Takrat se je marsikaj grdega pisalo o vladi. Sedaj je mimo, in se lahko bolj objektivno razloži. Da niso primerni za bolnike, meni ni dovolj dober izgovor. Za kaj pa so pa primerni, oziroma (sem že zgorav prašal) kakšen je njihov drugotni namen, če ne za predihavanke bolnikov.Veš, veš, je bilo dovolj po medijih. Niso primerni.
Ampak se raje narediš malo nevednega, da ne bi slučajno kaj slabega rekel o takratni vladi
Zanima pa me za kaj so bili narejeni? Kulpljeni so bili za predihavanje bolnikov. Za kaj drugega se še uporabljajo?
Moram priznat, da sem pričakoval bolj natančen odogovr, kot da vilice niso za župo.Nikoli ne bos razumel, velika vecina pojma nima o ventilatorjih, ampak ta ignoranca ni merodajna za njih uporabnost in mnenje je brez teže.
Oboje je pribor za jesti, cemu pa naj bi bila vilica namenjena, ce ne za jesti s krožnika. Za kaj drugega se še uporabljajo? Na talarju pa župa.
So za bolnike.Da niso primerni za bolnike, meni ni dovolj dober izgovor. Za kaj pa so pa primerni, oziroma (sem že zgorav prašal) kakšen je njihov drugotni namen, če ne za predihavanke bolnikov
Pricakovano, ko ne gre drugace, se posnema endvatrija ali snecera..Obrambo česa? Zadeva je bila neuporabna, tako kot prticki. Namen pa isti kot z z golobovimi računalniki in se cim. Vojni dobickarji se temu rece...
Primer je pa primeren dometu. Zelo ustrezen/analogen ter še otroku razumljiv.
Kaj se zdaj delaš finega? Ali pa si tipičen SDS-ovec s pet sekundnim spominom. Zmetali so kup milijonov za neuporabne ventilatorje. Strokovnjaka, ki je na to opozoril, ste pa dva meseca obkladali s pedromRekel sem da smo jih rabili. Zakaj so ostali v kleti, ne vem.
Spet te bodo obtožili manipulatorstva.2018:
2016:Vse hujše razmere na infekcijski kliniki: bolniki na hodnikih, sobe pa prazne?
Poleg tega, da naj bi na infekcijski kliniki ljudje ležali na hodnikih kljub praznim sobam, na ministrstvu za zdravje trdijo, da UKC še ni izrazil nobene želje po obnovi ali novogradnji.novice.svet24.si
Infekcijska klinika: Gripe še ni na vidiku, bolniki pa že ležijo na hodnikih
Infekcijska klinika: na posteljo čakajo kar na hodniku pred urgentno ambulanto in tako je ves čas.www.zurnal24.si
Se je sestrična spet malo izprsila.Siol se je že razpisal.
Cene do kar 24.500 evrov: koliko je zakonca Janša stal obisk Dunaja?
Tradicionalnega opernega plesa na Dunaju sta se udeležila tudi Janez Janša in njegova žena Urška Bačovnik Janša. Kot gostja presenečenja je v spremstvu dunajskega podjetnika in enega najbolj znanih gostov tega plesa Richarda Lugnerja sicer prišla Priscilla Presley.siol.net
Se je sestrična spet malo izprsila.
Pa še vedno je večji efekt kot zadnja dva razpisa za NVOje. Za prjatle pa to. Da bojo lahko še naprej neovirano preučevali spole s podporo države.Kaj se zdaj delaš finega? Ali pa si tipičen SDS-ovec s pet sekundnim spominom. Zmetali so kup milijonov za neuporabne ventilatorje. Strokovnjaka, ki je na to opozoril, ste pa dva meseca obkladali s pedrom
»Ugotovili smo, da je bilo 64 ventilatorjev tipa Siriusmed R30 in 46 ventilatorjev tipa Bellavista ob njihovi dobavi konec marca oziroma aprila 2020 neprimernih in zato neuporabnih za zdravljenje bolnikov s covidom-19. "
V prvem covid in tretjem covidnem valu sem imel dve precej traumatični izkušnji. Lahko ti na PM pišem, ker nebom celemu svetu razlagal kaj. Ti pezde, pa boš mene zmerjal zdaj z SDSovcem s kratkim spominom. Sori, ampak škoda, da mi zdaj nisi na dosegu roke...Kaj se zdaj delaš finega? Ali pa si tipičen SDS-ovec s pet sekundnim spominom. Zmetali so kup milijonov za neuporabne ventilatorje. Strokovnjaka, ki je na to opozoril, ste pa dva meseca obkladali s pedrom
V morje z bajoneti?Sori, ampak škoda, da mi zdaj nisi na dosegu roke...
Lahko tudi v jezero...V morje z bajoneti?