnimi mandati, razen med korono, ko je bil denar itak spet na puf.

O katerem novinarju je govora? pa če smo že pr inovinarjih kaj pa žitnih pa sam še malo hilary.... to je verjneto čist nevtraln blo a ne? o prispevkih pa ne bi... PS ne rabiš špilat bebca, pa novo 24 nazivat z nora, amapk naj ti bo ker si ravno ti.

PS pa mislim na Nova24 navadnemu civilu več posreduje kt rtv, čeprav je fino janševo obarvana. Amapk ko recimo pogledaš prispevek o ceni košarce, kaj so povedli na novi in kaj na rtv ju ti je jasno kam ktera TV vleče....

Govorim o Tomašiču in tistemu tačrnemu polizanemu. Zanč so imeli en dabatni krožek z našim županom... jao jao... pa še njegova hčerka je bila zraven... komedija.

Sej se ne gre za to o komu govorijo, gre se zato, kako razlagajo o stvareh, s katerimi se kot oseba ne strinja. Zakaj ne bi smel naslavjat z nora24? a vaši nadimki in druge sestavljanke so pa dovoljeni al kaj? Mislim, da je fajn, da pokažejo še drugo stran, sam dokler bo Tomašič paradni konj nove24, bo to negledljivo.

Kdaj bos kupil prenosnike…. S tvojim/vasim denarjem… ? Cakamo

Jest jih ne bom - zakaj bi jih?
Res je in ni le kak prejemnik, ampak jih je veliko in senjur ce ni prejemnik, je definitivno bebec vsaj po tem kar pise sodec

Hahaha, spet sem jest bebec, pa vse, kar sem pa povedal je, da vsi kradejo in da zapravljajo NAŠ denar.

Nič ne mešam zokija. Za tole vlado tudi velja enako.... So jo podpirali da sej dela da je bolje kot JJ da prej so sam kradli zdej pa ne kradejo. Toliko.

Veš, težava je da so na oblasti ene in iste klika že od 91. Leta.... Imajo neverjetno podporo v medijih, gospodarstvu (ker ne bos verjel veliko jih je odvisnih od poslov financiranih iz proracuna. Razpisi so pa v 88% sami sebi namen). Ko pride do manjše menjave pa takoj ampak res takoj zaženejo vso možno propagando.Ampak na srečo se vsako rundo požrejo med seboj (tudi tokrat se).

Pa kdo pravi da zdej ne kradejo? Sej sta zdele dve glasni aferi glede zapravljanja (kraje) denarja. Ampak drugače so pa tukaj na forumu najbolj glasni desničarji, ki za sveto trdijo, da njihovi pa ne kradejo, in je takoj pogrom, če kdo le omeni kakšno njihovo krajo iz obdobji, ko so bili na vladi.

Ja, ista klika je v ozadju. Na obeh straneh. Seveda so tudi vsi odvisni od proračuna. Zakaj je to tako težko priznat in sprejet? 30 let smo rabili, da je prišlo v javnost, da imajo državna podjetja strankarske hodnike. Pa se to kar presliši. Tko to je v naši politiki. Ne se slepit, da so v SDS pa kaj boljši! Vsake volitve izbiramo med slabo in slabšo opcijo.

Pa dobr... sej tako je pač povsod v svetu. Verjetno Slovenija ne bo delala neke revolucije.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.143
16.378
113
kaj pa naj jim drugega prodajajo? prezvecene zoprne ksihte na desni?

sam, a ni neverjetno, da je 75% folka mentalno prikrajsanih. slovenija mora imeti res slab povprecni intelekt.
Ne zavajaj, Goloba niti približno ni volilo 75% volilnega telesa ampak je prejel zgolj nekaj čez 30% glasov vseh volilnih udeležencev. Ogromna razlika.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
govorim o celi koaliciji - sej so itak vsi bebci, mentalno prikrajšani, ker volijo nekoga iz leve opcije.

no, pa NSi je treba še odštet.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.143
16.378
113
Ne bluzi. Mentalna prikrajšanost je bila očitana volilcem Goloba. Pojdi še enkrat prebrat mosserov post #11.864, če si se slučajno zmedel.

• Všeč mi je
Reactions: cappy