Planet Golob

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.137
-369
63
haha, vidis, ta vasa nepismenost.

ker so kasirali napacni, in so mediji to prikazovali kot bz nakupe. enaka zgodba se pojavlja sedaj. ampak to ni vazno. vazno je to, da vam hocem pokazat, DA SO VSI ISTI!

apollo je pojambral, da vlada zapravlja njegov denar. in jest sem mu napisal, da ni njegov denar, ampak od vseh, in da z njim upravlja vlada, ki je izvoljena. pol pa itak pogrom... holobizdova faca zihr ni bila dalec od njegovega avatarja! hahaha...
Lažnivec lažnivi levuharski!

Napisal si:

ni tvoj denar, denar je nas. oz. od tistih, ki so na vladi. ce pa ne vidis podobnih vzorcev, je pa to res le tvoj problem.

Naenkrat vlada upravlja, prej pa si povedal da je denar od tistih ki so na vladi.

V obračanju besed ste šolani.

Sram te bodi. Mama je ponosna, ko je vzgojila lažnivca.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Lažnivec lažnivi levuharski!

Napisal si:

ni tvoj denar, denar je nas. oz. od tistih, ki so na vladi. ce pa ne vidis podobnih vzorcev, je pa to res le tvoj problem.

Naenkrat vlada upravlja, prej pa si povedal da je denar od tistih ki so na vladi.

V obračanju besed ste šolani.

Sram te bodi. Mama je ponosna, ko je vzgojila lažnivca.

pa dobr, nerodno sem napisal, valda si tok bralno pismen, da si vseeno dojel bistvo?!

mama je pa ponosna, da ni vzgojila opranoglavca, ki gleda na svet le skozi barvo politike.

• Haha
Reactions: tomi
pa dobr, nerodno sem napisal, valda si tok bralno pismen, da si vseeno dojel bistvo?!

mama je pa ponosna, da ni vzgojila opranoglavca, ki gleda na svet le skozi barvo politike.
vam, tam iz leve polovice, se to večkrat, prevečkrat zgodi

o dojetju bistva pa ne bi..... poglej sam tisto z maskami

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.440
7.056
113

Daj ne seri, a sedaj opravičujemo, ker je X potem lahko tudi Y isto počne.

Dobili smo obljube, da bo sedaj vse drugače. Pa je isto sranje, oziroma še slabše.

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.137
-369
63

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Daj ne seri, a sedaj opravičujemo, ker je X potem lahko tudi Y isto počne.

Dobili smo obljube, da bo sedaj vse drugače. Pa je isto sranje, oziroma še slabše.

jest nič ne opravičujem. kje si to zasledil?

samo tupim vam, da X počne isto kot Y, čeprav vi tega nočete videti, verjeti, dojeti.

Katerim obljubam si ti nasedel, je pa tvoj problem.

Ja res je, isto sranje je, kdorkoli je na prestolu.

pa sej to je bilo že tolikokrat predebatirano...

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.269
113
jest nič ne opravičujem. kje si to zasledil?

samo tupim vam, da X počne isto kot Y, čeprav vi tega nočete videti, verjeti, dojeti.

Katerim obljubam si ti nasedel, je pa tvoj problem.

Ja res je, isto sranje je, kdorkoli je na prestolu.

pa sej to je bilo že tolikokrat predebatirano...
samo to ni čisto res... premisli in preveri za nazaj, kdaj imamo nižje davke? kdo jih vztrajno viša???
skratka ne moreš govorit da so vsi isti

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
Podjetji Korez-Sorting group in Zaščita Lukač o kakovosti mask ne dvomita. Nismo vojni dobičkarji, pravi solastnica podjetja Zaščita Lukač, Milena Lukač.
jaz sem mislo da je to šlo miljarde, te pa niti mio ni, oz manj ko golobnjak v tednu da za nvoje specializirane za mešanje megle. pa eno sred globalne epidemije, drugo pa v slobodi.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe