Planet Golob

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Kolikor vem je ustanovil premier strateški forum za prehrano v katerem je bilo od osmih članov osem veganov (v Sloveniji jih je po podatkih 1%). Ker je tudi njegova 'ta mlada' veganka se potem človek vpraša s katero glavo razmišlja?
Seveda je šlo potem vse v luft (pravi prehranski strokovnjaki..od UKC.ja (onkologija, prehrana starostnikov, otrok), do vključenosti ostalih branž. In zdaj rešujejo budalaštino...

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
puška gre počasi v koruzo...

FsXghnQXwAEQ8oJ

• Všeč mi je
Reactions: cappy

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Tudi minister za finance ne sme več pred kamere. Svoboda in empowerment.

Malo sem prebral ta članek.
Torej v bistvu vse kar so ''delali'' 1 leto sedaj očitno po besedah Goloba ne bodo naredili. Torej smo tam, kjer smo bili eno leto nazaj, le da je eno leto mimo.
Me zanima, kako bi lastnik v privat podjetju to gledal? :fredi:
PS: Nismo tam, smo na slabšem, saj se je kup lenuharskih nesposobnežev nalimalo na državne jasli in nam sedaj pametujejo. Plačujemo jih pa mi. Dobro nam gre. Plešemo.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.456
2.178
113
Malo sem prebral ta članek.
Torej v bistvu vse kar so ''delali'' 1 leto sedaj očitno po besedah Goloba ne bodo naredili. Torej smo tam, kjer smo bili eno leto nazaj, le da je eno leto mimo.
Me zanima, kako bi lastnik v privat podjetju to gledal? :fredi:
PS: Nismo tam, smo na slabšem, saj se je kup lenuharskih nesposobnežev nalimalo na državne jasli in nam sedaj pametujejo. Plačujemo jih pa mi. Dobro nam gre. Plešemo.
Saj bo tudi vsa nadaljnja leta šlo na slabše, enostavno nič ne znajo