tako ja, človeka se ocenjuje po cunjah.
Veš kaj je hecno. Levaki takoj nekoga označijo z punklastim, plešavim šiptarjem. Ko pa kdo drugi reče, da majster izgleda kot Artur Štern, pa je vse narobe.
Zrelo.
tako ja, človeka se ocenjuje po cunjah.
Ferdo nam spet nudi lekcijo iz whataboutisma.Pri prejšnjem to ni bila ovira?
Nisem vedel da je Urška bila kurtizana v Monaku. Ferdo, nam je razkril nekaj novega.
Veš kaj je hecno. Levaki takoj nekoga označijo z punklastim, plešavim šiptarjem. Ko pa kdo drugi reče, da majster izgleda kot Artur Štern, pa je vse narobe.
Zrelo.
Morda pa zaradi prisotnosti terapevtskega psa kakšen notebook manj poleti v steno.Glede psa. Že mora tam biti, saj je terapevtski pes!
Saj nista načrtovala poroke.Pri prejšnjem to ni bila ovira?
Malo sem prebral ta članek.Tudi minister za finance ne sme več pred kamere. Svoboda in empowerment.
Premier pri reformah stopil korak nazaj in dal zaušnico ministrstvu za finance
Premier Robert Golob je priznal, da so bili pri komuniciranju reform precej neuspešni. Še zlasti je bil oster do ministrstva za finance.n1info.si
So bili na drugi strani rdeći đihadistČemu so se postavili v ofenzivni položaj, če nasproti njim ni bilo nikogar?
Prav obratno, vi verjamete vse, kar vam servira NoraTV in "Kdo vam laže". Ali so vam že znani rezultati Interpolove preiskave računa v Romuniji?Temu ni jasno nič, verjame pa vse kar mu napišejo.
Po sliki sodeč samo pozirajo nasproti fotografa.So bili na drugi strani rdeći đihadist
V svobodi se lahko vse govori, še nisi opazil? če že recimo bežno pogledaš strankarske SDS TV ( RTV, Nova ipd) vidiš, da razširjajo take laži, ki bi bile nedolgo nazaj vredne par let resta.
Alex
Majstr jaz gledam s svojimi očmi in vidim to žalostPrav obratno, vi verjamete vse, kar vam servira NoraTV in "Kdo vam laže". Ali so vam že znani rezultati Interpolove preiskave računa v Romuniji?
Saj bo tudi vsa nadaljnja leta šlo na slabše, enostavno nič ne znajoMalo sem prebral ta članek.
Torej v bistvu vse kar so ''delali'' 1 leto sedaj očitno po besedah Goloba ne bodo naredili. Torej smo tam, kjer smo bili eno leto nazaj, le da je eno leto mimo.
Me zanima, kako bi lastnik v privat podjetju to gledal?
PS: Nismo tam, smo na slabšem, saj se je kup lenuharskih nesposobnežev nalimalo na državne jasli in nam sedaj pametujejo. Plačujemo jih pa mi. Dobro nam gre. Plešemo.
izjava leta. ti imaš tudi žlaprdke, da take volišTista vlada je vladala ko nihče drugi ni imel ja*c vladat.