Planet Golob

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.427
2.583
113
Otrokoma? Kar vem ima 3.
1680067536000.png

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com

:srce: Prva novica na naslovnici!

Omb :valjamse: :bonk: če pa komu sedaj ni jasno, kakšno vlogo imajo mediji in zakaj je boj za njih, potem pa tudi ne vem.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
:srce:

Omb :valjamse: :bonk: če pa komu sedaj ni jasno, kakšno vlogo imajo mediji in zakaj je boj za njih, potem pa tudi ne vem.

očitno obema pašejo reflektorji!

sicer pa, a ni vseeno, kaj njegova babnica počne? dokler ne počne kaj v nasprotju z zakoni in morali.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Tudi minister za finance ne sme več pred kamere. Svoboda in empowerment.

“Tako kot uspeva ministru Danijelu Bešiču Loredanu, sem pričakoval, da bo uspelo tudi ekipi na ministrstvu za finance. Pa jim ni. Zato nase prevzemam komunikacijo in usmeritve na tem področju. Ne bežim od odgovornosti,” je poudaril predsednik vlade.

• Wow
  • Haha
Reactions: sixpower in Matey

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
očitno obema pašejo reflektorji!

sicer pa, a ni vseeno, kaj njegova babnica počne? dokler ne počne kaj v nasprotju z zakoni in morali.
Kaki reflektrji.... poden od medijev. Pozabili so napisat "Oglas plačala stranka Gibanje sloboda". Vse je samo PR in poskus nabiranja točk in priljubljenosti. Kdo, povdarjam; ima malo soli v glavi, ve kaki podli medijski prijemi so to.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Mislim pa da ni najboljša taktika. Priležnico, ki je razdela družino in otroke izpostavljati kot prvo damo, žena original pozabljena, Tina nasplošno antipaticna…. Bi znal biti kontra učinek.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.362
2.739
113
Mislim pa da ni najboljša taktika. Priležnico, ki je razdela družino in otroke izpostavljati kot prvo damo, žena original pozabljena, Tina nasplošno antipaticna…. Bi znal biti kontra učinek.
Vsekakor ga to ne naredi ljudskega. Meni je le poglobilo antipatijo.
Kolega npr., ki si raje vilico zabode v oko, kot pa da bi JJ volil, bi sedaj raje izbral sds, kot pa ta cirkus.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.456
2.178
113
jao, sej ne morem verjet, koliko dela si daje desna stran s temi cunjami!

a to je kakšna nova fora, da se samo še te cunje gleda?
Verjetno ni nova fora, se je pa vsekakor za vprašati, kakšen je to človek, ki hodi par let v istih razcapanih cunjah.

Kot predstavnik pouličnih pijančkov mi deluje, tudi razmišljanje je na tem nivoju. Če ne bi imel vplivnih staršev bi bil pod mostom na flaški/drogi

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Kaki reflektrji.... poden od medijev. Pozabili so napisat "Oglas plačala stranka Gibanje sloboda". Vse je samo PR in poskus nabiranja točk in priljubljenosti. Kdo, povdarjam; ima malo soli v glavi, ve kaki podli medijski prijemi so to.

dobr, pri komur tak trač dvigne priljubljenost neke osebe je tko al tko butl. Tko da res ne vem, čemu ves ta pomp okol tega?

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco