Odličen primer, sam rabiš več kot tri možganske celice, da ga zastopiš.Sori ampak glup primer, sem pricakoval boljso obrambo.
Odličen primer, sam rabiš več kot tri možganske celice, da ga zastopiš.Sori ampak glup primer, sem pricakoval boljso obrambo.
Enter pa space pa imaš oblikovanje.To je meni osnova za seminarsko......kasneje za diplomo...
Al pa če rabiš v zivljenju kak dopis spisat....al pa kaj poslat uradničku v JU...
To je meni osnova za seminarsko......kasneje za diplomo...
Al pa če rabiš v zivljenju kak dopis spisat....al pa kaj poslat uradničku v JU...
Zanimiva logika, si srednjega spola morda? Zakaj sedaj ne kupijo ventilatorjev, cena je ugodna pa tudi transport ni pretiran. Aja, ker jih nihče ne rabi. pametna glava. Takrat se jih je pa rabilo? Jabe, đabe tebi silne škole, Đabe jabe.Pa dobro, ce rabis nujno žlico, jo kupis, cetudi je malo drazja in nabijejo poštnino. Ce je pa ni, pa potem ne kupis vilice - ravno tako drago z drago postnino. Ali pač?
Mogoče je dosti bizijev v župi, pa ti vilice kar prav pridejo.Nikoli ne bos razumel, velika vecina pojma nima o ventilatorjih, ampak ta ignoranca ni merodajna za njih uporabnost in mnenje je brez teže.
Oboje je pribor za jesti, cemu pa naj bi bila vilica namenjena, ce ne za jesti s krožnika. Za kaj drugega se še uporabljajo? Na talarju pa župa.
Si živčen, ker od Litijske niosi nič dobil?Ker je Zdravc tele. Enostavno povedano. Ne prtičkov ne neuporabnih ventilatorjev nismo rabil. Pa sodne palače, pa leptopov, pa naše domače občinske stavbe pa še česa ne rabmo. Pač se dela z mojim in tvojim denarjem dejmonaši, dokler smo. In tko k se mal nad mano najdejo teleta, ki Zdravčeve prtičke še dons zagovarjajo, se najdejo telički k tole zdej zagovarjajo. Ribe se pa mastijo.
In kaj bi naredu? Enga tečnga penzionista nabutal? In k tvoji travmatični izkušnji Zdravčevo lomastenje ni pripomoglo, zagovarjaš pa še vedno. Pa da boš bizija na gobec ti tud ne bo pomagal.V prvem covid in tretjem covidnem valu sem imel dve precej traumatični izkušnji. Lahko ti na PM pišem, ker nebom celemu svetu razlagal kaj. Ti pezde, pa boš mene zmerjal zdaj z SDSovcem s kratkim spominom. Sori, ampak škoda, da mi zdaj nisi na dosegu roke...
Še vedno je veliko večji človek od tebe, pa niti ne rab bit visoko.
Če bi pomislil dlje kot eno sekundo naprej, bi lahko skapiral (če ne gre pač ne gre), da sem ciljal na ceno winsov in officov (pozabljam, da sem menim z ljudmi, ki zmorejo razmišljat le o eni stvari naenkrat in za to stvarjo je stena)Si ti res debil?
No tomi bi zgleda tudi iskal na partisu
Če bi pomislil dlje kot eno sekundo naprej, bi lahko skapiral (če ne gre pač ne gre), da sem ciljal na ceno winsov in officov (pozabljam, da sem menim z ljudmi, ki zmorejo razmišljat le o eni stvari naenkrat in za to stvarjo je stena)
V trgvovini ko sem skupaj dajal pc je blo 300 eur za oboje.
msenjur za tebe to velja. Lahko dedku vnuk nastavi, iz partisa, enako na občini, je tak, ne? Dajmo zdaj skupaj par 100 eur x 13000 prenosnikov.
On je še pr partisu.... se da čist legit kupit ključ od windowsov in offica.Vidim, da pod tvoj kamen še ni prišla novica o obstoju grupnih licenc
Čisto dobro je razumel. Ne rabiš žalit. Moje vprašanje je bilo mišljeno bolj tehnične narave, dobili smo pa župo in vilice. Vsi smo razumeli point, tudi z vilicami in župo, ampak nismo pričakovali takega odgovora. Pa nehaj najedat, v štartu je bil čisto dober namen debate.Odličen primer, sam rabiš več kot tri možganske celice, da ga zastopiš.
Dvomim da znaš na diplomski ali pa malo daljši seminarski naslove in podnaslove (dependencies) tako nastavit da se ti na koncu kazalo postavi/sestavi samo z 2-3 kliki....ko pises semimarsko si ze tok racunalnisko pismen, da znas vse to spisat in si priskrbet tudi programsko opremo.
za dopis za zacetnika je pa google sheets vrh glave dovolj in dovolj enostaven.
Sem tebi, ali si bizijev advokat?Debate? Tvoje grožnje lohk tud štejem pod debato, al kej druzga?
Zanimivo, da taki strokovnjaki, pa tega ne kupijo v kompletu.Vidim, da pod tvoj kamen še ni prišla novica o obstoju grupnih licenc
Bi mene spolni organ za bizija. Pokaže pa tvoje obnasanje tvoj mindset zelo dobro.Sem tebi, ali si bizijev advokat?