Podatki o inflaciji za januar 2024 so "vojna tajna".Torej država ni na minusu?
Lahko kaj več?
Tem levim je treba sporočit!
Podatki o inflaciji za januar 2024 so "vojna tajna".Torej država ni na minusu?
Lahko kaj več?
Tem levim je treba sporočit!
To pa ni važno.Kje je pa napisal, da je to OK? Ker iščem, pa žal ne najdem.
Ma niti ni nenavadno. Ce ne bi bilo pol drzavljanov butastih, bi sli proti svici, zdaj pa gremo proti venezueli.ok. ampak, a ni nenavadno, da je toliko ljudi butastih? drzava, ki ima 50% ljudi butastih... ne vem, cudno je.
mene to spominja na tist vic, k se un pelje v kontra po AC, pa slisi obvestilo, da se en pelje v kontra, on si pa misli, sej ni samo en, jih je vec.
moji so tisti kateri me manj koštajo oz pod katerimi mi več ostane, teoretično bi lahko bili katerikolijap. ti si pa v fazi "nasi so najboljsi, ker ne kradejo".
Dej ne se zaj.ebavat, cez zadnjih par strani se spreneveda pa bluzi o tem da je vse ok s tem nakupom… pa je 12 letniku jasno da je kapitalni za.fuk ze to da gres kupit 13.000 prenosnikov in nimas pravne podlage da bi jih delil…Kje je pa napisal, da je to OK? Ker iščem, pa žal ne najdem.
Se nič ne zajebavam in seveda, ne sam da je zafuk, je kriminal ta nakup, samo nisem nikjer zasledil, da bi on napisal, da je to OK ali razumel da bi šli njegovi komentarji v to smer. Je pa par mandeljcev kle gor, ki bi ta isti nakup zagovarjal v mrtvo, če bi ga izvedel kdo od presvetlega in tukaj je vsa poanta. Ker prtičke od Zdravca (ki so mimogrede simbol vseh covid gluposti) so zagovarjal v mrtvo in jih še.Dej ne se zaj.ebavat, cez zadnjih par strani se spreneveda pa bluzi o tem da je vse ok s tem nakupom… pa je 12 letniku jasno da je kapitalni za.fuk ze to da gres kupit 13.000 prenosnikov in nimas pravne podlage da bi jih delil…
in sem mu predlagal da naj s svojim denarjem pokaze da je to res dobro in pametno ravnanje.
pavšalizem...Točno tako je na stvari, sam ti pa daco, pa še kdo pač ne zastopite ironije v napisanem. Sam čakam, da mi en pribije, da zagovarjam nakup jebenih laptopov, pa bom umrl od smeha.
Imajo pa moji mulci recimo laptop, ki smo ga mi vsi skup kupil, je obnovljen, pa office ma tud, pa ne za 300 EUR. Sam takrat ko so se ti bombončki talal ni noben od vas stegnil jezička, ker je blo to neki najboljšga za leseno žlico in takoj za unimi boni za nažret se ga v hotel.
V kaj točno bi ti rad zdej mene prepričal?pavšalizem...
par factov, če gre za vendorje različne more biti nameščen sysprep za točno določen model, tako da user out of the box instalira OS z vsemi driverji included. Drugače je to misija za nekega userja nemogoče....
Licence več ne morejo biti oem, torej so dražje, seveda se vse da dobit na sekunarnih trgih, samo tega vlada ne more in ne sme delati....
zajeb da ni večjega, vsaj ubuntu bi bil lahko naložen, ne pa dos
sicer je pa to produkt levih funknecev, ki itak nimajo pojma, samo kradejo....
pa še nekaj predvidevam da ta hw ni win11 compatible, sicer so work aroundi, spet za običnega userja problem. Win10 pa gre defakto iz podpore ven.
msenjur: Zgleda rabiš še malo inštrukcij iz statistike. IQ je porazdeljen normalno s povprečno vrednostjo 100 in standardnim odklonom 15. To pomeni, da je polovica ljudstva pod povprečjem, polovica pa nad, in da ima 68 % populacije IQ med 85 in 115. Namig: tista polovica z IQ <= 100 ne paše med najostrejše nože v predalu.
Kdo je torej tisti voznik, ki vozi kontra po AC, naj presodi vsak sam.
Se strinjam, čeprav nekateri silno radi povezujejo desnico s slabšo izobrazbo in nižjim intelektom. Gre za to, da statistično gledano polovica volivnega telesa ni najbolj brihtna. Potem se pa razporedijo, kakor pač se. Ni nujno, da ravno enakomerno.hvala za info.
čeprav jest politične usmerjenosti res ne bi pripisoval na podlagi intelekta.
Da so volivci SDS slabše izobraženi moški srednjih let, ki živijo večinoma na podeželju, so ugotovile kar ankete. Da je pa to res, pa pričajo kozlanja na družbenih omrežjih, kjer večina desničarjev ne zna napisati slovnično pravilnega stavka.Se strinjam, čeprav nekateri silno radi povezujejo desnico s slabšo izobrazbo in nižjim intelektom. Gre za to, da statistično gledano polovica volivnega telesa ni najbolj brihtna. Potem se pa razporedijo, kakor pač se. Ni nujno, da ravno enakomerno.
Se strinjam, čeprav nekateri silno radi povezujejo desnico s slabšo izobrazbo in nižjim intelektom. Gre za to, da statistično gledano polovica volivnega telesa ni najbolj brihtna. Potem se pa razporedijo, kakor pač se. Ni nujno, da ravno enakomerno.
Da kar nabijaš o frocih ki v isti laptop bulite da je nabijanje... Kar je relevantno je da bi morali biti prenosniki sysprepani z vendorskim imageom.... Drgač so za navadnega userje precej neuporabni.V kaj točno bi ti rad zdej mene prepričal?
pavšalizem...
par factov, če gre za vendorje različne more biti nameščen sysprep za točno določen model, tako da user out of the box instalira OS z vsemi driverji included. Drugače je to misija za nekega userja nemogoče....
Licence več ne morejo biti oem, torej so dražje, seveda se vse da dobit na sekunarnih trgih, samo tega vlada ne more in ne sme delati....
zajeb da ni večjega, vsaj ubuntu bi bil lahko naložen, ne pa dos
sicer je pa to produkt levih funknecev, ki itak nimajo pojma, samo kradejo....
pa še nekaj predvidevam da ta hw ni win11 compatible, sicer so work aroundi, spet za običnega userja problem. Win10 pa gre defakto iz podpore ven.
Ti maš mal težave z razumevanjem napisanega. Ampak naj bo po tvoje, kot po navadi imaš prav.Da kar nabijaš o frocih ki v isti laptop bulite da je nabijanje... Kar je relevantno je da bi morali biti prenosniki sysprepani z vendorskim imageom.... Drgač so za navadnega userje precej neuporabni.
To da naredi kar bi moglo biti neka firma bo račun večji od relane vrednosti prenosnika.