Planet Golob

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
To je meni osnova za seminarsko......kasneje za diplomo...

Al pa če rabiš v zivljenju kak dopis spisat....al pa kaj poslat uradničku v JU...

ko pises semimarsko si ze tok racunalnisko pismen, da znas vse to spisat in si priskrbet tudi programsko opremo.

za dopis za zacetnika je pa google sheets vrh glave dovolj in dovolj enostaven.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.137
-369
63
Pa dobro, ce rabis nujno žlico, jo kupis, cetudi je malo drazja in nabijejo poštnino. Ce je pa ni, pa potem ne kupis vilice - ravno tako drago z drago postnino. Ali pač?
Zanimiva logika, si srednjega spola morda? Zakaj sedaj ne kupijo ventilatorjev, cena je ugodna pa tudi transport ni pretiran. Aja, ker jih nihče ne rabi. pametna glava. Takrat se jih je pa rabilo? Jabe, đabe tebi silne škole, Đabe jabe.

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.137
-369
63
Nikoli ne bos razumel, velika vecina pojma nima o ventilatorjih, ampak ta ignoranca ni merodajna za njih uporabnost in mnenje je brez teže.

Oboje je pribor za jesti, cemu pa naj bi bila vilica namenjena, ce ne za jesti s krožnika. Za kaj drugega se še uporabljajo? Na talarju pa župa.
Mogoče je dosti bizijev v župi, pa ti vilice kar prav pridejo.

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.137
-369
63
Ker je Zdravc tele. Enostavno povedano. Ne prtičkov ne neuporabnih ventilatorjev nismo rabil. Pa sodne palače, pa leptopov, pa naše domače občinske stavbe pa še česa ne rabmo. Pač se dela z mojim in tvojim denarjem dejmonaši, dokler smo. In tko k se mal nad mano najdejo teleta, ki Zdravčeve prtičke še dons zagovarjajo, se najdejo telički k tole zdej zagovarjajo. Ribe se pa mastijo.
Si živčen, ker od Litijske niosi nič dobil?

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.006
9.535
113
V prvem covid in tretjem covidnem valu sem imel dve precej traumatični izkušnji. Lahko ti na PM pišem, ker nebom celemu svetu razlagal kaj. Ti pezde, pa boš mene zmerjal zdaj z SDSovcem s kratkim spominom. Sori, ampak škoda, da mi zdaj nisi na dosegu roke...
In kaj bi naredu? Enga tečnga penzionista nabutal? In k tvoji travmatični izkušnji Zdravčevo lomastenje ni pripomoglo, zagovarjaš pa še vedno. Pa da boš bizija na gobec ti tud ne bo pomagal.

• Objave ne odobravam
Reactions: MrDaco

B81

22. jul 2007
37.677
10.959
113
Si ti res debil?

No tomi bi zgleda tudi iskal na partisu
Če bi pomislil dlje kot eno sekundo naprej, bi lahko skapiral (če ne gre pač ne gre), da sem ciljal na ceno winsov in officov (pozabljam, da sem menim z ljudmi, ki zmorejo razmišljat le o eni stvari naenkrat in za to stvarjo je stena)

V trgvovini ko sem skupaj dajal pc je blo 300 eur za oboje.
msenjur za tebe to velja. Lahko dedku vnuk nastavi, iz partisa, enako na občini, je tak, ne? Dajmo zdaj skupaj par 100 eur x 13000 prenosnikov.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Če bi pomislil dlje kot eno sekundo naprej, bi lahko skapiral (če ne gre pač ne gre), da sem ciljal na ceno winsov in officov (pozabljam, da sem menim z ljudmi, ki zmorejo razmišljat le o eni stvari naenkrat in za to stvarjo je stena)

V trgvovini ko sem skupaj dajal pc je blo 300 eur za oboje.
msenjur za tebe to velja. Lahko dedku vnuk nastavi, iz partisa, enako na občini, je tak, ne? Dajmo zdaj skupaj par 100 eur x 13000 prenosnikov.

ja, seveda ne bo zastonj. a sem kje pisal, da bi bilo ali da mora bit zastonj?

pa tud studente je treba placat.

se pa lahko dobi lepe popuste, ce naenkrat vzames toliko licenc za windowse.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: B81 in endvatri

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.005
6.175
113
Odličen primer, sam rabiš več kot tri možganske celice, da ga zastopiš.
Čisto dobro je razumel. Ne rabiš žalit. Moje vprašanje je bilo mišljeno bolj tehnične narave, dobili smo pa župo in vilice. Vsi smo razumeli point, tudi z vilicami in župo, ampak nismo pričakovali takega odgovora. Pa nehaj najedat, v štartu je bil čisto dober namen debate.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.810
2.607
113
Mate ustreznejšo temo?

1707563835839.png

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.387
5.662
113
ko pises semimarsko si ze tok racunalnisko pismen, da znas vse to spisat in si priskrbet tudi programsko opremo.

za dopis za zacetnika je pa google sheets vrh glave dovolj in dovolj enostaven.
Dvomim da znaš na diplomski ali pa malo daljši seminarski naslove in podnaslove (dependencies) tako nastavit da se ti na koncu kazalo postavi/sestavi samo z 2-3 kliki....

In ja če uporabljaš XYZ Office še kaj več kot za opravičilo spisat.....so potem že problemi med verzijami....

Tukaj dam Vadim prav....