Ubuntu/mint + libre office.kje pa bodo študenti dobili winse in office? Na partisu? jao kake fore
Ubuntu/mint + libre office.kje pa bodo študenti dobili winse in office? Na partisu? jao kake fore
Zapri se v klet ?Vrag je vzel šalo. Vlada je na krilih antimaskerjev in anticepilcev prišla na oblast, zato ima zvezane roke glede uvajanja ukrepov za zaščito državljanov.
Na ljubljanski infekcijski kliniki ni prostih postelj
Predvajaj RTV vsebine, vsak dan!365.rtvslo.si
Lestvice so itak jansisti.smo na tretjem mestu, samo od spodaj navzgor gledano....imamo hitech firme samo kaj ko so zaradi kretenskosti in omejenosti naših vlad mnogi te zadeve prodali, tak da so lastnik tujci....
jao taubi
A ni rešitev sonce + morje? Kaki Tenerifi recmo zdele......z Falconom....Zapri se v klet ?
kje pa bodo študenti dobili winse in office? Na partisu? jao kake fore
Upam, da s svojo kreditno kartico.Keysoff ali neki tacga. Nabavla office za drobiž. Winsi so bili pa se cenejsi.
Pa dobro no, a ti ne znaš drugače komunicirat?Upam, da s svojo kreditno kartico.
Kaj maš preganjavico pred mano, tako kot pred JJ.Pa dobro no, a ti ne znaš drugače komunicirat?
sprejemajo Pay PalKaj maš preganjavico pred mano, tako kot pred JJ.
Splošno znano je da za to firmo stojijo Kitajci in njim niti pod razno ne zaupam svoje kreditne kartice.
Kaj pa je s teboj narobe pa vedo samo na Gnoju, pardon Kloju.
Upam, da s svojo kreditno kartico.
Tebi še vedno ni jasno, da zastonj kosila ni. Đabe tebi Jabe silne škole.Mende... Najverjetneje la torrent oreko wifija na faksu, ce ze faks ne omogoča nič. Danes sicer šole ponujajo zastonj programsko opremo.
Ti misliš, da se ne motiš? Torej živiš v zmoti? Ali se pa motiš? Jaz mislim, da nisi neumna. Upam,da se ne motim.Saj ves kak je, ti mislis, da sem jaz neumna, jaz mislim, da si ti, najmanj eden se pa moti...
...kaj pa bo, ce bo zacetnik arhitekt hotel narisat 3D nacrt hise? a mu bomo pol se autocad placali?