Planet Golob

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
ce jih rabis, predlagaj vladi.

ni tvoj denar, denar je nas. oz. od tistih, ki so na vladi. ce pa ne vidis podobnih vzorcev, je pa to res le tvoj problem.
JesusFuckingChrist.jpg

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.664
3.940
113
Ljubljana
hmpg.net
Pa daj ti že enkrat povej katera firma je pokasirala za te tvoje prtičke. Razsvetli me. Res me zanima. Al pa nehaj nabijat kot en pezdet ki ga na sestanku Gnoj, pardon Kloja napenja, pa tihomirčke spuščaš, ostali pa nos kot Mesec vihajo.
Podjetji Korez-Sorting group in Zaščita Lukač o kakovosti mask ne dvomita. Nismo vojni dobičkarji, pravi solastnica podjetja Zaščita Lukač, Milena Lukač.

Podjetji Korez-Sorting group in Zaščita Lukač o kakovosti mask ne dvomita. Nismo vojni dobičkarji, pravi solastnica podjetja Zaščita Lukač, Milena Lukač.
maske imajo verjento ustrezne certifikate, in so glede na certifikate in našo zakonodajo za te namene uporabne in primerne ali morda ne? Ali misliš da bi za naše posvečene maske delal kdo drug?

B81

22. jul 2007
37.669
10.952
113
IMO 13t prenosnikov pri nas (še) ni. So pa plačani, kar je tudi nekaj. Če so "naši" mislili, da se jih bo nekaj po enem čudnem spisku razdelilo in se počasi pozabilo na vso polomijo, so se zmotili. Spisek upravičencev bi moral biti javen.

Na hitro, po sliki sodeč jih je 22 v vrsti, 66 na paleti, malo manj kot 200 palet, 33 palet na šleper, to je rečipiši 6 šleperjev prenosnikov.

Bolj kot to me zanima, kdo je bil dobavitelj našim posrednikom za tako količino?

Priponke

• 1707663015298.png
    1707663015298.png
    681,8 KB · Ogledi: 68

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.664
3.940
113
Ljubljana
hmpg.net
maske imajo verjento ustrezne certifikate, in so glede na certifikate in našo zakonodajo za te namene uporabne in primerne ali morda ne? Ali misliš da bi za naše posvečene maske delal kdo drug?
Te maske niso imeli certifikatov.
"V UKC Ljubljana so tako pregledali le vzorce in materiale podjetja Seti, ki je papirnate serviete prodalo izdelovalcu, torej podjetju Korez-Sorting Group. Ugotovili so, da je material ustrezen, če je namenjen izključno zaščiti splošne populacije. Dejansko so torej preverjali, ali štirislojni papir zadrži vlago, ne pa samih mask.
Iz istih papirnatih servietov je sicer izdelanih tudi 600.000 mask, ki jih je zavod naročil pri podjetju Zaščite Lukač. Zanje je plačalo 480.000 evrov, torej 80 centov za posamezno masko."

• Ljubezen
Reactions: LarryClay

B81

22. jul 2007
37.669
10.952
113
Kako oz. za koliko naj zdaj torej obdolžimo prejšnjo vlado za teh 860k eurov za te maske? Za v trgovino je bla dobra, čeprav bi bi sam raje staro s spitadermom od zunaj pošprical, kot pa tole dal na obraz.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Kako oz. za koliko naj zdaj torej obdolžimo prejšnjo vlado za teh 860k eurov za te maske? Za v trgovino je bla dobra, čeprav bi bi sam raje staro s spitadermom od zunaj pošprical, kot pa tole dal na obraz.

zakaj bi jo kaj obdolzevali? pac so nabavili, maske so bile, sledi se kljukica in gremo naprej. taka so bila navodila.

vmes je verjetno se kdo od izbranih zasluzil, ampak tako trgovina deluje, ane?

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri
Te maske niso imeli certifikatov.
"V UKC Ljubljana so tako pregledali le vzorce in materiale podjetja Seti, ki je papirnate serviete prodalo izdelovalcu, torej podjetju Korez-Sorting Group. Ugotovili so, da je material ustrezen, če je namenjen izključno zaščiti splošne populacije. Dejansko so torej preverjali, ali štirislojni papir zadrži vlago, ne pa samih mask.
Iz istih papirnatih servietov je sicer izdelanih tudi 600.000 mask, ki jih je zavod naročil pri podjetju Zaščite Lukač. Zanje je plačalo 480.000 evrov, torej 80 centov za posamezno masko."

torej so bile ustrezne ali ne?

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.005
9.530
113
Pa daj ti že enkrat povej katera firma je pokasirala za te tvoje prtičke. Razsvetli me. Res me zanima. Al pa nehaj nabijat kot en pezdet ki ga na sestanku Gnoj, pardon Kloja napenja, pa tihomirčke spuščaš, ostali pa nos kot Mesec vihajo.

Teli. Kolega od Zdravca....

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
čakaj malo, daj reči msenjurju naj pride nazaj pa pusti njegov PC..

haha, vidis, ta vasa nepismenost.

zakaj smo se torej pizdili čez prejšnjo vlado, saj je potemtakem isto le zapravljala naš denar?

ker so kasirali napacni, in so mediji to prikazovali kot bz nakupe. enaka zgodba se pojavlja sedaj. ampak to ni vazno. vazno je to, da vam hocem pokazat, DA SO VSI ISTI!

apollo je pojambral, da vlada zapravlja njegov denar. in jest sem mu napisal, da ni njegov denar, ampak od vseh, in da z njim upravlja vlada, ki je izvoljena. pol pa itak pogrom... holobizdova faca zihr ni bila dalec od njegovega avatarja! hahaha...