Pa si ti ziher, da je 13.000 rabljenih prenosnikov samo v Logatcu.laptopi so v logatcu, ce si hotu bit humorist.
Ti veš koliko je to šleparjev?
Pa si ti ziher, da je 13.000 rabljenih prenosnikov samo v Logatcu.laptopi so v logatcu, ce si hotu bit humorist.
Pa daj ti že enkrat povej katera firma je pokasirala za te tvoje prtičke. Razsvetli me. Res me zanima. Al pa nehaj nabijat kot en pezdet ki ga na sestanku Gnoj, pardon Kloja napenja, pa tihomirčke spuščaš, ostali pa nos kot Mesec vihajo.aha, fajn. no, pol mogoce ves tudi kje so prticki in ventilatorcki?
ce jih rabis, predlagaj vladi.
ni tvoj denar, denar je nas. oz. od tistih, ki so na vladi. ce pa ne vidis podobnih vzorcev, je pa to res le tvoj problem.
Podjetji Korez-Sorting group in Zaščita Lukač o kakovosti mask ne dvomita. Nismo vojni dobičkarji, pravi solastnica podjetja Zaščita Lukač, Milena Lukač.Pa daj ti že enkrat povej katera firma je pokasirala za te tvoje prtičke. Razsvetli me. Res me zanima. Al pa nehaj nabijat kot en pezdet ki ga na sestanku Gnoj, pardon Kloja napenja, pa tihomirčke spuščaš, ostali pa nos kot Mesec vihajo.
Pa kaj si ti fuk jen? Denar od tistih ki so na vladi? Torej ni čudno da smo v pi zd i, če levuhatji tako mislite. Jao Slovenija, leglo kriminalcev.ce jih rabis, predlagaj vladi.
ni tvoj denar, denar je nas. oz. od tistih, ki so na vladi. ce pa ne vidis podobnih vzorcev, je pa to res le tvoj problem.
maske imajo verjento ustrezne certifikate, in so glede na certifikate in našo zakonodajo za te namene uporabne in primerne ali morda ne? Ali misliš da bi za naše posvečene maske delal kdo drug?Podjetji Korez-Sorting group in Zaščita Lukač o kakovosti mask ne dvomita. Nismo vojni dobičkarji, pravi solastnica podjetja Zaščita Lukač, Milena Lukač.
msenjur zdaj misli, da je ta denar od tistih, ki so na vladi, ko se vlada zamenja, pa je ta denar naš oz. od vsehPa kaj si ti fuk jen? Denar od tistih ki so na vladi? Torej ni čudno da smo v pi zd i, če levuhatji tako mislite. Jao Slovenija, leglo kriminalcev.
Te maske niso imeli certifikatov.maske imajo verjento ustrezne certifikate, in so glede na certifikate in našo zakonodajo za te namene uporabne in primerne ali morda ne? Ali misliš da bi za naše posvečene maske delal kdo drug?
Pa daj ti že enkrat povej katera firma je pokasirala za te tvoje prtičke. Razsvetli me. Res me zanima. Al pa nehaj nabijat kot en pezdet ki ga na sestanku Gnoj, pardon Kloja napenja, pa tihomirčke spuščaš, ostali pa nos kot Mesec vihajo.
Pa kaj si ti fuk jen? Denar od tistih ki so na vladi? Torej ni čudno da smo v pi zd i, če levuhatji tako mislite. Jao Slovenija, leglo kriminalcev.
msenjur zdaj misli, da je ta denar od tistih, ki so na vladi, ko se vlada zamenja, pa je ta denar naš oz. od vseh
Kako oz. za koliko naj zdaj torej obdolžimo prejšnjo vlado za teh 860k eurov za te maske? Za v trgovino je bla dobra, čeprav bi bi sam raje staro s spitadermom od zunaj pošprical, kot pa tole dal na obraz.
Te maske niso imeli certifikatov.
"V UKC Ljubljana so tako pregledali le vzorce in materiale podjetja Seti, ki je papirnate serviete prodalo izdelovalcu, torej podjetju Korez-Sorting Group. Ugotovili so, da je material ustrezen, če je namenjen izključno zaščiti splošne populacije. Dejansko so torej preverjali, ali štirislojni papir zadrži vlago, ne pa samih mask.
Iz istih papirnatih servietov je sicer izdelanih tudi 600.000 mask, ki jih je zavod naročil pri podjetju Zaščite Lukač. Zanje je plačalo 480.000 evrov, torej 80 centov za posamezno masko."
Pa si ti ziher, da je 13.000 rabljenih prenosnikov samo v Logatcu.
Ti veš koliko je to šleparjev?
čakaj malo, daj reči msenjurju naj pride nazaj pa pusti njegov PC..zakaj bi jo kaj obdolzevali? pac so nabavili, maske so bile, sledi se kljukica in gremo naprej. taka so bila navodila.
vmes je verjetno se kdo od izbranih zasluzil, ampak tako trgovina deluje, ane?
zakaj smo se torej pizdili čez prejšnjo vlado, saj je potemtakem isto le zapravljala naš denar?ja nas je, z njim pa upravlja vlada. ce vas je 3/4 funkcionalno nepismenih, pa nisem jest kriv. avtor je pisal, da je denar njegov.
Pa daj ti že enkrat povej katera firma je pokasirala za te tvoje prtičke. Razsvetli me. Res me zanima. Al pa nehaj nabijat kot en pezdet ki ga na sestanku Gnoj, pardon Kloja napenja, pa tihomirčke spuščaš, ostali pa nos kot Mesec vihajo.
čakaj malo, daj reči msenjurju naj pride nazaj pa pusti njegov PC..
zakaj smo se torej pizdili čez prejšnjo vlado, saj je potemtakem isto le zapravljala naš denar?